Giriş Kayıt
Micky Dolenz

Micky Dolenz (72)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

George Michael Dolenz Jr., 08 Mart 1945 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen. Head (1968), The Boys: The Sherman Brothers' Story (2009), Who Is Harry Nilsson (And Why Is Everybody Talkin' About Him?) (2010), (1994) Kene (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: George Michael Dolenz Jr.
Doğum Tarihi: 08 Mart 1945
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Mickey Braddock | Micky Braddock | Michael Dolenz 
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dev Yaratıklar 3
2011 66 Aksiyon Oyuncu    
2010 65 Belgesel Oyuncu 7.7 1,155
2009 64 Belgesel Oyuncu 7.9 572
2008 63 Belgesel Oyuncu 7.6 1,347

Cadılar Bayramı
2007 62 Korku Oyuncu 6.1 92,940
2003 58 Belgesel Oyuncu 7.1 1,306
1999 Animasyon Oyuncu    
1997 52 Komedi Oyuncu 5.1 832

Brady\'ler İş Başında
1995 50 Komedi Oyuncu 5.9 18,174

Kene
1994 Animasyon Oyuncu 7.9 7,479
1993 48 Komedi Oyuncu 3.7 2,288
1993 Komedi Oyuncu
Yönetmen
8.1 33,666
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1977 Animasyon Oyuncu 6.5 1,502
1968 23 Belgesel Oyuncu 8.1 2,310
1968 23 Komedi Senarist
Oyuncu
6.6 4,667
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017