Giriş Kayıt
Da Brat

Da Brat (44)


Oyuncu

Shawntae Harris, 14 Nisan 1974 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. "Dish Nation" (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Shawntae Harris
Doğum Tarihi: 14 Nisan 1974
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Shawntae Harris
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 44 Dram Oyuncu    
2007 33 Belgesel Oyuncu    
2002 28 Dram Oyuncu 5.3 556
2001 27 Dram Oyuncu 2.2 20,260
1999 Komedi Oyuncu    
1996 22 Komedi Oyuncu 2.8 20,617
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,207) Den of Thieves (2,661) Hostiles (2,613) 12 Strong (2,520) Maze Runner: The Death Cure (2,237) Winchester (1,685) Submergence (1,454) Peter Rabbit (1,424) The Commuter (1,104) Wildling (913)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,031) Supernatural (3,481) The Flash (3,423) The Terror (3,072) Legion (2,947) The Crossing (1,890) The Expanse (1,816) The Big Bang Theory (1,763) Arrow (1,451) Gotham (1,376)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018