Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ken Wheat

Ken Wheat (67)


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Ken Wheat, 01 Ocak 1950 doğumlu senarist, yapımcı, yönetmen. Derin Karanlık (2000), Riddick Günlükleri (2004), Riddick (2013), Sinek 2 (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1950
Diğer Bir İsmi: Scott Pierce
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 63 Aksiyon Senarist 6.4 128,949

Riddick Günlükleri
2004 54 Aksiyon Senarist 6.7 187,836

Dark Fury
2004 54 Aksiyon Senarist    

Derin Karanlık
2000 50 Aksiyon Senarist 7.1 197,843
1994 44 Korku Senarist    

Sinek 2
1989 39 Korku Senarist 4.9 17,038

Elm Sokağında Kabus 4 : Rüya Ustası
1988 38 Korku Senarist 5.7 37,634
1985 35 Macera Yönetmen
Senarist
   
1979 29 Korku Yapımcı
Senarist
6.0 945
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017