Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Christina Aguilera

Christina Aguilera (35)


Oyuncu, Müzisyen, Yapımcı
Gerçek İsmi:
Christina Maria Aguilera
Doğum Tarihi:
18 Aralık 1980 (Perşembe)
Doğum Yeri:
Staten Island, New York, ABD
Diğer Bir İsmi:
Kristina Agilera | the Moulin Rouge Girls | Xtina
Takma İsmi: X-Tina
Burcu: Yay
Web Sitesi: |
Boyu: 1.57 m
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (58)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Oyuncu 6.5 90,790
2014 Komedi Oyuncu 8.0 8,500
2012 Dram Oyuncu 7.7 17,059
2012 Belgesel Oyuncu 7.1 1,025
2011 Müzik Oyuncu    
2011 Belgesel Oyuncu 7.7 2,241
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683
2011 Game-Show Oyuncu 6.6 9,301
2010 Dram Müzik
Oyuncu
6.4 60,451

Zorlu Görev
2010 Komedi Oyuncu 6.4 145,352
2010 Oyuncu    

Çıkışlar Hediyelik Eşya Dükkanından
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 49,760

Shine a Light
2008 Belgesel Oyuncu 7.2 9,517
2005 Belgesel 7.1 2,854

Köpekbalığı Hikayesi
2004 Animasyon Oyuncu 6.0 129,583
2004 Animasyon Oyuncu    
2003 Belgesel Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 7.4 10,102
2000 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
   
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,113
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,497
1975 Komedi Oyuncu 8.2 32,308
1964 Müzik Oyuncu 7.1 359
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016