Giriş Kayıt

Hrithik Roshan (41)


Oyuncu, Müzik, Yönetmen Asistanı
9.5 (22 Oy)
  • Currently 189/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Hrithik Rakesh Nagrath
Doğum Tarihi: 10 Ocak 1974 (Perşembe)
Doğum Yeri: Mumbai, Hindistan
Takma İsmi: Bolunath
Burcu: Oğlak
Boyu:1.82 m
Resimleri (20)
Hayranlar (46 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.1 1,729
1995 Aksiyon Çeşitli 6.9 7,257
2000 Yönetmen Asistanı 3.7 120
1997 Aksiyon Çeşitli 6.2 4,889
1980 Romantik Oyuncu 6.1 97
1981 Romantik Oyuncu 7.4 43
1980 Dram Oyuncu 5.7 120
1986 Oyuncu 6.1 78
2000 Aksiyon Oyuncu 6.8 6,734
2002 Aksiyon Oyuncu 3.1 1,428
2000 Dram Oyuncu 6.3 2,399

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 22,953
2000 Dram Oyuncu 6.8 4,100
2002 Komedi Oyuncu 5.1 1,851
2001 Müzikal Oyuncu 4.4 2,128
2003 Dram Oyuncu 7.1 9,422
2003 Müzikal Oyuncu 4.0 2,636
2002 Müzikal Oyuncu 5.0 3,154
2004 Savaş Oyuncu 7.9 8,425
- Dram Oyuncu    
2006 Aksiyon Oyuncu 6.3 9,960

Dhoom 2
2006 Aksiyon Oyuncu 6.3 13,911
2004 Komedi Oyuncu 8.2 1,547

Jodhaa Akbar
2008 Aksiyon Oyuncu 7.6 14,698

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.4 856
2009 Dram Oyuncu 7.1 6,389
2007 Aksiyon Oyuncu 6.6 22,589
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 13,420
2008 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 4.1 1,366

Tehlikeli Aşk
2010 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.0 8,482
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 32,145
2010 Komedi Oyuncu, Müzik 7.5 8,692
2011 Macera Oyuncu, Müzik 8.1 33,949
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 13,415
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 91
2014 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,426
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015