Giriş Kayıt
Brian Pearson

Brian Pearson


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Brian Pearson, kameraman, görüntü yönetmeni. (2005) Acımasız Hayatlar (2005), (1997) Özgür Willy 3 (1997), (1996) Hard Core Logo (1996), (1991) The Resurrected (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman    
2017 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.1 1,601

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Görüntü Yönetmeni 6.1 61,051

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Kameraman 5.5 58,644

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 26,727

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.8 55,762
2014 Suç Görüntü Yönetmeni 5.7 14,703

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.3 29,798
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.9 15
2012 Korku Görüntü Yönetmeni 6.3 17,788

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Kameraman 6.3 208,494

Son Durak 5
2011 Korku Görüntü Yönetmeni 5.9 86,830

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.5 83,709

Kardeşimden Sonra
2010 Dram Kameraman 6.5 49,211

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Kameraman 6.4 142,366

Sevgililer Günü Katliamı
2009 Korku Görüntü Yönetmeni 5.5 46,686

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Kameraman 4.9 32,452

Göz
2008 Dram Kameraman 5.4 45,213

Ben Efsaneyim
2007 Dram Kameraman 7.2 555,848

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 11,410

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Kameraman 6.8 163,563

Kelebek Etkisi 2
2006 Dram Görüntü Yönetmeni 4.4 29,797

Sarı Saçlı Çocuk
2006 Korku Görüntü Yönetmeni 6.5 2,136

Beni de Al
2006 Korku Görüntü Yönetmeni    
2006 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.6 35

Kirli Para
2005 Dram Kameraman 6.2 37,737

Kaos
2005 Aksiyon Kameraman 6.5 44,664

Çılgın Haftasonu
2005 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.3 7,017

Oyunun Laneti
2005 Korku Görüntü Yönetmeni 4.9 3,583

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Kameraman 6.6 5,527

Hayat Okulu
2005 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.6 3,697

Korkunun Ustaları
2005 Korku Görüntü Yönetmeni 7.6 9,605

Cennette Karşılaşacağınız Beş Kişi
2004 Dram Kameraman    

Ben, Robot
2004 Aksiyon Kameraman 7.1 405,021

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Kameraman 4.9 34,818

Patronun Kızı
2003 Komedi Kameraman 4.6 24,406

Onlar
2002 Korku Kameraman 4.8 10,969

Katil
2001 Aksiyon Kameraman 5.3 11,328
2000 Suç Görüntü Yönetmeni 5.3 1,485

Gerçek Efsaneler 2
2000 Korku Görüntü Yönetmeni 4.1 13,186
2000 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.4 26,161
2000 Dram Kameraman 5.7 695
1999 Korku Görüntü Yönetmeni 2.7 690
1998 Aksiyon Kameraman    

Özgür Willy 3
1997 Aile Kameraman 4.6 7,270

Öpülmüş
1996 Dram Kameraman 6.5 3,081
1996 Komedi Kameraman 7.5 2,293
1994 Gerilim Kameraman    
1993 Belgesel 6.8 119
1991 Korku Kameraman 6.4 2,393
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,391) Doctor Strange (6,857) Allied (6,451) Moana (4,882) John Wick: Chapter 2 (4,304) Lion (3,566) Arrival (3,221) Forushande (2,987) Split (2,292) Hacksaw Ridge (2,279)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,488) Supernatural (4,715) The Expanse (4,353) Vikings (4,175) Suits (3,694) The Big Bang Theory (2,571) Sherlock (2,521) Arrow (2,062) Legion (2,012) Blindspot (1,923)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017