Giriş Kayıt
TyRuben Ellingson

TyRuben Ellingson


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Animasyon, Yapımcı

TyRuben Ellingson, sanat bölümü, görsel efekt, animasyon, yapımcı. (2013) Pasifik Savaşı (2013), (2004) Hellboy (2004), (2008) Hellboy 2: Altın Ordu (2008), (2002) Bıçağın İki Yüzü 2 (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ty Ruben Ellingson | Tyruben Ellingson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 372,352

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 413,414

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 103,237

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 161,810
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 970,205

Suretler
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 158,403

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 224,411

Yer Altından Gelen
2007 Korku Yapımcı 4.0 3,207
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 145,650
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 265,554

İşaretler
2002 Dram Animasyon
Görsel Efekt
6.7 295,915

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 174,040

Tehlikeli Yaratıklar
1997 Korku Çeşitli 5.9 39,876
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 56,918

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Görsel Efekt 6.1 97,189

Taciz
1994 Dram Görsel Efekt 6.0 39,718

Taş Devri
1994 Komedi Görsel Efekt 4.8 65,327
1993 Macera Görsel Efekt 8.1 701,294

Yükselen Güneş
1993 Suç Görsel Efekt 6.2 37,323

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 1,028,271
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018