Giriş Kayıt
Jason Biggs

Jason Biggs (38)


Oyuncu, Yapımcı

Jason Matthew Biggs, 12 Mayıs 1978 Pompton Plains, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Amerikan Pastası (1999), Amerikan Pastası 2 (2001), Amerikan Pastası: Buluşma (2012), Amerikan Pastası Düğün (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Matthew Biggs
Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1978
Doğum Yeri: Pompton Plains, New Jersey, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
7.7 (20 Oy)
  • Currently 154/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amatörler Gecesi
2016 38 Komedi Oyuncu 5.0 1,896
2016 38 Dram Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 8.3 204,634
2012 34 Komedi Oyuncu 5.3 941

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 34 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.7 176,601

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 8.0 6,043
2011 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.7 3,812
2011 33 Komedi Oyuncu 5.6 6,271
2010 Komedi Oyuncu 8.1 17,690

Beni Unutma
2010 32 Dram Oyuncu 7.2 117,877
2009 Suç Oyuncu 8.3 52,651

Arkadaşımın Aşkı
2008 30 Komedi Oyuncu 5.9 37,971
2008 30 Komedi Oyuncu 3.9 2,206

Hayalet Sevgili
2008 30 Komedi Oyuncu 5.2 21,412
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855
2006 28 Komedi Oyuncu 4.2 4,350

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 28 Komedi Oyuncu 5.7 13,086

Kutup Macerası
2006 28 Macera Oyuncu 7.3 50,784

X Kişi
2005 27 Komedi Oyuncu 5.1 1,810
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2004 Komedi Oyuncu 8.3 5,374

Babasının Kızı
2004 26 Komedi Oyuncu 6.2 55,858

Amerikan Pastası Düğün
2003 25 Komedi Oyuncu 6.3 167,039
2003 25 Belgesel Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,107

Yok Ya!
2003 25 Komedi Oyuncu 6.4 25,436
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,379

Prozac Toplumu
2001 23 Dram Oyuncu 6.3 14,893

Sessiz Ve Derinden
2001 23 Komedi Oyuncu 6.9 131,636

Amerikan Pastası 2
2001 23 Komedi Oyuncu 6.4 205,983

Şeytan Kadın
2001 23 Komedi Oyuncu 5.9 33,942

Kızlar Ve Erkekler
2000 22 Komedi Oyuncu 5.3 14,026
2000 22 Komedi Oyuncu 5.3 23,535

Amerikan Pastası
1999 21 Komedi Oyuncu 7.0 323,852
1999 21 Komedi Oyuncu 6.8 31,187
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,502
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,498
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,271) Doctor Strange (7,405) Allied (6,829) John Wick: Chapter 2 (6,273) Moana (5,142) Lion (3,733) Arrival (3,532) Forushande (3,321) Hacksaw Ridge (2,517) Split (2,403)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,157) Supernatural (4,948) Vikings (4,765) The Expanse (4,499) Suits (3,828) Sherlock (2,800) The Big Bang Theory (2,742) Blindspot (2,438) Arrow (2,207) Legion (2,117)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017