Giriş Kayıt
Jack Blum

Jack Blum


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Jack Blum, oyuncu, yapımcı, senarist. Köftehorlar (1979) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tapınma
2008 Dram Oyuncu 6.3 2,791
2002 Dram 6.6 8,917

Başka Bir Dünya
1997 Dram 7.7 28,320
1996 Dram Yapımcı
Senarist
8.1 288
1994 Dram Oyuncu 7.2 15,521
1993 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,735
1989 Aksiyon Oyuncu 3.8 337

Kanlı Yaş Günü
1981 Korku Oyuncu 6.1 6,318
1980 Komedi Oyuncu 5.7 140

Köftehorlar
1979 Komedi Oyuncu
Casting
6.2 15,900
Dizi Altyazıları
Vikings (13,523) Supernatural (5,722) Mr. Robot (5,317) The Big Bang Theory (4,551) Gotham (3,504) Game of Thrones (3,324) Arrow (2,507) The Flash (2,440) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) Shameless (2,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017