Giriş Kayıt
James DuMont

James DuMont (52)


Oyuncu, Yapımcı

James DuMont, 12 Ağustos 1965 doğumlu oyuncu, yapımcı. Deepwater Horizon: Büyük Felaket (2016), The Simple Life (2003), Catch Hell (2014), The Cellar Door (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1965
Diğer Bir İsmi: James Dumont
Takma İsmi: Jimmy Dime
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 52 Komedi Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu    
2017 52 Dram Oyuncu    

Kara Gün
2016 51 Suç Oyuncu 7.4 52,540

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 51 Dram Oyuncu 7.2 105,827
2016 51 Macera Oyuncu 6.7 58,850
2015 50 Biyografi Oyuncu 5.7 4,493

Jurassic Park 4
2015 50 Aksiyon Oyuncu 7.0 470,571
2015 50 Komedi Oyuncu 7.4 19,224
2015 50 Biyografi Oyuncu 7.5 60,872

Yalın Ayak
2014 49 Komedi Oyuncu 6.6 19,203
2014 49 Dram Oyuncu 5.4 2,044
2014 49 Dram Oyuncu 6.7 13,631
2014 49 Biyografi Oyuncu 6.9 17,329
2014 Dram Oyuncu 8.3 19,982
2014 49 Komedi Oyuncu 6.5 116

Başkanların Uşağı
2013 48 Biyografi Oyuncu 7.2 95,051

Sınırsızlar Kulubü
2013 48 Biyografi Oyuncu 8.0 363,467

Pazarı Unutma
2013 48 Dram Oyuncu 7.0 8,106

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 47 Aksiyon Oyuncu 5.0 16,978

Baytown Haydutları
2012 47 Aksiyon Oyuncu 6.4 11,972
2011 46 Komedi Oyuncu 6.6 28

Çifte Soygun
2011 46 Komedi Oyuncu 6.4 28,395
2011 46 Dram Oyuncu 2.6 175

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.2 220,172
2011 46 Suç Oyuncu 4.6 1,431
2011 46 Aksiyon Oyuncu 5.1 4,287
2011 46 Korku Oyuncu 5.7 5,438

Geri Sayım
2011 46 Aksiyon Oyuncu    

Aramızdaki Düşmanlar
2010 45 Aksiyon Oyuncu 2.3 470
2010 45 Fantastik Oyuncu    
2010 45 Komedi Oyuncu 5.3 2,087
2010 45 Aile Oyuncu    
2010 45 Korku Oyuncu 2.6 543
2010 Dram Oyuncu 8.2 11,699
2010 45 Biyografi Oyuncu 5.6 1,674
2009 Komedi Oyuncu 8.1 3,606
2009 44 Komedi Oyuncu 5.5 2,969
2009 44 Komedi Oyuncu 5.8 671
2008 43 Gerilim Oyuncu 3.4 374

Güzel ve Hızlı
2008 43 Aile Oyuncu 4.6 332
2007 42 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.1 1,023

Ocean's 13
2007 42 Suç Oyuncu 6.9 275,206
2007 42 Aksiyon Oyuncu    
2005 40 Komedi Oyuncu 5.1 160

Dünyalar Savaşı
2005 40 Macera Oyuncu 6.5 358,767

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 40 Aksiyon Oyuncu 5.0 56,524
2005 Dram Oyuncu 7.7 181,724

Polly Gelince
2004 39 Komedi Oyuncu 5.9 111,894

Zafer Yolu
2003 38 Dram Oyuncu 7.3 59,934

Özel Tim
2003 38 Aksiyon Oyuncu 6.0 125,464
2003 Reality-TV Oyuncu 3.8 4,718

Sıkıysa Yakala
2002 37 Biyografi Oyuncu 8.1 613,876
2000 35 Dram Oyuncu 7.2 15,482
1999 34 Dram Oyuncu 6.0 89

Kirli Yarış
1998 33 Komedi Oyuncu 6.7 24,522
1998 33 Komedi Oyuncu    

Barışçı
1997 32 Aksiyon Oyuncu 5.9 48,528

Hız Tuzağı
1994 29 Aksiyon Oyuncu 7.2 279,918
1993 Macera Oyuncu 6.8 16,964

Sınıf
1983 18 Komedi Oyuncu 5.9 8,049

Cazcı Kardeşler
1980 15 Aksiyon Oyuncu 7.9 153,902
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,589
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017