Giriş Kayıt
TyRuben Ellingson

TyRuben Ellingson


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Animasyon, Yapımcı

TyRuben Ellingson, sanat bölümü, görsel efekt, animasyon, yapımcı. (2013) Pasifik Savaşı (2013), (2004) Hellboy (2004), (2008) Hellboy 2: Altın Ordu (2008), (2002) Bıçağın İki Yüzü 2 (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ty Ruben Ellingson | Tyruben Ellingson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 366,087

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 407,049

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 102,024

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 160,557
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 952,824

Suretler
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 156,999

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 220,834

Yer Altından Gelen
2007 Korku Yapımcı 4.0 3,207
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 143,242
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 260,996

İşaretler
2002 Dram Animasyon
Görsel Efekt
6.7 292,032

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 171,004

Tehlikeli Yaratıklar
1997 Korku Çeşitli 5.9 39,126
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 56,143

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Görsel Efekt 6.0 94,350

Taciz
1994 Dram Görsel Efekt 6.0 39,081

Taş Devri
1994 Komedi Görsel Efekt 4.8 64,443
1993 Macera Görsel Efekt 8.1 683,640

Yükselen Güneş
1993 Suç Görsel Efekt 6.2 37,040

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 999,755
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017