Giriş Kayıt
Donald Martin

Donald Martin


Senarist, Yapımcı

Donald Martin, senarist, yapımcı. Toto (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Romantik Senarist 6.9 270
2016 Dram Senarist 5.9 163
2014 Dram Senarist    
2013 Aksiyon Senarist 4.3 874
2012 Belgesel    
2011 Gizem Senarist    

Craigslist Katili
2011 Suç Senarist    
2011 Suç Senarist    
2009 Dram Senarist    
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
5.2 423
2008 Dram Senarist    

Ateş Çemberi
2006 Aksiyon Senarist 3.1 201
2005 Biyografi Senarist    
2005 Dram Çeşitli 6.5 519
2005 Dram Senarist    
1999 Aksiyon Yapımcı
Senarist
3.0 281
1998 Dram Senarist    
Film Altyazıları
Gold (5,719) Get Out (2,988) Logan (2,520) Rings (2,279) The Age of Shadows (1,886) La La Land (1,761) Split (1,601) Sand Castle (1,470) Zashchitniki (1,405) The Great Wall (1,248)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,560) Fargo (3,654) The Last Kingdom (2,315) The Expanse (2,039) Doctor Who (1,965) Into the Badlands (1,692) Game of Thrones (1,590) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,527) Supernatural (1,424)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017