Giriş Kayıt
Gregory Middleton

Gregory Middleton


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Gregory Middleton, görüntü yönetmeni, kameraman. The Killing (2011), Yaratıklar (2006), Continuum (2012), Wayward Pines (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Greg Middleton
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hafıza
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 8,555
2016 Dram Görüntü Yönetmeni    
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 45,514
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.7 10,462
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 2,499

Aşk Balık Kokar
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 443
2012 Komedi 7.3 44
2012 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.7 51,125
2011 Korku Kameraman 4.9 5,599
2011 Suç Görüntü Yönetmeni 8.2 79,269

Taht Oyunları
2011 Macera Kameraman
Görüntü Yönetmeni
9.5 1,280,908

Silahsız
2010 Aksiyon Kameraman
Görüntü Yönetmeni
6.5 3,038

4. Tür
2009 Gizem Kameraman 5.9 66,930
2009 Komedi Kameraman 5.8 480
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 8.4 194,814

Passchendaele Muharebesi
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 7,316
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 5.6 6,095
2008 Komedi 4.6 421

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Kameraman 3.8 40,305
2007 Korku Görüntü Yönetmeni 5.4 2,735

Bölük Pörçük Yaşamlar
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 1,806

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Kameraman 5.8 8,226

Lanetli Ada
2006 Korku Kameraman 3.7 56,870

Yaratıklar
2006 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.5 66,266
2005 Dram Görüntü Yönetmeni    

Geçmişin Peşinde
2005 Dram Kameraman 6.7 5,778

Sürpriz Aşk
2005 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.0 3,272
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.6 3,162

Kelebek Etkisi
2004 Bilim-Kurgu Kameraman 7.7 393,834
2003 Dram Görüntü Yönetmeni 6.9 941

Malcolm Taşınırken
2003 Komedi Görüntü Yönetmeni
Kameraman
4.7 159

Karlar Kraliçesi
2002 Aile Görüntü Yönetmeni    

Yabancılar Arasında
2002 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 874
2002 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 331
2001 Macera Görüntü Yönetmeni 7.5 103,534
2001 Dram Görüntü Yönetmeni    

Bay Rice'in Sırrı
2000 Dram Görüntü Yönetmeni 5.8 532
2000 Dram Kameraman
Görüntü Yönetmeni
5.7 695
1999 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.8 2,850

Çikolatadan Daha Tatlı
1999 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 6,926
1997 Aksiyon Kameraman 5.2 3,040
1997 Aksiyon Kameraman    

Başka Bir Dünya
1997 Dram Kameraman 7.7 28,320

Öpülmüş
1996 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 3,081
1995 Dram Kameraman 5.1 898
1994 Dram Kameraman 7.2 928
1993 Aksiyon Kameraman 4.1 692
Dizi Altyazıları
Vikings (12,063) Shameless (6,947) Black Mirror (5,737) The Flash (4,119) Star Trek: Discovery (2,307) The Big Bang Theory (1,460) Bron/Broen (1,134) Supergirl (1,096) Black Lightning (1,057) Stranger Things (1,026)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018