Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Hrithik Roshan

Hrithik Roshan (42)


Oyuncu, Müzisyen, Yönetmen Asistanı
Gerçek İsmi:
Hrithik Rakesh Nagrath
Doğum Tarihi:
10 Ocak 1974 (Perşembe)
Doğum Yeri:
Mumbai, Hindistan
Takma İsmi: Bolunath
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.82 m
9.4 (25 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,246
2013 Romantik Oyuncu 5.4 15,448
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 113
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 15,717
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 37,944
2011 Macera Oyuncu
Müzik
8.1 41,956

Tehlikeli Aşk
2010 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.0 9,561
2010 Komedi Oyuncu
Müzik
7.5 10,451
2009 Dram Oyuncu 7.1 6,899
2008 Aksiyon Oyuncu
4.1 1,513

Jodhaa Akbar
2008 Aksiyon Oyuncu 7.6 17,970
2007 Aksiyon Oyuncu 6.6 28,437

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.4 921

Dhoom 2
2006 Aksiyon Oyuncu 6.4 16,899
2006 Aksiyon Oyuncu 6.3 12,207
2004 Komedi Oyuncu 8.1 1,788
2004 Savaş Oyuncu 8.0 10,487
2003 Dram Oyuncu 7.1 12,068
2003 Müzikal Oyuncu 4.0 3,046
2002 Müzikal Oyuncu 5.0 3,595
2002 Komedi Oyuncu 5.1 2,048
2002 Aksiyon Oyuncu 3.2 1,624

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 28,808
2001 Müzikal Oyuncu 4.4 2,439
2000 Dram Oyuncu 6.8 4,619
2000 Yönetmen Asistanı 3.8 131
2000 Dram Oyuncu 6.2 2,681
2000 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,909
1997 Aksiyon Çeşitli 6.2 5,972
1995 Aksiyon Çeşitli 6.9 8,677
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 2,090
1986 Oyuncu 6.1 92
1981 Romantik Oyuncu 7.2 54
1980 Romantik Oyuncu 5.5 114
1980 Dram Oyuncu 5.7 129
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016