Giriş Kayıt
Louis Natale

Louis Natale (67)


Müzisyen, Müzisyen

Louis Natale, 05 Ocak 1950 Rochester, New York, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen. The Twilight Zone (1985), Mutant X (2001), Harrison Bergeron (1995), Playmakers (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ocak 1950
Doğum Yeri: Rochester, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Lou Natale
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 62 Fantastik Müzik    
2005 Dram Müzik 7.0 669
2004 54 Biyografi Müzik    
2004 54 Biyografi Müzik    
2003 Suç Müzik 8.6 1,063
2001 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 3,156
1997 47 Aksiyon Müzik 4.4 305
1996 Dram Müzik 7.8 223
1995 45 Bilim-Kurgu Müzik 7.4 1,851
1994 44 Aksiyon Müzik    
1985 Bilim-Kurgu Müzik 7.8 6,858
1983 33 Kısa Metraj Müzik 6.7 43
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017