Giriş Kayıt
Jason Biggs

Jason Biggs (39)


Oyuncu, Yapımcı

Jason Matthew Biggs, 12 Mayıs 1978 Pompton Plains, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Amerikan Pastası (1999), Amerikan Pastası 2 (2001), Amerikan Pastası: Buluşma (2012), Amerikan Pastası Düğün (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Matthew Biggs
Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1978
Doğum Yeri: Pompton Plains, New Jersey, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
7.7 (20 Oy)
  • Currently 154/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Talk-Show Oyuncu 6.7 1,321

Amatörler Gecesi
2016 38 Komedi Oyuncu 5.0 2,325
2016 38 Dram Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 8.2 214,451
2012 34 Komedi Oyuncu 5.3 941

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 34 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.7 179,067

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 8.0 6,206
2011 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.7 3,812
2011 33 Komedi Oyuncu 5.6 6,271
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,214

Beni Unutma
2010 32 Dram Oyuncu 7.2 119,831
2009 Suç Oyuncu 8.3 54,572

Arkadaşımın Aşkı
2008 30 Komedi Oyuncu 5.9 38,450

Okulun Böylesi
2008 30 Komedi Oyuncu 3.9 2,206

Hayalet Sevgili
2008 30 Komedi Oyuncu 5.2 21,412
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855
2006 28 Komedi Oyuncu 4.2 4,350

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 28 Komedi Oyuncu 5.7 13,251

Kutup Macerası
2006 28 Macera Oyuncu 7.3 51,624

X Kişi
2005 27 Komedi Oyuncu 5.1 1,810
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2004 Komedi Oyuncu 8.3 5,374

Babasının Kızı
2004 26 Komedi Oyuncu 6.2 56,606

Amerikan Pastası Düğün
2003 25 Komedi Oyuncu 6.3 169,553
2003 25 Belgesel Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,507

Yok Ya!
2003 25 Komedi Oyuncu 6.4 25,436
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,879

Prozac Toplumu
2001 23 Dram Oyuncu 6.3 14,893

Sessiz Ve Derinden
2001 23 Komedi Oyuncu 6.9 133,188

Amerikan Pastası 2
2001 23 Komedi Oyuncu 6.4 209,120

Şeytan Kadın
2001 23 Komedi Oyuncu 5.9 34,373

Kızlar Ve Erkekler
2000 22 Komedi Oyuncu 5.3 14,037
2000 22 Komedi Oyuncu 5.3 23,786

Amerikan Pastası
1999 21 Komedi Oyuncu 7.0 328,537
1999 21 Komedi Oyuncu 6.8 31,533
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,692
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,526
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017