Giriş Kayıt
LisaGay Hamilton

LisaGay Hamilton (53)


Oyuncu

LisaGay Hamilton, 25 Mart 1964 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Gerçek Suç (1999), Chance (2016), Men of a Certain Age (2009), Honeydripper (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Mart 1964
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Lisa Gae Hamilton | Lisagay Hamilton
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.55 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.7 5,845
2016 Suç Oyuncu 5.0 372
2016 Oyuncu    
2013 49 Dram Oyuncu 7.8 28
2013 49 Biyografi Oyuncu 6.2 33,585
2013 49 Dram Oyuncu 6.9 5,125
2013 49 Suç Oyuncu 6.3 378
2013 Dram Oyuncu 8.9 383,545
2011 47 Dram Oyuncu 5.6 68,586

Sığınak
2011 47 Dram Oyuncu 7.4 76,660
2009 Komedi Oyuncu 8.1 3,606

Anneler ve Kızları
2009 45 Dram Oyuncu 7.2 10,261
2009 45 Dram Oyuncu 6.7 45,882

Şantaj
2008 44 Suç Oyuncu 6.1 34,515
2007 43 Suç Oyuncu 6.8 1,681

Dokuz Kadın
2005 41 Dram Oyuncu 6.8 5,901
2005 Dram Oyuncu 7.7 183,038

Charlie Hakkındaki Gerçekler
2002 38 Gizem Oyuncu 4.8 8,823

En Büyük Korku
2002 38 Aksiyon Oyuncu 6.4 91,461
2002 38 Dram Oyuncu 6.5 413
2000 Dram Oyuncu 6.0 204
1999 Suç Oyuncu 8.1 58,791

Gerçek Suç
1999 35 Suç Oyuncu 6.6 27,414

Adaletin Dengesi
1999 35 Dram Oyuncu    

Korku Bayramı
1998 34 Korku Oyuncu 5.7 53,348
1998 34 Dram Oyuncu 5.9 6,381
1997 33 Suç Oyuncu 7.5 259,525
1997 33 Komedi Oyuncu 5.8 219
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,323

12 Maymun
1995 31 Gizem Oyuncu 8.0 503,802
1995 31 Komedi Oyuncu 6.6 2,159

Bağımlılar
1995 31 Dram Oyuncu 6.3 802
1993 29 Komedi Oyuncu 5.7 1,341

Talihin Dönüşü
1990 26 Biyografi Oyuncu 7.3 11,884
1985 21 Komedi Oyuncu 6.6 1,383
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,114
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,909
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017