Giriş Kayıt
James DuMont

James DuMont (52)


Oyuncu, Yapımcı

James DuMont, 12 Ağustos 1965 doğumlu oyuncu, yapımcı. Deepwater Horizon: Büyük Felaket (2016), The Simple Life (2003), Catch Hell (2014), The Cellar Door (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1965
Diğer Bir İsmi: James Dumont
Takma İsmi: Jimmy Dime
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 52 Komedi Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu    
2017 52 Dram Oyuncu    

Kara Gün
2016 51 Suç Oyuncu 7.4 48,380

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 51 Dram Oyuncu 7.2 100,696
2016 51 Macera Oyuncu 6.7 57,471
2015 50 Biyografi Oyuncu 5.7 4,363

Jurassic Park 4
2015 50 Aksiyon Oyuncu 7.0 465,275
2015 50 Komedi Oyuncu 7.4 18,888
2015 50 Biyografi Oyuncu 7.5 59,717

Yalın Ayak
2014 49 Komedi Oyuncu 6.6 19,004
2014 49 Dram Oyuncu 5.4 2,044
2014 49 Dram Oyuncu 6.7 13,584
2014 49 Biyografi Oyuncu 6.9 17,228
2014 Dram Oyuncu 8.3 18,874
2014 49 Komedi Oyuncu 6.5 116

Başkanların Uşağı
2013 48 Biyografi Oyuncu 7.2 94,367

Sınırsızlar Kulubü
2013 48 Biyografi Oyuncu 8.0 358,911

Pazarı Unutma
2013 48 Dram Oyuncu 7.0 8,106

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 47 Aksiyon Oyuncu 5.0 16,978

Baytown Haydutları
2012 47 Aksiyon Oyuncu 6.4 11,895
2011 46 Komedi Oyuncu 6.6 28

Çifte Soygun
2011 46 Komedi Oyuncu 6.4 28,395
2011 46 Dram Oyuncu 2.6 175

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.2 215,991
2011 46 Suç Oyuncu 4.6 1,431
2011 46 Aksiyon Oyuncu 5.1 4,287
2011 46 Korku Oyuncu 5.7 5,438

Geri Sayım
2011 46 Aksiyon Oyuncu    

Aramızdaki Düşmanlar
2010 45 Aksiyon Oyuncu 2.3 470
2010 45 Fantastik Oyuncu    
2010 45 Komedi Oyuncu 5.3 2,087
2010 45 Aile Oyuncu    
2010 45 Korku Oyuncu 2.6 543
2010 Dram Oyuncu 8.2 11,616
2010 45 Biyografi Oyuncu 5.6 1,674
2009 Komedi Oyuncu 8.1 3,606
2009 44 Komedi Oyuncu 5.5 2,969
2009 44 Komedi Oyuncu 5.8 671
2008 43 Gerilim Oyuncu 3.4 374

Güzel ve Hızlı
2008 43 Aile Oyuncu 4.6 332
2007 42 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.1 1,023

Ocean's 13
2007 42 Suç Oyuncu 6.9 273,235
2007 42 Aksiyon Oyuncu    
2005 40 Komedi Oyuncu 5.1 160

Dünyalar Savaşı
2005 40 Macera Oyuncu 6.5 355,987

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 40 Aksiyon Oyuncu 5.0 55,819

Grey's Anatomy
2005 Dram Oyuncu 7.7 179,259

Polly Gelince
2004 39 Komedi Oyuncu 5.9 111,324

Zafer Yolu
2003 38 Dram Oyuncu 7.3 59,803

Özel Tim
2003 38 Aksiyon Oyuncu 6.0 124,883
2003 Reality-TV Oyuncu 3.8 4,718

Sıkıysa Yakala
2002 37 Biyografi Oyuncu 8.1 603,790
2000 35 Dram Oyuncu 7.2 15,354
1999 34 Dram Oyuncu 6.0 89

Kirli Yarış
1998 33 Komedi Oyuncu 6.7 24,522
1998 33 Komedi Oyuncu    

Barışçı
1997 32 Aksiyon Oyuncu 5.9 48,313

Hız Tuzağı
1994 29 Aksiyon Oyuncu 7.2 277,617
1993 Macera Oyuncu 6.8 16,762

Sınıf
1983 18 Komedi Oyuncu 5.9 7,980

Cazcı Kardeşler
1980 15 Aksiyon Oyuncu 7.9 152,508
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,554
Film Altyazıları
Baywatch (15,716) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,299) Dangal (2,541) 6 Days (2,514) Dunkirk (2,347) Lady Macbeth (2,342) Security (1,917) King Arthur: Legend of the Sword (1,418) Wakefield (1,362) Alien: Covenant (1,093)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (129,155) The Defenders (5,699) Rick and Morty (4,245) The Strain (2,920) Suits (2,100) The Sinner (1,651) Mr. Mercedes (1,477) Fargo (1,271) Breaking Bad (1,107) Preacher (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017