Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Hrithik Roshan

Hrithik Roshan (42)


Oyuncu, Müzisyen, Yönetmen Asistanı
Gerçek İsmi:
Hrithik Rakesh Nagrath
Doğum Tarihi:
10 Ocak 1974 (Perşembe)
Doğum Yeri:
Mumbai, Hindistan
Takma İsmi: Bolunath
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.82 m
9.5 (24 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,036
2013 Romantik Oyuncu 5.4 15,272
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 109
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 15,511
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 37,119
2011 Macera Oyuncu
Müzik
8.1 41,220

Tehlikeli Aşk
2010 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.0 9,449
2010 Komedi Oyuncu
Müzik
7.5 10,270
2009 Dram Oyuncu 7.1 6,857
2008 Aksiyon Oyuncu
4.1 1,501

Jodhaa Akbar
2008 Aksiyon Oyuncu 7.6 17,711
2007 Aksiyon Oyuncu 6.6 27,653

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.4 911

Dhoom 2
2006 Aksiyon Oyuncu 6.4 16,638
2006 Aksiyon Oyuncu 6.3 12,005
2004 Komedi Oyuncu 8.1 1,772
2004 Savaş Oyuncu 8.0 10,246
2003 Dram Oyuncu 7.1 11,828
2003 Müzikal Oyuncu 4.0 3,009
2002 Müzikal Oyuncu 5.0 3,552
2002 Komedi Oyuncu 5.1 2,024
2002 Aksiyon Oyuncu 3.2 1,610

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 28,268
2001 Müzikal Oyuncu 4.4 2,409
2000 Dram Oyuncu 6.8 4,561
2000 Yönetmen Asistanı 3.7 128
2000 Dram Oyuncu 6.2 2,650
2000 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,758
1997 Aksiyon Çeşitli 6.2 5,831
1995 Aksiyon Çeşitli 6.9 8,547
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 2,060
1986 Oyuncu 6.2 90
1981 Romantik Oyuncu 7.2 51
1980 Romantik Oyuncu 5.5 112
1980 Dram Oyuncu 5.7 129
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016