Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Hrithik Roshan

Hrithik Roshan (42)


Oyuncu, Müzisyen, Yönetmen Asistanı
Gerçek İsmi:
Hrithik Rakesh Nagrath
Doğum Tarihi:
10 Ocak 1974 (Perşembe)
Doğum Yeri:
Mumbai, Hindistan
Takma İsmi: Bolunath
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.82 m
9.5 (24 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,126
2013 Romantik Oyuncu 5.4 15,342
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 110
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 15,594
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 37,570
2011 Macera Oyuncu
Müzik
8.1 41,469

Tehlikeli Aşk
2010 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.0 9,491
2010 Komedi Oyuncu
Müzik
7.5 10,330
2009 Dram Oyuncu 7.1 6,872
2008 Aksiyon Oyuncu
4.1 1,503

Jodhaa Akbar
2008 Aksiyon Oyuncu 7.6 17,803
2007 Aksiyon Oyuncu 6.6 28,052

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.4 916

Dhoom 2
2006 Aksiyon Oyuncu 6.4 16,746
2006 Aksiyon Oyuncu 6.3 12,082
2004 Komedi Oyuncu 8.1 1,788
2004 Savaş Oyuncu 8.0 10,323
2003 Dram Oyuncu 7.1 11,912
2003 Müzikal Oyuncu 4.0 3,027
2002 Müzikal Oyuncu 5.0 3,568
2002 Komedi Oyuncu 5.1 2,037
2002 Aksiyon Oyuncu 3.2 1,616

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 28,498
2001 Müzikal Oyuncu 4.4 2,423
2000 Dram Oyuncu 6.8 4,582
2000 Yönetmen Asistanı 3.7 128
2000 Dram Oyuncu 6.2 2,663
2000 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,818
1997 Aksiyon Çeşitli 6.2 5,898
1995 Aksiyon Çeşitli 6.9 8,598
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 2,073
1986 Oyuncu 6.2 90
1981 Romantik Oyuncu 7.1 52
1980 Romantik Oyuncu 5.5 112
1980 Dram Oyuncu 5.7 129
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016