Giriş Kayıt
Sebastian Roché

Sebastian Roché (53)


Oyuncu

Sebastian Roché, 04 Ağustos 1964 Paris, Fransa doğumlu oyuncu. Roar (1997), Wer (2013), Beverly Hills Çuvava 3 (2012), Phantom Halo (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ağustos 1964
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Sebastian Roche
Burcu: Aslan
Boyu: 1.80 m
9.8 (4 Oy)
  • Currently 195/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 53 Dram Oyuncu 4.4 142
2017 53 Komedi Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 8.4 21,374
2015 Dram Oyuncu 8.1 50,704

Kanunun Ötesinde
2014 50 Suç Oyuncu 6.5 96,501
2014 50 Suç Oyuncu 5.2 561
2013 49 Korku Oyuncu 5.9 5,885

Kökenler
2013 Dram Oyuncu 8.3 90,344
2012 48 Fantastik Oyuncu    

Beverly Hills Çuvava 3
2012 48 Macera Oyuncu 4.7 1,126
2012 Dram Oyuncu 7.8 58,381

Düşmanı Korurken
2012 48 Aksiyon Oyuncu 6.8 178,881

TenTen'in Maceraları
2011 47 Animasyon Oyuncu 7.4 189,400

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.8 242,563
2009 45 Komedi Oyuncu 5.3 1,156
2009 Komedi Oyuncu 7.1 17,176
2008 44 Aksiyon Oyuncu 7.5 20,940
2008 Dram Oyuncu 8.4 193,398

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 43 Animasyon Oyuncu 6.2 148,852
2007 Aksiyon Oyuncu 5.4 200
2007 43 Komedi Oyuncu 5.2 428
2007 43 Biyografi Oyuncu 6.6 1,554

Adaş
2006 42 Dram Oyuncu 7.6 17,273

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 318,186
2005 41 Dram Oyuncu 6.3 1,298

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 122,614

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Oyuncu    
2004 Dram Oyuncu    
2002 38 Dram Oyuncu 6.8 164
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,399

15 Dakika
2001 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 44,336

Geçit
2000 36 Biyografi Oyuncu    
1999 35 Aksiyon Oyuncu    
1998 Macera Oyuncu 7.1 18,189

Barışçı
1997 33 Aksiyon Oyuncu 5.9 48,686
1997 Aksiyon Oyuncu 7.6 891
1995 Dram Oyuncu    
1994 30 Tarihi Oyuncu    
1993 29 Dram Oyuncu 6.9 746

Son Mohikan
1992 28 Aksiyon Oyuncu 7.8 124,208
1992 28 Komedi Oyuncu 5.3 215
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,954
1990 26 Dram Oyuncu 6.8 124

Fransiz Devrimi
1989 25 Dram Oyuncu 7.6 845
1986 22 Suç Oyuncu 5.9 811
1983 Dram Oyuncu 6.9 915
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,621
Film Altyazıları
The Foreigner (7,296) The Mountain Between Us (5,184) Flatliners (4,821) Stronger (3,431) Beyond Skyline (3,244) Dunkirk (3,211) American Made (2,159) Kingsman: The Golden Circle (1,948) It (1,667) Victoria & Abdul (1,425)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,163) Mr. Robot (6,443) Game of Thrones (3,379) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,635) Peaky Blinders (2,175) The Big Bang Theory (1,900) Manhunt: Unabomber (1,889) Stranger Things (1,303) Lucifer (1,298)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017