Giriş Kayıt
Christina Aguilera

Christina Aguilera (37)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Christina María Aguilera, 18 Aralık 1980 Staten Island, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen. Burlesque (2010), The Voice (2011), Miss Representation (2011), (2010) Zorlu Görev (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christina María Aguilera
Doğum Tarihi: 18 Aralık 1980
Doğum Yeri: Staten Island, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Kristina Agilera | the Moulin Rouge Girls | Xtina
Takma İsmi: X-Tina
Burcu: Yay
Web Sitesi: |
Boyu: 1.57 m
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (58)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    

Emoji Filmi
2017 37 Animasyon Oyuncu 2.8 29,817
2016 Game-Show Yapımcı 8.0 8

Mükemmel Uyum 2
2015 35 Komedi Oyuncu 6.4 113,732
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,991
2013 Müzik Oyuncu 7.0 63
2012 Dram Oyuncu 7.7 20,047
2012 32 Belgesel Oyuncu 7.1 1,086
2011 Müzik Oyuncu 6.8 15
2011 31 Belgesel Oyuncu 7.7 2,562
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683
2011 Game-Show Oyuncu 6.6 10,303
2010 30 Dram Müzik
Oyuncu
6.4 66,086

Zorlu Görev
2010 30 Komedi Oyuncu 6.4 154,616
2010 Oyuncu 5.4 214

Çıkışlar Hediyelik Eşya Dükkanından
2010 30 Belgesel Oyuncu 8.0 52,381
2008 28 Belgesel Oyuncu 7.2 9,715
2005 25 Belgesel 7.1 2,893

Köpekbalığı Hikayesi
2004 24 Animasyon Oyuncu 6.0 143,341
2004 Animasyon Oyuncu 3.2 122
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,037
2003 Belgesel Oyuncu 6.3 369
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,487
2000 20 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
   
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 35,997
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,584) Stronger (5,276) Dunkirk (4,064) The Foreigner (3,914) Flatliners (3,693) American Made (2,321) Loving Vincent (2,194) It (2,043) Kingsman: The Golden Circle (2,033) Beyond Skyline (2,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017