Giriş Kayıt
Philip Sgriccia

Philip Sgriccia


Yapımcı, Yönetmen, Editör

Philip Sgriccia, yapımcı, yönetmen, editör. Doğaüstü (2005), Lois & Clark: The New Adventures of Superman (1993), (2001) Smallville (2001), (2012) Devrim (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Philip I. Sgriccia | Philip J. Sgriccia | Phillip
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 8.9 73

Devrim
2012 Aksiyon Yapımcı 6.7 75,838
2010 Komedi Yapımcı 7.7 181

Doğaüstü
2005 Dram Yapımcı
Yönetmen
8.5 321,475
2004 Suç Yapımcı
Yönetmen
   
2001 Macera Yönetmen 7.5 103,567

Herkül: Efsanevi Seyahatler
1995 Aksiyon Yönetmen 6.5 23,396
1993 Macera Yapımcı
Yönetmen
6.8 17,259
1990 Fantastik Editör    
1988 Komedi Editör 8.3 30,287
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (4,287) Blade Runner 2049 (3,885) Last Flag Flying (3,743) Jigsaw (3,613) The Man from Earth: Holocene (3,584) Geostorm (3,355) Dunkirk (1,281) The Open House (1,266) The Foreigner (1,045) It (1,035)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,288) Black Mirror (6,163) Supernatural (4,344) The Big Bang Theory (3,873) Shameless (3,517) The Flash (3,493) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,342) The Blacklist (2,196) Knightfall (1,835) The X Files (1,807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018