Giriş Kayıt
TyRuben Ellingson

TyRuben Ellingson


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Yapımcı

TyRuben Ellingson, sanat bölümü, görsel efekt, yapımcı. (2013) Pasifik Savaşı (2013), (2004) Hellboy (2004), (2008) Hellboy 2: Altın Ordu (2008), (2002) Bıçağın İki Yüzü 2 (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ty Ruben Ellingson | Tyruben Ellingson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 378,349

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 425,950

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 104,302

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 163,194
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 987,745

Suretler
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 159,608

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 228,802

Yer Altından Gelen
2007 Korku Yapımcı 4.0 3,207
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 148,263
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 271,346

İşaretler
2002 Dram Animasyon
Görsel Efekt
6.7 299,632

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 177,348

Tehlikeli Yaratıklar
1997 Korku Çeşitli 5.9 40,822
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 57,575

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Görsel Efekt 6.1 99,657

Taciz
1994 Dram Görsel Efekt 6.0 40,361

Taş Devri
1994 Komedi Görsel Efekt 4.8 66,786
1993 Macera Görsel Efekt 8.1 723,457

Yükselen Güneş
1993 Suç Görsel Efekt 6.2 38,063

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 1,054,889
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018