Giriş Kayıt
Patti Austin

Patti Austin (68)


Oyuncu, Müzisyen

Patti Austin, 10 Ağustos 1948 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Yıldız Olmaya Ramak Kala (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1948
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 68 Belgesel Oyuncu 7.4 1,135
2016 68 Belgesel Oyuncu    

Yıldız Olmaya Ramak Kala
2013 65 Belgesel Oyuncu 7.4 9,330
1988 40 Biyografi Oyuncu 6.9 11,911
1978 30 Macera Oyuncu
Müzik
5.3 11,385
1977 29 Belgesel Müzik 7.5 16,170
1970 Dram Oyuncu 7.8 2,113
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,295
Film Altyazıları
Live by Night (9,609) Why Him? (6,602) Rogue One (3,365) Resident Evil: The Final Chapter (3,344) Patriots Day (2,382) Assassin's Creed (2,115) Hidden Figures (2,018) Paterson (1,301) Split (1,244) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,160) Black Sails (4,180) Into the Badlands (3,224) Legion (2,382) The 100 (2,138) Vikings (1,832) Taken (1,539) Arrow (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017