Giriş Kayıt
Brian Pearson

Brian Pearson


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Brian Pearson, görüntü yönetmeni, kameraman. Son Durak 5 (2011), İntikam Yolu (2011), Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 (2015), Fırtınanın İçinde (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Görüntü Yönetmeni    
2017 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.6 630
2017 Aksiyon Kameraman 6.1 70,957
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.2 2,612

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Görüntü Yönetmeni 6.1 68,691

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Kameraman 5.5 61,934

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 28,184

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.8 57,760
2014 Suç Görüntü Yönetmeni 5.7 15,954

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.3 30,981
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.9 15
2012 Korku Görüntü Yönetmeni 6.3 18,832

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Kameraman 6.3 215,961

Son Durak 5
2011 Korku Görüntü Yönetmeni 5.9 90,736

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.4 85,897

Kardeşimden Sonra
2010 Dram Kameraman 6.5 51,187

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Kameraman 6.4 146,399

Sevgililer Günü Katliamı
2009 Korku Görüntü Yönetmeni 5.5 48,128

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Kameraman 4.9 32,836

Göz
2008 Dram Kameraman 5.4 46,643

Ben Efsaneyim
2007 Dram Kameraman 7.2 585,337

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 11,410

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Kameraman 6.7 170,864

Kelebek Etkisi 2
2006 Korku Görüntü Yönetmeni 4.4 30,820

Sarı Saçlı Çocuk
2006 Korku Görüntü Yönetmeni 6.5 2,136

Beni de Al
2006 Korku Görüntü Yönetmeni    
2006 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.6 35

Kirli Para
2005 Dram Kameraman 6.2 38,832

Kaos
2005 Aksiyon Kameraman 6.5 46,368

Çılgın Haftasonu
2005 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.3 7,017

Oyunun Laneti
2005 Korku Görüntü Yönetmeni 4.9 4,126

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Kameraman 6.6 5,527

Hayat Okulu
2005 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.5 4,628

Korkunun Ustaları
2005 Korku Görüntü Yönetmeni 7.6 9,960

Cennette Karşılaşacağınız Beş Kişi
2004 Dram Kameraman 7.4 5,163

Ben, Robot
2004 Aksiyon Kameraman 7.1 427,401

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Kameraman 5.0 37,301

Patronun Kızı
2003 Komedi Kameraman 4.6 24,406

Onlar
2002 Korku Kameraman 4.8 10,969

Katil
2001 Aksiyon Kameraman 5.3 11,328
2000 Suç Görüntü Yönetmeni 5.3 1,485

Gerçek Efsaneler 2
2000 Korku Görüntü Yönetmeni 4.1 13,186
2000 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.4 27,110
2000 Dram Kameraman 5.7 695
1999 Korku Görüntü Yönetmeni 2.7 690
1998 Aksiyon Kameraman 3.7 2,147

Özgür Willy 3
1997 Aile Kameraman 4.6 7,270

Öpülmüş
1996 Dram Kameraman 6.5 3,081
1996 Komedi Kameraman 7.5 2,293
1994 Gerilim Kameraman    
1993 Belgesel 6.8 119
1991 Korku Kameraman 6.4 2,393
Dizi Altyazıları
Shameless (5,803) Vikings (4,234) Game of Thrones (3,108) Mr. Robot (2,275) Supernatural (1,871) Lucifer (1,522) Outlander (1,473) The Big Bang Theory (1,401) Arrow (1,322) Manhunt: Unabomber (1,259)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017