Giriş Kayıt
Hrithik Roshan

Hrithik Roshan (43)


Oyuncu, Müzisyen, Yönetmen Asistanı

Hrithik Rakesh Nagrath, 10 Ocak 1974 Bombay, Maharashtra, Hindistan doğumlu oyuncu, müzisyen, yönetmen asistanı. Zindagi Na Milegi Dobara (2011), Don 2 (2011), Jodhaa Akbar (2008), Kaabil (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hrithik Rakesh Nagrath
Doğum Tarihi: 10 Ocak 1974
Doğum Yeri: Bombay, Maharashtra, Hindistan
Takma İsmi: Bolunath
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.82 m
9.4 (26 Oy)
  • Currently 187.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 43 Dram Oyuncu    
2017 43 Aksiyon Oyuncu 7.2 18,425
2016 42 Aksiyon Oyuncu 6.0 7,833
2014 40 Aksiyon Oyuncu 5.5 17,498
2013 39 Romantik Oyuncu 5.3 16,957
2013 39 Animasyon Oyuncu 6.1 117
2012 38 Aksiyon Oyuncu 7.0 16,794
2011 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 41,120
2011 37 Macera Oyuncu
Müzik
8.1 48,160

Tehlikeli Aşk
2010 36 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.1 9,866
2010 36 Komedi Oyuncu
Müzik
7.5 11,460
2009 35 Dram Oyuncu 7.1 7,029
2008 34 Aksiyon Oyuncu
4.1 1,558
2008 34 Aksiyon Oyuncu 7.6 20,757
2007 33 Aksiyon Oyuncu
6.6 29,527

Seni Görüyorum
2006 32 Komedi Oyuncu 4.4 935

Dhoom 2
2006 32 Aksiyon Oyuncu 6.4 18,858
2006 32 Aksiyon Oyuncu 6.3 13,614
2004 Komedi Oyuncu 8.1 1,788
2004 30 Savaş Oyuncu 7.9 12,058
2003 29 Dram Oyuncu 7.1 12,797
2003 29 Müzikal Oyuncu 4.0 3,159
2002 28 Müzikal Oyuncu 5.0 3,717
2002 28 Komedi Oyuncu 5.1 2,131
2002 28 Aksiyon Oyuncu 3.2 1,703

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 27 Dram Oyuncu 7.5 33,423
2001 27 Müzikal Oyuncu 4.4 2,529
2000 26 Dram Oyuncu 6.8 4,854
2000 26 Yönetmen Asistanı 3.7 137
2000 26 Dram Oyuncu 6.2 2,839
2000 26 Aksiyon Oyuncu 6.9 8,530
1997 23 Aksiyon Çeşitli 6.2 6,202
1995 21 Aksiyon Çeşitli 6.9 8,913
1993 19 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 2,136
1986 12 Oyuncu 6.2 97
1981 7 Romantik Oyuncu 7.3 57
1980 6 Romantik Oyuncu 5.5 119
1980 6 Dram Oyuncu 5.7 135
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017