Giriş Kayıt
Christina Aguilera

Christina Aguilera (36)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Christina Maria Aguilera, 18 Aralık 1980 Staten Island, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen. Burlesque (2010), The Voice (2011), Miss Representation (2011), (2010) Zorlu Görev (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christina Maria Aguilera
Doğum Tarihi: 18 Aralık 1980
Doğum Yeri: Staten Island, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Kristina Agilera | the Moulin Rouge Girls | Xtina
Takma İsmi: X-Tina
Burcu: Yay
Web Sitesi: |
Boyu: 1.57 m
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (58)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Game-Show Yapımcı 8.0 8

Mükemmel Uyum 2
2015 35 Komedi Oyuncu 6.5 104,259
2014 Komedi Oyuncu 7.9 10,316
2012 Dram Oyuncu 7.7 18,524
2012 32 Belgesel Oyuncu 7.1 1,086
2011 31 Müzik Oyuncu    
2011 31 Belgesel Oyuncu 7.7 2,562
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683
2011 Game-Show Oyuncu 6.6 9,839
2010 30 Dram Müzik
Oyuncu
6.4 63,341

Zorlu Görev
2010 30 Komedi Oyuncu 6.4 150,152
2010 30 Oyuncu    

Çıkışlar Hediyelik Eşya Dükkanından
2010 30 Belgesel Oyuncu 8.0 52,381
2008 28 Belgesel Oyuncu 7.2 9,715
2005 25 Belgesel 7.1 2,893

Köpekbalığı Hikayesi
2004 24 Animasyon Oyuncu 6.0 136,547
2004 24 Animasyon Oyuncu    
2003 23 Belgesel Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 7.3 10,984
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,227
2000 20 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
   
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.2 34,034
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017