Giriş Kayıt

Christina Aguilera (33)


Oyuncu, Yapımcı, Müzik
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Christina Maria Aguilera
Doğum Tarihi: 18 Aralık 1980 (Perşembe)
Doğum Yeri: Staten Island, New York, ABD
Takma İsmi: X-Tina
Diğer Bir İsmi: Kristina Agilera | the Moulin Rouge Girls | Xtina
Burcu: Yay
Web Sitesi: |
Boyu:1.57 m
Resimleri (58)
Hayranlar (26 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Komedi Oyuncu 8.2 27,033
2011 Talk-Show Oyuncu 4.9 1,167
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,291
1993 Komedi Oyuncu 6.9 7,809
2012 Müzik Oyuncu 6.8 224
2000 Belgesel Yapımcı, Oyuncu 6.3 110

Köpekbalığı Hikayesi
2004 Animasyon Oyuncu 6.0 108,508
2003 Komedi Oyuncu 7.3 7,903
2003 Belgesel Oyuncu 6.3 342
2005 Belgesel Teşekkür 7.1 2,726
2004 Animasyon Oyuncu 2.6 126

Shine a Light
2008 Belgesel Oyuncu 7.2 8,727
2010 Dram Oyuncu, Müzik 6.3 50,857

Zorlu Görev
2010 Komedi Oyuncu 6.4 127,868

Çıkışlar Hediyelik Eşya Dükkanından
2010 Belgesel Oyuncu 8.1 39,288
2010 Oyuncu 5.4 193
2012 Belgesel Oyuncu 7.1 474
2011 Belgesel Oyuncu 7.7 1,525
2011 Game-Show Oyuncu 6.7 7,368
2011 Müzik Oyuncu 7.9 11
Türkçe Altyazı © 2007 - 2014