Hrithik Roshan (40)


Oyuncu, Müzik, Yönetmen Asistanı
9.3 (18 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
 

favori
Gerçek İsmi: Hrithik Rakesh Nagrath
Doğum Tarihi: 10 Ocak 1974 (Perşembe)
Doğum Yeri: Mumbai, Hindistan
Takma İsmi: Bolunath
Burcu: Oğlak
Boyu:1.82 m
Resimleri (30)
  • Hrithik Roshan
  • Hrithik Roshan
  • Hrithik Roshan
  • Hrithik Roshan
  • Hrithik Roshan
Hayranlar (38 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
King Uncle 1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.9 1,089
Karan Arjun 1995 Aksiyon Çeşitli 6.5 3,679
Karobaar: The Business of Love 2000 Yönetmen Asistanı 3.4 102
Koyla 1997 Aksiyon Çeşitli 5.7 2,766
Aap Ke Deewane 1980 Romantik Oyuncu 6.0 77
Aas Paas 1981 Romantik Oyuncu 7.3 31
Aasha 1980 Dram Oyuncu 5.6 109
Bhagwaan Dada 1986 Oyuncu 5.7 65
Kaho Naa... Pyaar Hai 2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 5,137
Aap Mujhe Achche Lagne Lage 2002 Aksiyon Oyuncu 2.9 1,078
Fiza 2000 Dram Oyuncu 6.2 1,956
Kabhi Khushi Kabhie Gham...
Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 18,651
Mission Kashmir 2000 Dram Oyuncu 6.8 3,346
Na Tum Jaano Na Hum 2002 Komedi Oyuncu 4.9 1,518
Yaadein... 2001 Müzikal Oyuncu 4.2 1,696
Koi... Mil Gaya 2003 Dram Oyuncu 6.9 5,969
Main Prem Ki Diwani Hoon 2003 Müzikal Oyuncu 3.9 1,995
Mujhse Dosti Karoge! 2002 Müzikal Oyuncu 4.9 2,503
Lakshya 2004 Savaş Oyuncu 7.9 7,182
Krrish 2006 Aksiyon Oyuncu 6.2 7,032
Dhoom:2
Dhoom 2
2006 Aksiyon Oyuncu 5.9 8,328
Koffee with Karan 2004 Komedi Oyuncu 6.7 345
Jodhaa Akbar
Jodhaa Akbar
2008 Aksiyon Oyuncu 7.4 10,394
I See You
Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.2 727
Luck by Chance 2009 Dram Oyuncu 7.0 5,186
Om Shanti Om 2007 Aksiyon Oyuncu 6.4 13,705
Krrish 3 2013 Aksiyon Oyuncu 6.2 8,234
Krazzy 4 2008 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 3.9 1,095
Kites
Tehlikeli Aşk
2010 Aksiyon Oyuncu, Müzik 5.7 6,563
Don 2 2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 23,915
Guzaarish 2010 Komedi Oyuncu, Müzik 7.2 6,221
Zindagi Na Milegi Dobara 2011 Macera Oyuncu, Müzik 8.1 23,617
Agneepath 2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 9,348
Main Krishna Hoon 2013 Animasyon Oyuncu 6.6 77