Giriş Kayıt
Billy Ray Cyrus

Billy Ray Cyrus (56)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

William Ray Cyrus, 25 Ağustos 1961 Flatwoods, Kentucky, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Hannah Montana (2006), Hannah Montana (2009), Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert (2008), (2010) Kapımdaki Casus (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Ray Cyrus
Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1961
Doğum Yeri: Flatwoods, Kentucky, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Müzik Oyuncu 7.3 7
2016 Komedi Oyuncu
Senarist
5.8 365
2014 53 Korku Oyuncu 4.1 13,758
2014 53 Dram Oyuncu 5.8 101
2013 Müzik Oyuncu 7.0 63
2012 51 Belgesel Oyuncu 3.8 191
2011 50 Dram Oyuncu 5.3 134
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683

Kapımdaki Casus
2010 49 Aksiyon Oyuncu 5.4 33,329

Unutulmaz Yılbaşı
2009 48 Dram Oyuncu    
2009 48 Animasyon Oyuncu 5.7 378

Hannah Montana
2009 48 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
4.3 34,370

Uçanlar
2009 48 Dram Oyuncu 4.5 216
2008 47 Belgesel Oyuncu 2.3 8,231
2008 47 Müzik Oyuncu    
2008 47 Komedi Oyuncu 4.2 507
2008 Komedi Oyuncu 6.1 38,347
2007 Komedi Oyuncu 7.2 46
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 24,017
2006 45 Müzik Oyuncu    
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652
2006 Komedi Oyuncu 4.8 31,097
2005 Aile Oyuncu 4.8 8,586
2004 43 Komedi Oyuncu 5.3 2,253
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,465
2001 40 Komedi Oyuncu 5.0 324

Mulholland Çıkmazı
2001 40 Dram Oyuncu 8.0 266,160
1999 Dram Oyuncu 8.3 3,577
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017