Giriş Kayıt
Jack Blum

Jack Blum


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Jack Blum, oyuncu, yapımcı, senarist. (1994) Exotica (1994), (1979) Köftehorlar (1979), (1981) Kanlı Yaş Günü (1981), (1989) Renegades (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tapınma
2008 Dram Oyuncu 6.3 2,791
2002 Dram 6.6 8,917

Başka Bir Dünya
1997 Dram 7.7 28,320
1996 Dram Yapımcı
Senarist
8.1 288
1994 Dram Oyuncu 7.1 15,728
1993 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,735
1989 Aksiyon Oyuncu 3.8 337
1989 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,619

Kanlı Yaş Günü
1981 Korku Oyuncu 6.1 6,611
1980 Komedi Oyuncu 5.7 140

Köftehorlar
1979 Komedi Oyuncu
Casting
6.2 16,368
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018