Giriş Kayıt
Crystal Bernard

Crystal Bernard (56)


Oyuncu

Crystal Lynn Bernard, 30 Eylül 1961 Garland, Texas, ABD doğumlu oyuncu. "Wings" (1990) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Crystal Lynn Bernard
Doğum Tarihi: 30 Eylül 1961
Doğum Yeri: Garland, Texas, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mezar Suistimali
2008 47 Gizem Oyuncu    
2004 43 Komedi Oyuncu    
2001 40 Dram Oyuncu 5.8 490
1995 34 Western Oyuncu    
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1990 29 Dram Oyuncu    
1987 26 Komedi Oyuncu 4.4 2,876
1982 21 Komedi Oyuncu 5.2 2,421

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 6,451
1974 Komedi Oyuncu 7.5 12,695
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017