Giriş Kayıt
Brian Pearson

Brian Pearson


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Brian Pearson, görüntü yönetmeni, kameraman. Son Durak 5 (2011), İntikam Yolu (2011), Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 (2015), Fırtınanın İçinde (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Görüntü Yönetmeni    
2017 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.7 537
2017 Aksiyon Kameraman 6.1 68,051
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.2 2,473

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Görüntü Yönetmeni 6.1 67,672

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Kameraman 5.5 61,527

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 27,973

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.8 57,451
2014 Suç Görüntü Yönetmeni 5.7 15,757

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.3 30,825
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.9 15
2012 Korku Görüntü Yönetmeni 6.3 18,660

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Kameraman 6.3 215,008

Son Durak 5
2011 Korku Görüntü Yönetmeni 5.9 90,076

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.4 85,581

Kardeşimden Sonra
2010 Dram Kameraman 6.5 50,959

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Kameraman 6.4 145,803

Sevgililer Günü Katliamı
2009 Korku Görüntü Yönetmeni 5.5 47,867

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Kameraman 4.9 32,836

Göz
2008 Dram Kameraman 5.4 46,152

Ben Efsaneyim
2007 Dram Kameraman 7.2 580,855

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 11,410

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Kameraman 6.7 170,005

Kelebek Etkisi 2
2006 Korku Görüntü Yönetmeni 4.4 30,820

Sarı Saçlı Çocuk
2006 Korku Görüntü Yönetmeni 6.5 2,136

Beni de Al
2006 Korku Görüntü Yönetmeni    
2006 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.6 35

Kirli Para
2005 Dram Kameraman 6.2 37,737

Kaos
2005 Aksiyon Kameraman 6.5 45,995

Çılgın Haftasonu
2005 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.3 7,017

Oyunun Laneti
2005 Korku Görüntü Yönetmeni 4.9 3,583

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Kameraman 6.6 5,527

Hayat Okulu
2005 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.6 3,697

Korkunun Ustaları
2005 Korku Görüntü Yönetmeni 7.6 9,918

Cennette Karşılaşacağınız Beş Kişi
2004 Dram Kameraman 7.4 5,163

Ben, Robot
2004 Aksiyon Kameraman 7.1 424,220

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Kameraman 5.0 36,942

Patronun Kızı
2003 Komedi Kameraman 4.6 24,406

Onlar
2002 Korku Kameraman 4.8 10,969

Katil
2001 Aksiyon Kameraman 5.3 11,328
2000 Suç Görüntü Yönetmeni 5.3 1,485

Gerçek Efsaneler 2
2000 Korku Görüntü Yönetmeni 4.1 13,186
2000 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.4 26,997
2000 Dram Kameraman 5.7 695
1999 Korku Görüntü Yönetmeni 2.7 690
1998 Aksiyon Kameraman 3.7 2,147

Özgür Willy 3
1997 Aile Kameraman 4.6 7,270

Öpülmüş
1996 Dram Kameraman 6.5 3,081
1996 Komedi Kameraman 7.5 2,293
1994 Gerilim Kameraman    
1993 Belgesel 6.8 119
1991 Korku Kameraman 6.4 2,393
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017