Hrithik Roshan (40)


Oyuncu, Müzik, Yönetmen Asistanı
9.3 (18 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Hrithik Rakesh Nagrath
Doğum Tarihi: 10 Ocak 1974 (Perşembe)
Doğum Yeri: Mumbai, Hindistan
Takma İsmi: Bolunath
Burcu: Oğlak
Boyu:1.82 m
Resimleri (30)
Hayranlar (41 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 1,559
1995 Aksiyon Çeşitli 7.0 6,340
2000 Yönetmen Asistanı 3.7 109
1997 Aksiyon Çeşitli 6.2 4,195
1980 Romantik Oyuncu 6.0 88
1981 Romantik Oyuncu 7.2 38
1980 Dram Oyuncu 5.7 116
1986 Oyuncu 6.1 75
2000 Aksiyon Oyuncu 6.8 5,973
2002 Aksiyon Oyuncu 3.1 1,305
2000 Dram Oyuncu 6.3 2,184

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 19,414
2000 Dram Oyuncu 6.9 3,673
2002 Komedi Oyuncu 5.1 1,720
2001 Müzikal Oyuncu 4.4 1,925
2003 Dram Oyuncu 7.0 7,299
2003 Müzikal Oyuncu 4.0 2,347
2002 Müzikal Oyuncu 5.0 2,851
2004 Savaş Oyuncu 7.9 7,564
2006 Aksiyon Oyuncu 6.3 8,426

Dhoom 2
2006 Aksiyon Oyuncu 6.2 10,979
2004 Komedi Oyuncu 8.3 1,350

Jodhaa Akbar
2008 Aksiyon Oyuncu 7.6 12,258

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.5 806
2009 Dram Oyuncu 7.1 6,053
2007 Aksiyon Oyuncu 6.7 17,968
2013 Aksiyon Oyuncu 5.8 10,876
2008 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 4.1 1,283

Tehlikeli Aşk
2010 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.0 7,546
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 28,036
2010 Komedi Oyuncu, Müzik 7.5 7,357
2011 Macera Oyuncu, Müzik 8.1 29,143
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 10,726
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 86
2014 Aksiyon Oyuncu