Giriş Kayıt
Joram Lürsen

Joram Lürsen (53)


Yönetmen, Yapımcı

Joram Lürsen, 11 Ağustos 1963 Nieuwer-Amstel, Noord-Holland, Hollanda doğumlu yönetmen, yapımcı. Alles is liefde (2007), Alles is familie (2012), In Oranje (2004), Public Works (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1963
Doğum Yeri: Nieuwer-Amstel, Noord-Holland, Hollanda
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen 5.9 110
2015 52 Dram Yönetmen 6.7 758
2014 51 Gerilim Yönetmen 6.1 526
2012 49 Komedi Yönetmen 6.7 3,390

Küçük Kurt Adam Alfie
2011 48 Aile Yönetmen 6.3 321

Sihirbazlar
2010 47 Aile Yönetmen
Yapımcı
6.8 279
2009 46 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.8 136
2007 44 Komedi Yönetmen 7.0 6,354
2004 41 Dram Yönetmen 6.6 995
1998 Komedi Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017