Giriş Kayıt

Christina Aguilera (34)


Oyuncu, Yapımcı, Müzik
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Christina Maria Aguilera
Doğum Tarihi: 18 Aralık 1980 (Perşembe)
Doğum Yeri: Staten Island, New York, ABD
Takma İsmi: X-Tina
Diğer Bir İsmi: Kristina Agilera | the Moulin Rouge Girls | Xtina
Burcu: Yay
Web Sitesi: |
Boyu:1.57 m
Resimleri (58)
Hayranlar (25 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Komedi Oyuncu 8.2 29,323
2011 Talk-Show Oyuncu    
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,676
1993 Komedi Oyuncu 6.9 8,638
1964 Müzik Oyuncu 7.0 332
2000 Belgesel Yapımcı, Oyuncu    

Köpekbalığı Hikayesi
2004 Animasyon Oyuncu 6.0 116,683
2003 Komedi Oyuncu 7.4 8,658
2003 Belgesel Oyuncu    
2005 Belgesel Teşekkür 7.1 2,794
2004 Animasyon Oyuncu    

Shine a Light
2008 Belgesel Oyuncu 7.2 9,041
2010 Dram Oyuncu, Müzik 6.4 54,875

Zorlu Görev
2010 Komedi Oyuncu 6.4 135,589

Çıkışlar Hediyelik Eşya Dükkanından
2010 Belgesel Oyuncu 8.1 43,680
2010 Oyuncu    
2012 Belgesel Oyuncu 7.1 774
2011 Belgesel Oyuncu 7.7 1,834
2011 Game-Show Oyuncu 6.6 8,151
2011 Müzik Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.7 14,034
2014 Komedi Oyuncu 8.2 4,780
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015