Giriş Kayıt
Ken Wheat

Ken Wheat (67)


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Ken Wheat, 01 Ocak 1950 doğumlu senarist, yapımcı, yönetmen. Derin Karanlık (2000), Riddick Günlükleri (2004), Riddick (2013), Sinek 2 (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1950
Diğer Bir İsmi: Scott Pierce
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 63 Aksiyon Senarist 6.4 130,677

Riddick Günlükleri
2004 54 Aksiyon Senarist 6.7 189,682

Dark Fury
2004 54 Aksiyon Senarist    

Derin Karanlık
2000 50 Aksiyon Senarist 7.1 199,429
1994 44 Korku Senarist    

Sinek 2
1989 39 Korku Senarist 4.9 17,524

Elm Sokağında Kabus 4 : Rüya Ustası
1988 38 Korku Senarist 5.7 38,136
1985 35 Macera Yönetmen
Senarist
   
1979 29 Korku Yapımcı
Senarist
6.0 945
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017