Giriş Kayıt
James DuMont

James DuMont (52)


Oyuncu, Yapımcı

James DuMont, 12 Ağustos 1965 doğumlu oyuncu, yapımcı. Deepwater Horizon: Büyük Felaket (2016), The Simple Life (2003), Catch Hell (2014), The Cellar Door (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1965
Diğer Bir İsmi: James Dumont
Takma İsmi: Jimmy Dime
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.4 1,844
2017 Suç Oyuncu 7.4 1,137
2017 52 Belgesel Oyuncu 9.0 36
2017 52 Komedi Oyuncu    
2017 52 Dram Oyuncu    

Kara Gün
2016 51 Suç Oyuncu 7.4 65,450

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 51 Dram Oyuncu 7.2 119,116
2016 51 Macera Oyuncu 6.6 63,585
2015 50 Biyografi Oyuncu 5.7 5,084

Jurassic Park 4
2015 50 Aksiyon Oyuncu 7.0 491,193
2015 50 Komedi Oyuncu 7.4 19,902
2015 50 Biyografi Oyuncu 7.5 64,757

Yalın Ayak
2014 49 Komedi Oyuncu 6.6 19,961
2014 49 Dram Oyuncu 5.4 2,044
2014 49 Dram Oyuncu 6.7 13,873
2014 49 Biyografi Oyuncu 6.9 18,098
2014 Dram Oyuncu 8.3 22,355
2014 49 Komedi Oyuncu 6.5 116

Başkanların Uşağı
2013 48 Biyografi Oyuncu 7.2 97,832

Sınırsızlar Kulubü
2013 48 Biyografi Oyuncu 8.0 379,253

Pazarı Unutma
2013 48 Dram Oyuncu 7.0 8,106

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 47 Aksiyon Oyuncu 5.0 16,978

Baytown Haydutları
2012 47 Aksiyon Oyuncu 6.4 12,318
2011 46 Komedi Oyuncu 6.6 28

Çifte Soygun
2011 46 Komedi Oyuncu 6.4 28,395
2011 46 Dram Oyuncu 2.6 175

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.1 228,883
2011 46 Suç Oyuncu 4.6 1,431
2011 46 Aksiyon Oyuncu 5.1 4,287
2011 46 Korku Oyuncu 5.7 5,438

Geri Sayım
2011 46 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,898

Aramızdaki Düşmanlar
2010 45 Aksiyon Oyuncu 2.3 470
2010 45 Fantastik Oyuncu    
2010 45 Komedi Oyuncu 5.3 2,087
2010 45 Aile Oyuncu    
2010 45 Korku Oyuncu 2.6 543
2010 Dram Oyuncu 8.2 12,012
2010 45 Biyografi Oyuncu 5.6 1,674
2009 Komedi Oyuncu 8.1 3,606
2009 44 Komedi Oyuncu 5.5 2,969
2009 44 Komedi Oyuncu 5.8 671
2008 43 Gerilim Oyuncu 3.4 374

Güzel ve Hızlı
2008 43 Aile Oyuncu 4.6 332
2007 42 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.1 1,023

Ocean's 13
2007 42 Suç Oyuncu 6.9 282,896
2007 42 Aksiyon Oyuncu    
2005 40 Komedi Oyuncu 5.1 160

Dünyalar Savaşı
2005 40 Macera Oyuncu 6.5 369,014

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 40 Aksiyon Oyuncu 5.0 58,841
2005 Dram Oyuncu 7.6 192,139

Polly Gelince
2004 39 Komedi Oyuncu 5.9 114,437

Zafer Yolu
2003 38 Dram Oyuncu 7.3 61,212

Özel Tim
2003 38 Aksiyon Oyuncu 6.0 127,747
2003 Reality-TV Oyuncu 3.8 4,718

Sıkıysa Yakala
2002 37 Biyografi Oyuncu 8.1 655,866
2000 35 Dram Oyuncu 7.2 15,917
1999 34 Dram Oyuncu 6.0 89

Kirli Yarış
1998 33 Komedi Oyuncu 6.7 25,234
1998 33 Komedi Oyuncu    

Barışçı
1997 32 Aksiyon Oyuncu 5.9 49,434

Hız Tuzağı
1994 29 Aksiyon Oyuncu 7.2 287,609
1993 Macera Oyuncu 6.8 17,654

Sınıf
1983 18 Komedi Oyuncu 5.9 8,319

Cazcı Kardeşler
1980 15 Aksiyon Oyuncu 7.9 158,720
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,716
Film Altyazıları
Black Panther (2,780) Cargo (2,407) Red Sparrow (2,208) Game Night (1,615) True Crimes (1,494) Deadpool (1,190) Avengers: Infinity War (916) Annihilation (864) L'insulte (851) Den of Thieves (842)
Dizi Altyazıları
Westworld (8,645) Supernatural (6,442) La casa de papel (4,282) Gotham (3,216) Arrow (3,185) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,100) The 100 (3,066) 13 Reasons Why (2,922) The Flash (2,380) Lucifer (1,934)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018