Giriş Kayıt
Roger Taylor

Roger Taylor (67)


Oyuncu, Müzisyen, Yapımcı, Müzisyen

Roger Meddows Taylor, 26 Temmuz 1949 Kings Lynn, Norfolk, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen, yapımcı, müzisyen. Kırmızı Değirmen (2001) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Roger Meddows Taylor
Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1949
Doğum Yeri: Kings Lynn, Norfolk, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: The Cross | Queen
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 66 Dram Yapımcı
Müzik
8.0 9
2012 63 Belgesel Oyuncu    
2011 62 Belgesel Oyuncu    
2010 Oyuncu 7.9 23
2004 Müzik Oyuncu 4.5 3,567
2004 55 Belgesel Oyuncu    
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 19,493
2000 51 Belgesel Oyuncu    
1999 50 Belgesel Oyuncu    
1985 36 Belgesel Oyuncu    
1982 33 Belgesel Oyuncu    
1982 33 Aksiyon Müzik 5.0 6,028

Fezada çarpisanlar
1980 31 Aksiyon Müzik 6.5 39,516
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
- Biyografi Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017