Giriş Kayıt
Jason Biggs

Jason Biggs (39)


Oyuncu, Yapımcı

Jason Matthew Biggs, 12 Mayıs 1978 Pompton Plains, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Amerikan Pastası (1999), Amerikan Pastası 2 (2001), Amerikan Pastası: Buluşma (2012), Amerikan Pastası Düğün (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Matthew Biggs
Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1978
Doğum Yeri: Pompton Plains, New Jersey, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
7.7 (20 Oy)
  • Currently 154/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Talk-Show Oyuncu 6.7 1,321

Amatörler Gecesi
2016 38 Komedi Oyuncu 5.0 2,476
2016 38 Dram Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 8.2 220,050
2012 34 Komedi Oyuncu 5.3 941

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 34 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.7 180,248

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 8.0 6,306
2011 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.7 3,812
2011 33 Komedi Oyuncu 5.6 6,271
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,486

Beni Unutma
2010 32 Dram Oyuncu 7.2 120,746
2009 Suç Oyuncu 8.3 55,320

Arkadaşımın Aşkı
2008 30 Komedi Oyuncu 5.9 38,684

Okulun Böylesi
2008 30 Komedi Oyuncu 3.9 2,206

Hayalet Sevgili
2008 30 Komedi Oyuncu 5.2 21,989
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855
2006 28 Komedi Oyuncu 4.2 4,350

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 28 Komedi Oyuncu 5.7 13,251

Kutup Macerası
2006 28 Macera Oyuncu 7.3 52,021

X Kişi
2005 27 Komedi Oyuncu 5.1 1,810
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2004 Komedi Oyuncu 8.3 5,374

Babasının Kızı
2004 26 Komedi Oyuncu 6.2 56,982

Amerikan Pastası Düğün
2003 25 Komedi Oyuncu 6.3 170,753
2003 25 Belgesel Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,528

Yok Ya!
2003 25 Komedi Oyuncu 6.4 26,424
2003 Komedi Oyuncu 6.9 10,101

Prozac Toplumu
2001 23 Dram Oyuncu 6.3 14,893

Sessiz Ve Derinden
2001 23 Komedi Oyuncu 6.9 133,866

Amerikan Pastası 2
2001 23 Komedi Oyuncu 6.4 210,620

Şeytan Kadın
2001 23 Komedi Oyuncu 5.9 34,444

Kızlar Ve Erkekler
2000 22 Komedi Oyuncu 5.3 14,037
2000 22 Komedi Oyuncu 5.3 23,917

Amerikan Pastası
1999 21 Komedi Oyuncu 7.0 330,777
1999 21 Komedi Oyuncu 6.8 31,723
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,777
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,540
Film Altyazıları
Baywatch (15,508) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,228) 6 Days (2,468) Dangal (2,453) Lady Macbeth (2,326) Dunkirk (2,317) Security (1,883) King Arthur: Legend of the Sword (1,378) Wakefield (1,346) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,600) The Defenders (5,659) Rick and Morty (4,134) The Strain (2,807) Suits (2,060) The Sinner (1,640) Mr. Mercedes (1,452) Fargo (1,250) Breaking Bad (1,091) Preacher (970)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017