Giriş Kayıt
Martin Pope

Martin Pope (55)


Yapımcı

Martin Pope, 06 Temmuz 1961 doğumlu yapımcı. Indian Summer (1996), Sevgili Hedefim (2010), Kulübe (2008), The Heart of Me (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Temmuz 1961
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 55 Animasyon Yapımcı 8.2 26
2016 55 Aile Yapımcı 8.1 19
2015 Animasyon Yapımcı 7.4 448
2012 51 Animasyon Yapımcı 7.3 1,411
2011 50 Animasyon Yapımcı    
2011 50 Belgesel Yapımcı 7.9 1,917

Sevgili Hedefim
2010 49 Komedi Yapımcı 6.9 31,150
2010 49 Animasyon Yapımcı 7.2 6,915
2009 48 Animasyon Yapımcı    
2009 48 Dram Yapımcı 6.5 4,284

Kulübe
2008 47 Komedi Yapımcı 6.1 10,329
2007 46 Komedi Yapımcı 6.1 794

Pembe Dokunuş
2004 43 Dram Yapımcı 6.6 3,577
2002 41 Dram Yapımcı 6.6 1,992
2002 Komedi Yapımcı    
2001 40 Komedi Yapımcı 6.9 1,254
1996 35 Komedi Yapımcı 6.2 678
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,727) Rogue One (5,136) Split (3,708) Assassin's Creed (2,725) Brimstone (2,259) Paterson (2,054) Hidden Figures (2,051) The Institute (1,571) The Great Wall (1,283) Passengers (1,160)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,038) Legion (7,345) Arrow (4,059) Legends of Tomorrow (2,256) Into the Badlands (2,116) The Expanse (1,819) The Blacklist (1,791) Vikings (1,733) Black Sails (1,636) 24: Legacy (1,590)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017