Giriş Kayıt
Jack Blum

Jack Blum


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Jack Blum, oyuncu, yapımcı, senarist. Köftehorlar (1979) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tapınma
2008 Dram Oyuncu 6.3 2,791
2002 Dram 6.6 8,917

Başka Bir Dünya
1997 Dram 7.7 27,024
1996 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 223
1994 Dram Oyuncu 7.2 14,562
1989 Aksiyon Oyuncu 3.8 337

Kanlı Yaş Günü
1981 Korku Oyuncu 6.0 5,668
1980 Komedi Oyuncu 5.7 140

Köftehorlar
1979 Komedi Oyuncu
Casting
6.2 15,437
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017