Giriş Kayıt
Kate Forster

Kate Forster (47)


Oyuncu, Yapımcı

Kathrine W. Foster, 26 Ekim 1969 Rochester, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Mulholland Çıkmazı (2001) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kathrine W. Foster
Doğum Tarihi: 26 Ekim 1969
Doğum Yeri: Rochester, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Kathrine Forster
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 34 Dram 6.1 2,969

Mulholland Çıkmazı
2001 32 Dram Oyuncu 8.0 262,797

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 31 Komedi Oyuncu 6.6 196,231
2000 31 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.1 1,445
1999 30 Dram Oyuncu 7.9 850
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017