Giriş Kayıt
Kate Forster

Kate Forster (48)


Oyuncu, Yapımcı

Kathrine W. Foster, 26 Ekim 1969 Rochester, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Mulholland Çıkmazı (2001) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kathrine W. Foster
Doğum Tarihi: 26 Ekim 1969
Doğum Yeri: Rochester, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Kathrine Forster
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 34 Dram 6.1 2,969

Mulholland Çıkmazı
2001 32 Dram Oyuncu 8.0 272,918

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 31 Komedi Oyuncu 6.6 201,236
2000 31 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.1 1,445
1999 Dram Oyuncu 8.3 3,577
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,122) The Terror (3,644) The Flash (3,015) Legion (2,913) The Crossing (2,359) Supernatural (2,176) The Expanse (1,487) Vikings (1,477) The Big Bang Theory (1,299) Fear the Walking Dead (1,072)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018