Giriş Kayıt

Christina Aguilera (34)


Oyuncu, Müzik, Yapımcı
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Christina Maria Aguilera
Doğum Tarihi: 18 Aralık 1980 (Perşembe)
Doğum Yeri: Staten Island, New York, ABD
Takma İsmi: X-Tina
Diğer Bir İsmi: Kristina Agilera | the Moulin Rouge Girls | Xtina
Burcu: Yay
Web Sitesi: |
Boyu:1.57 m
Resimleri (58)
Hayranlar (25 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Komedi Oyuncu 8.2 29,891
2011 Talk-Show Oyuncu    
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,875
1993 Komedi Oyuncu 6.9 9,090
1964 Müzik Oyuncu 7.0 342
2000 Belgesel Yapımcı, Oyuncu    

Köpekbalığı Hikayesi
2004 Animasyon Oyuncu 6.0 119,301
2003 Komedi Oyuncu 7.4 8,869
2003 Belgesel Oyuncu    
2005 Belgesel Teşekkür 7.1 2,818
2004 Animasyon Oyuncu    

Shine a Light
2008 Belgesel Oyuncu 7.2 9,145
2010 Dram Müzik, Oyuncu 6.4 56,081

Zorlu Görev
2010 Komedi Oyuncu 6.4 137,870

Çıkışlar Hediyelik Eşya Dükkanından
2010 Belgesel Oyuncu 8.1 44,953
2010 Oyuncu    
2012 Belgesel Oyuncu 7.1 846
2011 Belgesel Oyuncu 7.7 1,963
2011 Game-Show Oyuncu 6.6 8,415
2011 Müzik Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.7 14,799
2015 Komedi Oyuncu 6.9 37,008
2014 Komedi Oyuncu 8.1 5,493
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015