Giriş Kayıt
TyRuben Ellingson

TyRuben Ellingson


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Yapımcı

TyRuben Ellingson, sanat bölümü, görsel efekt, yapımcı. (2013) Pasifik Savaşı (2013), (2004) Hellboy (2004), (2008) Hellboy 2: Altın Ordu (2008), (2002) Bıçağın İki Yüzü 2 (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ty Ruben Ellingson | Tyruben Ellingson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 350,579

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 392,183

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 99,123

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 157,395
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 914,920

Suretler
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 153,828

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 213,178

Yer Altından Gelen
2007 Korku Yapımcı 4.0 3,207
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 137,165
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 250,775

İşaretler
2002 Dram Animasyon
Görsel Efekt
6.7 278,199

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 164,065

Tehlikeli Yaratıklar
1997 Korku Çeşitli 5.9 37,819
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 53,975

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Görsel Efekt 6.0 89,545

Taciz
1994 Dram Görsel Efekt 6.0 37,664

Taş Devri
1994 Komedi Görsel Efekt 4.8 62,363
1993 Macera Görsel Efekt 8.1 643,661

Yükselen Güneş
1993 Suç Görsel Efekt 6.2 35,695

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 952,225
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017