Giriş Kayıt
Da Brat

Da Brat (43)


Oyuncu

Shawntae Harris, 14 Nisan 1974 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. "Dish Nation" (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Shawntae Harris
Doğum Tarihi: 14 Nisan 1974
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Shawntae Harris
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2007 33 Belgesel Oyuncu    
2002 28 Dram Oyuncu 5.3 556
2001 27 Dram Oyuncu 2.2 19,696
1999 Komedi Oyuncu    
1996 22 Komedi Oyuncu 2.8 20,443
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (12,260) Blade Runner 2049 (3,534) Jigsaw (2,664) Last Flag Flying (2,452) The Man from Earth: Holocene (2,430) Geostorm (2,397) The Open House (1,360) Dunkirk (1,194) The Foreigner (1,059) It (1,013)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,269) Black Mirror (5,681) Supernatural (4,750) The Big Bang Theory (4,084) Shameless (2,683) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,627) The Blacklist (2,261) The Flash (1,930) The X Files (1,922) Knightfall (1,503)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018