Giriş Kayıt
TyRuben Ellingson

TyRuben Ellingson


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Animasyon, Yapımcı

TyRuben Ellingson, sanat bölümü, görsel efekt, animasyon, yapımcı. (2013) Pasifik Savaşı (2013), (2004) Hellboy (2004), (2008) Hellboy 2: Altın Ordu (2008), (2002) Bıçağın İki Yüzü 2 (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ty Ruben Ellingson | Tyruben Ellingson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 369,340

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 410,434

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 102,639

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 161,131
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 961,315

Suretler
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 157,780

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 222,551

Yer Altından Gelen
2007 Korku Yapımcı 4.0 3,207
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 144,474
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 263,221

İşaretler
2002 Dram Animasyon
Görsel Efekt
6.7 294,041

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 172,540

Tehlikeli Yaratıklar
1997 Korku Çeşitli 5.9 39,490
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 56,554

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Görsel Efekt 6.1 95,798

Taciz
1994 Dram Görsel Efekt 6.0 39,392

Taş Devri
1994 Komedi Görsel Efekt 4.8 64,842
1993 Macera Görsel Efekt 8.1 691,616

Yükselen Güneş
1993 Suç Görsel Efekt 6.2 37,294

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 1,009,253
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017