Giriş Kayıt
Desmond Askew

Desmond Askew (44)


Oyuncu

Desmond Askew, 17 Aralık 1972 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Go (1999), Sahte Cennet (2006), Repli-Kate (2002), (2006) Tepenin Gözleri (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Aralık 1972
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
Web Sitesi:
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 7,047
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 240
2011 39 Gerilim Oyuncu 2.7 76
2010 Fantastik Oyuncu 7.7 1,780
2009 Aksiyon Oyuncu 8.5 3,172

Davetsiz Gelen 2
2008 36 Korku Oyuncu 4.9 2,747
2008 Aile Oyuncu    
2007 35 Dram Oyuncu 5.7 388
2007 35 Korku Oyuncu 3.8 208

Sahte Cennet
2006 34 Korku Oyuncu 5.3 31,552

Tepenin Gözleri
2006 34 Korku Oyuncu 6.4 134,942
2002 30 Komedi Oyuncu 5.7 4,495

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu 7.5 22,360
1999 27 Komedi Oyuncu 7.3 60,424

Karın Deşen Jack
1988 16 Suç Oyuncu 7.7 3,215
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,044
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,668) Assassin's Creed (8,495) Doctor Strange (4,731) Allied (4,073) Moana (2,802) Forushande (2,540) Arrival (2,454) Split (2,385) Lion (2,041) Hacksaw Ridge (1,693)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,331) The Flash (5,024) Vikings (3,916) Supernatural (3,097) Blindspot (2,623) Suits (2,361) Sherlock (2,277) The Big Bang Theory (1,830) The Expanse (1,652) The Vampire Diaries (1,560)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017