Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Christina Aguilera

Christina Aguilera (35)


Oyuncu, Müzisyen, Yapımcı
Gerçek İsmi:
Christina Maria Aguilera
Doğum Tarihi:
18 Aralık 1980 (Perşembe)
Doğum Yeri:
Staten Island, New York, ABD
Diğer Bir İsmi:
Kristina Agilera | the Moulin Rouge Girls | Xtina
Takma İsmi: X-Tina
Burcu: Yay
Web Sitesi: |
Boyu: 1.57 m
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (58)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Oyuncu 6.5 82,974
2014 Komedi Oyuncu 8.0 7,728
2012 Dram Oyuncu 7.7 16,567
2012 Belgesel Oyuncu 7.1 993
2011 Müzik Oyuncu    
2011 Belgesel Oyuncu 7.7 2,152
2011 Talk-Show Oyuncu    
2011 Game-Show Oyuncu 6.6 9,114
2010 Dram Müzik
Oyuncu
6.4 59,080

Zorlu Görev
2010 Komedi Oyuncu 6.4 143,366
2010 Oyuncu    

Çıkışlar Hediyelik Eşya Dükkanından
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 48,308

Shine a Light
2008 Belgesel Oyuncu 7.2 9,439
2005 Belgesel 7.1 2,854

Köpekbalığı Hikayesi
2004 Animasyon Oyuncu 6.0 126,186
2004 Animasyon Oyuncu    
2003 Belgesel Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 7.4 9,747
2000 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
   
1993 Komedi Oyuncu 6.9 9,923
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,294
1975 Komedi Oyuncu 8.2 31,798
1964 Müzik Oyuncu 7.0 365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016