Giriş Kayıt
Sebastian Roché

Sebastian Roché (53)


Oyuncu

Sebastian Roché, 04 Ağustos 1964 Paris, Fransa doğumlu oyuncu. Roar (1997), Wer (2013), Phantom Halo (2014), (2008) Fringe (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ağustos 1964
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Sebastian Roche
Burcu: Aslan
Boyu: 1.80 m
9.7 (3 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 53 Komedi Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 8.4 19,271
2015 Dram Oyuncu 8.1 48,416

Kanunun Ötesinde
2014 50 Suç Oyuncu 6.5 95,158
2014 50 Suç Oyuncu 5.2 561
2013 49 Korku Oyuncu 5.9 5,885

Kökenler
2013 Dram Oyuncu 8.3 87,815
2012 48 Fantastik Oyuncu    
2012 48 Macera Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.8 57,243

Düşmanı Korurken
2012 48 Aksiyon Oyuncu 6.8 176,633

TenTen'in Maceraları
2011 47 Animasyon Oyuncu 7.4 186,971

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.8 238,968
2009 45 Komedi Oyuncu 5.3 1,156
2009 Komedi Oyuncu 7.1 17,034
2008 44 Aksiyon Oyuncu 7.5 20,940
2008 Dram Oyuncu 8.4 190,575

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 43 Animasyon Oyuncu 6.2 147,652
2007 Aksiyon Oyuncu 5.4 200
2007 43 Komedi Oyuncu 5.2 428
2007 43 Biyografi Oyuncu 6.6 1,554

Adaş
2006 42 Dram Oyuncu 7.6 16,946
2005 41 Dram Oyuncu 6.3 1,298

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 311,768
2005 Suç Oyuncu 8.1 120,092

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Oyuncu    
2004 Dram Oyuncu    
2002 38 Dram Oyuncu 6.8 164
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 155,357

15 Dakika
2001 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 44,169

Geçit
2000 36 Biyografi Oyuncu    
1999 35 Aksiyon Oyuncu    
1998 Macera Oyuncu 7.1 18,189

Barışçı
1997 33 Aksiyon Oyuncu 5.9 48,306
1997 Aksiyon Oyuncu 7.6 891
1995 Dram Oyuncu    
1994 30 Tarihi Oyuncu    
1993 29 Dram Oyuncu 6.9 746

Son Mohikan
1992 28 Aksiyon Oyuncu 7.8 122,006
1992 28 Komedi Oyuncu 5.3 215
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,577
1990 26 Dram Oyuncu 6.8 124

Fransiz Devrimi
1989 25 Dram Oyuncu 7.6 845
1986 22 Suç Oyuncu 5.9 811
1983 Dram Oyuncu 6.9 915
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,552
Film Altyazıları
Baywatch (13,859) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,372) Security (2,816) Dunkirk (2,127) Dangal (2,120) Lady Macbeth (2,010) Wakefield (1,676) 6 Days (1,558) King Arthur: Legend of the Sword (1,340) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (107,710) The Defenders (8,231) Rick and Morty (2,448) Suits (1,747) The Sinner (1,555) Mr. Mercedes (1,504) The Strain (1,140) Fargo (1,054) The Mist (1,051) Breaking Bad (1,047)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017