Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Christina Aguilera

Christina Aguilera (35)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen
Gerçek İsmi:
Christina Maria Aguilera
Doğum Tarihi:
18 Aralık 1980 (Perşembe)
Doğum Yeri:
Staten Island, New York, ABD
Diğer Bir İsmi:
Kristina Agilera | the Moulin Rouge Girls | Xtina
Takma İsmi: X-Tina
Burcu: Yay
Web Sitesi: |
Boyu: 1.57 m
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (58)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Oyuncu 6.5 91,950
2014 Komedi Oyuncu 8.0 8,579
2012 Dram Oyuncu 7.7 17,145
2012 Belgesel Oyuncu 7.1 1,028
2011 Müzik Oyuncu    
2011 Belgesel Oyuncu 7.7 2,279
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683
2011 Game-Show Oyuncu 6.6 9,331
2010 Dram Oyuncu
Müzik
6.4 60,577

Zorlu Görev
2010 Komedi Oyuncu 6.4 145,598
2010 Oyuncu    

Çıkışlar Hediyelik Eşya Dükkanından
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 49,883

Shine a Light
2008 Belgesel Oyuncu 7.2 9,533
2005 Belgesel 7.1 2,859

Köpekbalığı Hikayesi
2004 Animasyon Oyuncu 6.0 129,901
2004 Animasyon Oyuncu    
2003 Belgesel Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 7.4 10,150
2000 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
   
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.2 32,403
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016