Giriş Kayıt
Patti Austin

Patti Austin (69)


Oyuncu, Müzisyen

Patti Austin, 10 Ağustos 1948 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Yıldız Olmaya Ramak Kala (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1948
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 68 Belgesel Oyuncu 7.4 1,135
2016 68 Belgesel Oyuncu    

Yıldız Olmaya Ramak Kala
2013 65 Belgesel Oyuncu 7.4 9,330
1988 40 Biyografi Oyuncu 6.9 12,368
1978 30 Macera Oyuncu
Müzik
5.3 11,762
1977 29 Belgesel Müzik 7.5 16,170
1971 Biyografi Oyuncu 7.8 445
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,418
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017