Giriş Kayıt
Philip Sgriccia

Philip Sgriccia


Yapımcı, Yönetmen, Editör

Philip Sgriccia, yapımcı, yönetmen, editör. Doğaüstü (2005), Lois & Clark: The New Adventures of Superman (1993), (2001) Smallville (2001), (2012) Devrim (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Philip I. Sgriccia | Philip J. Sgriccia | Phillip
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Devrim
2012 Aksiyon Yapımcı 6.7 75,522
2010 Komedi Yapımcı 7.7 181

Doğaüstü
2005 Dram Yapımcı
Yönetmen
8.6 317,553
2004 Suç Yapımcı
Yönetmen
   
2001 Macera Yönetmen 7.5 102,855

Herkül: Efsanevi Seyahatler
1995 Aksiyon Yönetmen 6.5 23,150
1993 Macera Yapımcı
Yönetmen
6.8 17,063
1990 Fantastik Editör    
1988 Komedi Editör 8.3 30,084
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017