Giriş Kayıt
Daniel Attias

Daniel Attias


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Daniel Attias, yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı. Doktor House (2004), Homeland (2011), It's Always Sunny in Philadelphia (2005), Entourage (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dan Arrias | Dan Attias
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 7.8 880
2016 Dram Yönetmen 7.7 5,859
2016 Dram Yönetmen 6.8 2,624
2015 Dram Yönetmen 8.2 3,523

Aşkın Ritmi
2015 Dram 6.2 28,069
2014 Dram Yönetmen 7.8 6,728
2014 Macera Yönetmen 6.5 6,113

Diriliş
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.4 14,134
2013 Suç Yönetmen 8.3 57,650
2013 Suç Yönetmen 8.3 58,566
2011 Suç Yönetmen 8.4 256,658
2011 Suç Yönetmen 8.2 77,887
2010 Yönetmen 6.2 609
2010 Komedi Yönetmen 8.0 32,050
2009 Komedi Yönetmen 7.2 19,203
2008 Dram Yönetmen 7.9 211,286
2006 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.6 18,371

Kahramanlar
2006 Dram Yönetmen 7.7 210,643
2005 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.8 152,096

Doktor House
2004 Dram Yönetmen 8.8 340,622
2004 Macera Yönetmen 8.4 420,178
2004 Komedi Yönetmen 8.5 144,336
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,421
2002 Suç Yönetmen 9.3 216,563
2001 Aksiyon Yönetmen 7.6 39,646
2001 Dram Yönetmen 8.7 100,866

Soprano Ailesi
1999 Suç Yönetmen 9.2 218,215
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,324

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Yönetmen 8.2 109,927

Erken Baskı
1996 Dram Yönetmen 7.5 9,741
1994 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.8 7,889
1993 Dram Yönetmen 6.7 8,177

Melrose Place 1
1992 Dram Yönetmen 5.8 9,157

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 25,398

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yönetmen 8.3 12,816

21. Cadde
1987 Suç Yönetmen 7.3 9,239
1986 Aksiyon Yönetmen 8.2 4,670

Gümüş Kurşun
1985 Macera Yönetmen 6.4 18,672

Alacakaranlık Kuşağı
1983 Fantastik Yönetmen Asistanı 6.5 27,923

E.T.
1982 Aile Yönetmen Asistanı 7.9 308,378

Beyaz Köpek
1982 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 6,862
1982 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 2,265
1981 Müzikal Yönetmen Asistanı 6.5 4,016
1981 Macera Yönetmen Asistanı 5.7 773
1980 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 2,264

Uçak
1980 Komedi Yönetmen Asistanı 7.8 175,260
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017