Giriş Kayıt
TyRuben Ellingson

TyRuben Ellingson


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Animasyon, Yapımcı

TyRuben Ellingson, sanat bölümü, görsel efekt, animasyon, yapımcı. (2013) Pasifik Savaşı (2013), (2004) Hellboy (2004), (2008) Hellboy 2: Altın Ordu (2008), (2002) Bıçağın İki Yüzü 2 (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ty Ruben Ellingson | Tyruben Ellingson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 362,530

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 403,458

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 101,313

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 159,838
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 943,283

Suretler
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 156,203

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 218,722

Yer Altından Gelen
2007 Korku Yapımcı 4.0 3,207
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 141,859
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 258,159

İşaretler
2002 Dram Animasyon
Görsel Efekt
6.7 289,678

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 169,378

Tehlikeli Yaratıklar
1997 Korku Çeşitli 5.9 38,731
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 55,453

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Görsel Efekt 6.0 93,025

Taciz
1994 Dram Görsel Efekt 6.0 38,718

Taş Devri
1994 Komedi Görsel Efekt 4.8 63,914
1993 Macera Görsel Efekt 8.1 673,877

Yükselen Güneş
1993 Suç Görsel Efekt 6.2 36,659

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 988,456
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017