Giriş Kayıt
Brian Tyler

Brian Tyler


Müzisyen, Müzisyen, Yapımcı, Oyuncu

Brian Tyler, müzisyen, müzisyen, yapımcı, oyuncu. Demir Adam 3 (2013), Yenilmezler: Ultron Çağı (2015), Sihirbazlar Çetesi (2013), Thor: Karanlık Dünya (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (3 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Müzik    
2018 Dram Müzik 8.4 2,255

Mumya
2017 Aksiyon Müzik 5.5 136,445

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Müzik 6.7 163,876
2017 Aksiyon Müzik
Müzik
6.0 83,838

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Müzik
Müzik
5.2 70,947
2016 Belgesel Oyuncu 6.9 1,488
2016 Dram Müzik 3.9 7,411

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Müzik
Müzik
6.5 193,717

Suç/lu
2016 Aksiyon Müzik 6.3 47,698

Gizli Dosya
2015 Biyografi Müzik 6.8 15,950
2015 Western Müzik 6.4 733

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Müzik
Müzik
7.4 594,038

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Müzik
Müzik
7.2 322,279

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Müzik 5.8 187,113
2014 Aksiyon Müzik 7.1 40,686

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Müzik 5.8 59,134

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Müzik 6.1 148,514

Marvel Stüdyoları: Bir Evreni Oluşturmak
2014 Belgesel Müzik 7.8 739

Marvel Tek Sayı: Yaşasın Kral
2014 Kısa Metraj Müzik 7.5 4,158
2014 Müzik    

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 495,043
2013 Macera Müzik
Müzik
7.4 54,054

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Müzik
Müzik
7.3 527,763

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Müzik 7.1 335,206

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Müzik
Müzik
7.2 642,587
2013 Aile Müzik 7.0 2,504

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Müzik
Müzik
6.6 269,002

Ölüme Çeyrek Kala
2012 Suç Müzik 6.1 10,001

Şüpheliler
2012 Suç Müzik
Yapımcı
6.0 9,294
2012 Komedi Müzik 6.4 33,148

Son Durak 5
2011 Korku Müzik
Müzik
5.9 93,678

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
7.3 317,524

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
5.8 163,773
2011 Macera Müzik 6.8 75,095

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Müzik 6.8 166,017

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Yapımcı 4.4 81,961
2010 Macera Müzik
Müzik
9.1 10
2010 Aksiyon Müzik
Müzik
7.4 57,911

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Müzik
Müzik
6.5 297,462
2010 Animasyon Müzik
Müzik
7.9 4,372

Adalet Peşinde
2009 Suç Müzik
Müzik
7.4 241,043

Son Durak 4 3D
2009 Korku Müzik
Müzik
5.2 84,863

Ortadaki Adam
2009 Komedi Müzik 6.6 34,457

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Müzik
Müzik
2.6 63,208

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Müzik 6.6 232,006

Beni Bırakma
2009 Dram Müzik 7.2 1,771

Ölüm Odası
2009 Gizem Müzik
Müzik
5.8 11,477
2008 Dram Müzik
Müzik
6.2 15,503

Zor Karar
2008 Aksiyon Müzik
Müzik
5.4 51,661

Kartal Göz
2008 Aksiyon Müzik
Müzik
6.6 162,380

John Rambo
2008 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 195,137

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Müzik
Müzik
4.7 103,707

Suikastçı
2007 Aksiyon Müzik 6.3 78,521

İki Dünya Arasında
2007 Dram Müzik
Müzik
7.0 2,236
2007 Komedi Müzik
Müzik
6.2 1,659

Böcek
2006 Gerilim Müzik 6.1 30,365
2006 Aksiyon Müzik 5.9 663
2006 Komedi Müzik 5.4 1,945

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Müzik
Müzik
6.0 208,023
2006 Dram Müzik
Müzik
5.8 18,843
2005 Aksiyon Müzik    

Hayatımın Maçı
2005 Dram Müzik
Müzik
7.5 24,763
2005 Dram Müzik
Müzik
7.0 264,092

Tanrıdan Gelen
2004 Dram Müzik
Müzik
4.8 22,595

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
6.2 27,837

Paparazi
2004 Aksiyon Müzik 5.8 13,271
2004 Dram Müzik
Müzik
5.6 1,211

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Müzik
Müzik
5.6 56,182

Düşünce Suçu
2003 Aksiyon Müzik 6.9 2,033

Başkaldırış
2003 Aksiyon Müzik
Müzik
6.0 39,297
2003 Komedi Müzik
Müzik
6.2 3,538

Diş Perisi
2003 Korku Müzik
Müzik
5.0 27,938
2003 Dram Müzik 8.1 93
2003 Dram Müzik
Müzik
   
2002 Komedi Müzik 7.1 41,784

Vampirler 2
2002 Aksiyon Müzik 4.6 6,255

Günahkar
2001 Suç Müzik
Müzik
7.3 68,323

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Müzik 7.5 36,647
2000 Komedi Müzik
Müzik
6.0 1,410
2000 Suç Müzik
Müzik
5.7 1,175

Mor Bulutun Tuzağında
2000 Suç Müzik
Müzik
   

Panik
2000 Dram Müzik
Müzik
6.8 7,238
2000 Dram Müzik
Müzik
5.9 746
1999 Komedi Müzik
Müzik
5.9 239
1999 Aksiyon Müzik
Müzik
2.5 5,935
1999 Korku Müzik
Müzik
5.7 3,831
1998 Aksiyon Müzik 6.7 5,660
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018