Giriş Kayıt
James DuMont

James DuMont (51)


Oyuncu, Yapımcı

James DuMont, 12 Ağustos 1965 doğumlu oyuncu, yapımcı. Deepwater Horizon: Büyük Felaket (2016), Catch Hell (2014), The Cellar Door (2007), (2015) Jurassic Park 4 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1965
Diğer Bir İsmi: James Dumont
Takma İsmi: Jimmy Dime
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 51 Dram Oyuncu 7.6 14,247

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 51 Dram Oyuncu 7.2 69,469
2016 51 Macera Oyuncu 6.7 50,075
2015 50 Biyografi Oyuncu 5.7 3,565

Jurassic Park 4
2015 50 Aksiyon Oyuncu 7.0 444,101
2015 50 Komedi Oyuncu 7.4 17,690
2015 50 Biyografi Oyuncu 7.5 54,522

Yalın Ayak
2014 49 Komedi Oyuncu 6.6 18,278
2014 49 Dram Oyuncu 5.4 2,044
2014 49 Dram Oyuncu 6.7 13,174
2014 49 Biyografi Oyuncu 6.9 16,544
2014 Dram Oyuncu 8.3 17,594
2014 49 Komedi Oyuncu 6.5 116

Başkanların Uşağı
2013 48 Biyografi Oyuncu 7.2 91,826

Sınırsızlar Kulubü
2013 48 Biyografi Oyuncu 8.0 345,162

Pazarı Unutma
2013 48 Dram Oyuncu 7.0 8,106

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 47 Aksiyon Oyuncu 5.0 16,488

Baytown Haydutları
2012 47 Aksiyon Oyuncu 6.4 11,519
2011 46 Komedi Oyuncu 6.6 28

Çifte Soygun
2011 46 Komedi Oyuncu 6.4 27,722
2011 46 Dram Oyuncu 2.6 175

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.2 207,999
2011 46 Suç Oyuncu 4.6 1,431
2011 46 Aksiyon Oyuncu 5.1 4,287
2011 46 Korku Oyuncu 5.7 5,438

Geri Sayım
2011 46 Aksiyon Oyuncu    

Aramızdaki Düşmanlar
2010 45 Aksiyon Oyuncu 2.3 470
2010 45 Fantastik Oyuncu    
2010 45 Komedi Oyuncu 5.3 2,087
2010 45 Aile Oyuncu    
2010 45 Korku Oyuncu 2.6 543
2010 Dram Oyuncu 8.2 11,365
2010 45 Biyografi Oyuncu 5.6 1,674
2009 Komedi Oyuncu 8.1 3,606
2009 44 Komedi Oyuncu 5.5 2,969
2009 44 Komedi Oyuncu 5.8 671
2008 43 Gerilim Oyuncu 3.4 374

Güzel ve Hızlı
2008 43 Aile Oyuncu 4.6 332
2007 42 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.1 1,023

Ocean's 13
2007 42 Suç Oyuncu 6.9 265,636
2007 42 Aksiyon Oyuncu    
2007 Reality-TV Oyuncu    
2005 40 Komedi Oyuncu 5.1 160

Dünyalar Savaşı
2005 40 Macera Oyuncu 6.5 346,340

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 40 Aksiyon Oyuncu 5.0 53,592
2005 Dram Oyuncu 7.7 171,175

Polly Gelince
2004 39 Komedi Oyuncu 5.9 109,264

Zafer Yolu
2003 38 Dram Oyuncu 7.3 58,782

Özel Tim
2003 38 Aksiyon Oyuncu 6.0 122,552

Sıkıysa Yakala
2002 37 Biyografi Oyuncu 8.0 568,184
2000 35 Dram Oyuncu 7.2 14,894
1999 34 Dram Oyuncu 6.0 89

Kirli Yarış
1998 33 Komedi Oyuncu 6.7 24,260
1998 33 Komedi Oyuncu    

Barışçı
1997 32 Aksiyon Oyuncu 5.9 47,402

Hız Tuzağı
1994 29 Aksiyon Oyuncu 7.2 269,556
1993 Macera Oyuncu 6.8 16,156

Sınıf
1983 18 Komedi Oyuncu 5.9 7,711

Cazcı Kardeşler
1980 15 Aksiyon Oyuncu 7.9 147,785
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,441
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,276) Allied (11,414) Moana (7,086) Lion (5,446) Arrival (3,752) Hacksaw Ridge (3,181) Nocturnal Animals (2,936) Shut In (2,228) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,848)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,869) The Expanse (7,417) Taboo (7,345) Legion (6,036) Arrow (5,792) The Big Bang Theory (5,572) Vikings (4,446) The Blacklist (3,160) Sherlock (2,780) Suits (2,598)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017