Giriş Kayıt

Hrithik Roshan (41)


Oyuncu, Müzik, Yönetmen Asistanı
9.5 (24 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Hrithik Rakesh Nagrath
Doğum Tarihi: 10 Ocak 1974 (Perşembe)
Doğum Yeri: Mumbai, Hindistan
Takma İsmi: Bolunath
Burcu: Oğlak
Boyu:1.82 m
Resimleri (20)
Hayranlar (49 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.1 1,773
1995 Aksiyon Çeşitli 6.9 7,779
2000 Yönetmen Asistanı 3.7 122
1997 Aksiyon Çeşitli 6.2 5,204
1980 Romantik Oyuncu 5.3 101
1981 Romantik Oyuncu 6.9 48
1980 Dram Oyuncu 5.6 125
1986 Oyuncu 6.0 82
2000 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,093
2002 Aksiyon Oyuncu 3.1 1,507
2000 Dram Oyuncu 6.2 2,477

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 24,731
2000 Dram Oyuncu 6.8 4,252
2002 Komedi Oyuncu 5.1 1,914
2001 Müzikal Oyuncu 4.4 2,234
2003 Dram Oyuncu 7.1 10,300
2003 Müzikal Oyuncu 4.0 2,769
2002 Müzikal Oyuncu 5.0 3,294
2004 Savaş Oyuncu 7.9 8,942
2006 Aksiyon Oyuncu 6.3 10,718

Dhoom 2
2006 Aksiyon Oyuncu 6.3 14,921
2004 Komedi Oyuncu 8.0 1,629

Jodhaa Akbar
2008 Aksiyon Oyuncu 7.6 15,812

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.4 871
2009 Dram Oyuncu 7.1 6,614
2007 Aksiyon Oyuncu 6.6 24,123
2013 Aksiyon Oyuncu 5.5 14,182
2008 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 4.1 1,409

Tehlikeli Aşk
2010 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.0 8,925
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 33,750
2010 Komedi Oyuncu, Müzik 7.5 9,262
2011 Macera Oyuncu, Müzik 8.1 36,449
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 14,238
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 97
2014 Aksiyon Oyuncu 5.5 14,524
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015