Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Stephen Adrianson

Stephen Adrianson


Editör, Sesler, Editör, Yapım Yöneticisi

Stephen Adrianson, editör, sesler, editör, yapım yöneticisi. Tatlı Para (2006), Fingerprints (2006), Black Rose (2014), Büyümüş de Küçülmüş (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steve Adrianson | Steve Adrienson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Editör 2.8 963
2014 Aksiyon Editör 4.2 1,723
2012 Gerilim Editorial Department 4.8 873
2006 Korku Editör 5.0 2,176

Ruhun Gecesi
2006 Korku Editör 4.6 237

Tatlı Para
2006 Komedi Editör 5.3 2,586

Çılgın Maymun
2004 Komedi Editör 3.5 587

Kutu
2003 Suç Yapım Yöneticisi
Editör
5.0 410
2001 Gerilim Editorial Department 4.8 381
2001 Suç Yapım Yöneticisi
Editör
5.4 643

Merkez Üssü
2000 Aksiyon Editorial Department 3.1 1,076

Büyük Kaos
2000 Aksiyon Sesler
Editör
4.8 337

Büyümüş de Küçülmüş
1999 Komedi Sesler
Editör
6.5 772
1994 Aksiyon Sesler 5.7 14,249

Beşinci Maymun
1990 Dram Sesler 5.9 93
1987 Komedi Editorial Department 7.0 2,799
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017