Christina Aguilera (33)


Oyuncu, Yapımcı, Müzik
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Christina Maria Aguilera
Doğum Tarihi: 18 Aralık 1980 (Perşembe)
Doğum Yeri: Staten Island, New York, ABD
Takma İsmi: X-Tina
Diğer Bir İsmi: Kristina Agilera | the Moulin Rouge Girls | Xtina
Burcu: Yay
Web Sitesi: MySpace | Official Site
Boyu:1.57 m
Resimleri (58)
  • Christina Aguilera
  • Christina Aguilera
  • Christina Aguilera
  • Christina Aguilera
  • Christina Aguilera
Hayranlar (27 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
Saturday Night Live 1975 Komedi Oyuncu 8.0 23,837
The Oprah Winfrey Show 2011 Talk-Show Oyuncu 4.9 1,167
The Tonight Show with Jay Leno 1992 Komedi Oyuncu 5.2 6,598
Late Show with David Letterman 1993 Komedi Oyuncu 6.8 6,818
Top of the Pops 2012 Müzik Oyuncu 6.8 224
Christina Aguilera: My Reflection 2000 Belgesel Oyuncu, Yapımcı 6.4 109
Shark Tale
Köpekbalığı Hikayesi
2004 Animasyon Oyuncu 5.9 96,430
Ellen: The Ellen DeGeneres Show 2003 Komedi Oyuncu 6.9 6,369
Sex at 24 Frames Per Second 2003 Belgesel Oyuncu 6.0 342
Rize 2005 Belgesel Teşekkür 6.8 2,631
Shark Tale: Gettin' Fishy with It 2004 Animasyon Oyuncu 2.6 126
Shine a Light
Shine a Light
2008 Belgesel Oyuncu 7.1 8,158
Burlesque 2010 Dram Oyuncu, Müzik 6.1 42,950
Get Him to the Greek
Zorlu Görev
2010 Komedi Oyuncu 6.4 117,341
Exit Through the Gift Shop
Çıkışlar Hediyelik Eşya Dükkanından
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 34,603
2010 MTV Movie Awards 2010 Oyuncu 5.4 191
Bettie Page Reveals All 2012 Belgesel Oyuncu 8.4 77
Miss Representation 2011 Belgesel Oyuncu 7.1 951
The Voice 2011 Game-Show Oyuncu 6.8 6,397
Disney Parks Christmas Day Parade 2011 Müzik Oyuncu 7.9 11