Giriş Kayıt
Billy Ray Cyrus

Billy Ray Cyrus (55)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

William Ray Cyrus, 25 Ağustos 1961 Flatwoods, Kentucky, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Hannah Montana (2006), Hannah Montana (2009), Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert (2008), (2010) Kapımdaki Casus (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Ray Cyrus
Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1961
Doğum Yeri: Flatwoods, Kentucky, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Müzik Oyuncu 7.3 7
2016 Komedi Oyuncu
Senarist
5.9 293
2014 53 Korku Oyuncu    
2014 53 Dram Oyuncu 5.8 101
2012 51 Belgesel Oyuncu 3.8 191
2011 50 Dram Oyuncu 5.3 134
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683

Kapımdaki Casus
2010 49 Aksiyon Oyuncu 5.4 31,222

Unutulmaz Yılbaşı
2009 48 Dram Oyuncu    
2009 48 Animasyon Oyuncu 5.7 378

Hannah Montana
2009 48 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
4.2 32,767

Uçanlar
2009 48 Dram Oyuncu 4.5 216
2008 47 Belgesel Oyuncu 2.3 8,231
2008 47 Müzik Oyuncu    
2008 47 Komedi Oyuncu 4.2 507
2008 Komedi Oyuncu 6.1 37,085
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 21,904
2007 46 Komedi Oyuncu    
2006 45 Müzik Oyuncu    
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652
2006 Komedi Oyuncu 4.8 29,760
2005 Aile Oyuncu 4.7 8,265
2004 43 Komedi Oyuncu 5.3 2,253
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,232

Mulholland Çıkmazı
2001 40 Dram Oyuncu 8.0 247,247
1999 38 Dram Oyuncu 7.9 850
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017