Giriş Kayıt
Melanie J. Elin

Melanie J. Elin (46)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Dublör

Melanie Joy Elin, 25 Şubat 1971 Oceanside, California, ABD doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi, dublör. The Good Guy (2009), New Alcatraz (2001), See You in September (2010), Shark Hunter (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Melanie Joy Elin
Doğum Tarihi: 25 Şubat 1971
Doğum Yeri: Oceanside, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Melanie Elin
Burcu: Balık
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 45 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 1,660
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 6,463
2016 Komedi Yapım Yöneticisi    
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 9.1 47,152
2014 Komedi Yapımcı 7.5 967
2012 Komedi Yapımcı 6.4 149
2010 39 Komedi Yapımcı 4.7 597
2009 38 Komedi Yapımcı 5.9 8,119
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.9 5,886
2003 32 Gerilim Yapımcı 4.2 511

Canlı Bomba
2002 31 Aksiyon Yapımcı 3.4 811
2002 31 Aksiyon Yapımcı 3.5 306
2002 31 Aksiyon Yapımcı    
2002 31 Aksiyon Yapımcı    
2001 30 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
3.3 1,293
2001 30 Korku Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
2001 30 Aksiyon Yapımcı 2.9 786
2001 30 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   

Şahin İndi
2001 30 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
Oyuncu
3.1 496
2000 29 Dram Dublör
Yapım Yöneticisi
Yapımcı
3.9 277

Piton
2000 29 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
1999 28 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.9 696
1997 26 Dram Çeşitli 6.4 7,848
1996 25 Dram Çeşitli 6.4 1,297
1994 23 Suç Çeşitli 5.3 2,614
1994 23 Aksiyon Çeşitli 5.9 29,421

Av Peşinde
1991 Suç Çeşitli 6.6 1,747
Film Altyazıları
Gold (7,853) Rings (3,980) Logan (3,341) Get Out (2,912) La La Land (2,250) The Age of Shadows (2,058) Split (2,025) Zashchitniki (1,823) The Great Wall (1,662) Office Christmas Party (1,525)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,381) The Blacklist (4,806) The Expanse (3,568) The Last Kingdom (2,468) Better Call Saul (2,303) Doctor Who (1,972) Game of Thrones (1,913) Vikings (1,894) Supernatural (1,783) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017