Giriş Kayıt
Michael Chow Man-Kin

Michael Chow Man-Kin


Oyuncu

Michael Chow Man-Kin, oyuncu. The Era of Vampires (2003), (1988) Süper Polis 2 (1988), (1992) Tao xue wei long 2 (1992), (1988) Seng fat dak ging (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Man-Kin Chow | Man-kin Chow | Michael Chow | Micha
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Macera Oyuncu    
2003 Korku Oyuncu 4.6 1,212
1998 Oyuncu 6.0 91
1997 Komedi Oyuncu 6.2 598
1995 Komedi Oyuncu 7.2 23
1993 Macera Oyuncu 4.2 347
1992 Komedi Oyuncu 6.7 1,131
1989 Aksiyon Oyuncu 7.4 3,234
1989 Korku Oyuncu 5.6 35
1989 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,192
1988 Aksiyon Oyuncu 7.0 519
1988 Komedi Oyuncu 6.2 41

Süper Polis 2
1988 Aksiyon Oyuncu 7.2 11,927
1988 Komedi Oyuncu 6.4 252
1988 Aksiyon Oyuncu 5.8 293

Goodbye Darling
1987 Komedi Oyuncu 5.6 16
1986 Komedi Oyuncu 6.3 97
Dizi Altyazıları
The Flash (7,040) Black Sails (4,871) Into the Badlands (4,245) Iron Fist (3,024) Legion (2,320) Vikings (2,288) Billions (2,080) Arrow (1,819) Game of Thrones (1,819) The 100 (1,713)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017