Giriş Kayıt
Jason Biggs

Jason Biggs (38)


Oyuncu, Yapımcı

Jason Matthew Biggs, 12 Mayıs 1978 Pompton Plains, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Amerikan Pastası (1999), Amerikan Pastası 2 (2001), Amerikan Pastası: Buluşma (2012), Amerikan Pastası Düğün (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Matthew Biggs
Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1978
Doğum Yeri: Pompton Plains, New Jersey, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
7.7 (20 Oy)
  • Currently 154/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amatörler Gecesi
2016 38 Komedi Oyuncu 5.0 2,005
2016 38 Dram Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 8.3 206,667
2012 34 Komedi Oyuncu 5.3 941

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 34 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.7 177,384

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 8.0 6,088
2011 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.7 3,812
2011 33 Komedi Oyuncu 5.6 6,271
2010 Komedi Oyuncu 8.1 17,835

Beni Unutma
2010 32 Dram Oyuncu 7.2 118,472
2009 Suç Oyuncu 8.3 53,233

Arkadaşımın Aşkı
2008 30 Komedi Oyuncu 5.9 38,065
2008 30 Komedi Oyuncu 3.9 2,206

Hayalet Sevgili
2008 30 Komedi Oyuncu 5.2 21,412
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855
2006 28 Komedi Oyuncu 4.2 4,350

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 28 Komedi Oyuncu 5.7 13,097

Kutup Macerası
2006 28 Macera Oyuncu 7.3 50,981

X Kişi
2005 27 Komedi Oyuncu 5.1 1,810
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2004 Komedi Oyuncu 8.3 5,374

Babasının Kızı
2004 26 Komedi Oyuncu 6.2 56,103

Amerikan Pastası Düğün
2003 25 Komedi Oyuncu 6.3 167,815
2003 25 Belgesel Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,201

Yok Ya!
2003 25 Komedi Oyuncu 6.4 25,436
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,527

Prozac Toplumu
2001 23 Dram Oyuncu 6.3 14,893

Sessiz Ve Derinden
2001 23 Komedi Oyuncu 6.9 132,089

Amerikan Pastası 2
2001 23 Komedi Oyuncu 6.4 206,948

Şeytan Kadın
2001 23 Komedi Oyuncu 5.9 33,942

Kızlar Ve Erkekler
2000 22 Komedi Oyuncu 5.3 14,037
2000 22 Komedi Oyuncu 5.3 23,613

Amerikan Pastası
1999 21 Komedi Oyuncu 7.0 325,269
1999 21 Komedi Oyuncu 6.8 31,279
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,552
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,503
Film Altyazıları
Rogue One (7,193) Resident Evil: The Final Chapter (5,594) Brimstone (3,471) Assassin's Creed (3,094) Split (3,068) Paterson (1,739) The Great Wall (1,729) The Institute (1,521) Passengers (1,257) Hidden Figures (1,140)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,775) Legion (6,284) Into the Badlands (3,488) Arrow (3,354) Black Sails (2,557) Legends of Tomorrow (2,083) Vikings (1,963) 24: Legacy (1,875) Game of Thrones (1,729) Iron Fist (1,725)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017