Giriş Kayıt
Jason Biggs

Jason Biggs (39)


Oyuncu, Yapımcı

Jason Matthew Biggs, 12 Mayıs 1978 Pompton Plains, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Amerikan Pastası (1999), Amerikan Pastası 2 (2001), Amerikan Pastası: Buluşma (2012), Amerikan Pastası Düğün (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Matthew Biggs
Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1978
Doğum Yeri: Pompton Plains, New Jersey, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
7.8 (21 Oy)
  • Currently 156.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 39 Dram Oyuncu 7.1 20
2016 Talk-Show Oyuncu 6.7 1,321

Amatörler Gecesi
2016 38 Komedi Oyuncu 5.0 2,661
2016 38 Dram Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 8.2 223,619
2012 34 Komedi Oyuncu 5.3 941

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 34 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.7 181,293

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 8.0 6,388
2011 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.7 3,812
2011 33 Komedi Oyuncu 5.6 6,271
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,724

Beni Unutma
2010 32 Dram Oyuncu 7.2 121,574
2009 Suç Oyuncu 8.3 55,965

Arkadaşımın Aşkı
2008 30 Komedi Oyuncu 5.9 38,879

Okulun Böylesi
2008 30 Komedi Oyuncu 3.9 2,206

Hayalet Sevgili
2008 30 Komedi Oyuncu 5.2 22,057
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855
2006 28 Komedi Oyuncu 4.2 4,350

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 28 Komedi Oyuncu 5.7 13,495

Kutup Macerası
2006 28 Macera Oyuncu 7.3 52,431

X Kişi
2005 27 Komedi Oyuncu 5.1 1,810
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2004 Komedi Oyuncu 8.3 5,374

Babasının Kızı
2004 26 Komedi Oyuncu 6.2 57,252

Amerikan Pastası Düğün
2003 25 Komedi Oyuncu 6.3 171,840
2003 Komedi Oyuncu 7.2 11,903
2003 Belgesel Oyuncu 6.3 369

Yok Ya!
2003 25 Komedi Oyuncu 6.4 26,424
2003 Komedi Oyuncu 6.9 10,321

Prozac Toplumu
2001 23 Dram Oyuncu 6.3 14,893

Sessiz Ve Derinden
2001 23 Komedi Oyuncu 6.9 134,425

Amerikan Pastası 2
2001 23 Komedi Oyuncu 6.4 211,945

Şeytan Kadın
2001 23 Komedi Oyuncu 5.9 34,444

Kızlar Ve Erkekler
2000 22 Komedi Oyuncu 5.3 14,037
2000 22 Komedi Oyuncu 5.3 24,009

Amerikan Pastası
1999 21 Komedi Oyuncu 7.0 332,825
1999 21 Komedi Oyuncu 6.8 31,855
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,871
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,558
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017