Giriş Kayıt
Athena Massey

Athena Massey (49)


Oyuncu

Athena Marie Massey, 10 Kasım 1967 Orange, California, ABD doğumlu oyuncu. Çatlak Profesör (1996) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Athena Marie Massey
Doğum Tarihi: 10 Kasım 1967
Doğum Yeri: Orange, California, ABD
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,535
1999 32 Komedi Oyuncu 5.8 2,321
1997 30 Biyografi Oyuncu 4.7 251
1997 30 Dram Oyuncu    

Çatlak Profesör
1996 29 Komedi Oyuncu 5.6 92,140
1995 28 Aksiyon Oyuncu 3.0 373
1995 28 Aksiyon Oyuncu 3.7 331

intikam Yemini
1991 24 Aksiyon Oyuncu 6.0 17,980
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017