Giriş Kayıt
Rajkumar

Rajkumar (41)


Oyuncu

Mutturaju Singanalluru Puttaswamayya, 24 Nisan 1928 Gajanur, Karnataka, Hindistan doğumlu oyuncu. Bangarada Manushya (1972) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mutturaju Singanalluru Puttaswamayya
Doğum Tarihi: 24 Nisan 1928
Doğum Yeri: Gajanur, Karnataka, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Raj Kumar | Dr. Rajkumar
Takma İsmi: Annavru
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Komedi Oyuncu 5.9 519
1982 Romantik Oyuncu 7.5 21
1980 Dram Oyuncu 5.7 135
1977 Oyuncu 8.4 22
1965 37 Dram Oyuncu 8.5 84
1954 26 Aksiyon Oyuncu 6.3 26
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017