Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Hrithik Roshan

Hrithik Roshan (42)


Oyuncu, Müzisyen, Yönetmen Asistanı
Gerçek İsmi:
Hrithik Rakesh Nagrath
Doğum Tarihi:
10 Ocak 1974 (Perşembe)
Doğum Yeri:
Mumbai, Hindistan
Takma İsmi: Bolunath
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.82 m
9.4 (25 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Oyuncu 6.7 4,801
2014 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,660
2013 Romantik Oyuncu 5.4 15,749
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 115
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 16,038
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 38,497
2011 Macera Oyuncu
Müzik
8.1 43,504

Tehlikeli Aşk
2010 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.0 9,712
2010 Komedi Oyuncu
Müzik
7.5 10,953
2009 Dram Oyuncu 7.1 6,964
2008 Aksiyon Oyuncu
4.1 1,536

Jodhaa Akbar
2008 Aksiyon Oyuncu 7.6 18,855
2007 Aksiyon Oyuncu
6.6 28,975

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.4 925

Dhoom 2
2006 Aksiyon Oyuncu 6.4 17,413
2006 Aksiyon Oyuncu 6.3 12,550
2004 Komedi Oyuncu 8.1 1,788
2004 Savaş Oyuncu 7.9 11,385
2003 Dram Oyuncu 7.1 12,469
2003 Müzikal Oyuncu 4.0 3,101
2002 Müzikal Oyuncu 5.0 3,654
2002 Komedi Oyuncu 5.1 2,096
2002 Aksiyon Oyuncu 3.2 1,666

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 29,752
2001 Müzikal Oyuncu 4.4 2,486
2000 Dram Oyuncu 6.8 4,738
2000 Yönetmen Asistanı 3.7 133
2000 Dram Oyuncu 6.2 2,757
2000 Aksiyon Oyuncu 6.9 8,276
1997 Aksiyon Çeşitli 6.2 6,099
1995 Aksiyon Çeşitli 6.9 8,827
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 2,113
1986 Oyuncu 6.1 94
1981 Romantik Oyuncu 7.2 54
1980 Romantik Oyuncu 5.5 116
1980 Dram Oyuncu 5.7 130
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016