Giriş Kayıt
Michael Chow Man-Kin

Michael Chow Man-Kin


Oyuncu

Michael Chow Man-Kin, oyuncu. The Era of Vampires (2003), (1988) Süper Polis 2 (1988), (2007) Marco Polo (2007), (1992) Tao xue wei long 2 (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Man-Kin Chow | Man-kin Chow | Michael Chow | Micha
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Macera Oyuncu 6.1 1,250
2003 Korku Oyuncu 4.6 1,212
1999 Oyuncu 5.2 87
1998 Oyuncu 6.0 91
1997 Komedi Oyuncu 6.2 598
1995 Komedi Oyuncu 7.2 23
1993 Macera Oyuncu 4.3 398
1992 Komedi Oyuncu 6.7 1,131
1989 Aksiyon Oyuncu 7.4 3,691
1989 Korku Oyuncu 5.6 35
1989 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,192
1988 Aksiyon Oyuncu 7.0 519
1988 Komedi Oyuncu 6.2 41

Süper Polis 2
1988 Aksiyon Oyuncu 7.2 13,137
1988 Komedi Oyuncu 6.4 252
1988 Aksiyon Oyuncu 5.8 293

Goodbye Darling
1987 Komedi Oyuncu 5.6 16
1986 Komedi Oyuncu 6.3 97
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,610) Hostiles (2,977) Maze Runner: The Death Cure (2,567) Wildling (2,442) 12 Strong (1,541) Red Sparrow (1,246) The Commuter (1,050) A Quiet Place (558) Peter Rabbit (520) The Post (516)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,381) The Terror (4,493) Legion (1,891) The Flash (1,629) The Big Bang Theory (1,539) Supernatural (1,538) Lucifer (1,475) Vikings (1,459) Fear the Walking Dead (1,351) Lost in Space (1,254)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018