Giriş Kayıt

Hrithik Roshan (40)


Oyuncu, Müzik, Yönetmen Asistanı
9.3 (18 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Hrithik Rakesh Nagrath
Doğum Tarihi: 10 Ocak 1974 (Perşembe)
Doğum Yeri: Mumbai, Hindistan
Takma İsmi: Bolunath
Burcu: Oğlak
Boyu:1.82 m
Resimleri (30)
Hayranlar (42 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 1,574
1995 Aksiyon Çeşitli 7.0 6,387
2000 Yönetmen Asistanı 3.7 109
1997 Aksiyon Çeşitli 6.2 4,245
1980 Romantik Oyuncu 6.0 88
1981 Romantik Oyuncu 7.2 38
1980 Dram Oyuncu 5.7 116
1986 Oyuncu 6.1 75
2000 Aksiyon Oyuncu 6.8 6,015
2002 Aksiyon Oyuncu 3.1 1,314
2000 Dram Oyuncu 6.3 2,193

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 19,638
2000 Dram Oyuncu 6.9 3,702
2002 Komedi Oyuncu 5.1 1,729
2001 Müzikal Oyuncu 4.4 1,937
2003 Dram Oyuncu 7.0 7,392
2003 Müzikal Oyuncu 4.0 2,361
2002 Müzikal Oyuncu 5.0 2,884
2004 Savaş Oyuncu 7.9 7,625
2006 Aksiyon Oyuncu 6.3 8,524

Dhoom 2
2006 Aksiyon Oyuncu 6.2 11,123
2004 Komedi Oyuncu 8.3 1,368

Jodhaa Akbar
2008 Aksiyon Oyuncu 7.6 12,390

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.5 809
2009 Dram Oyuncu 7.1 6,078
2007 Aksiyon Oyuncu 6.7 18,199
2013 Aksiyon Oyuncu 5.8 10,987
2008 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 4.1 1,284

Tehlikeli Aşk
2010 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.0 7,606
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 28,051
2010 Komedi Oyuncu, Müzik 7.5 7,441
2011 Macera Oyuncu, Müzik 8.1 29,423
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 10,847
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 86
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 16
Türkçe Altyazı © 2007 - 2014