Giriş Kayıt
Lev L. Spiro

Lev L. Spiro


Yönetmen, Sesler, Senarist, Oyuncu

Lev L. Spiro, yönetmen, sesler, senarist, oyuncu. Blue Mountain State (2010), UnREAL (2015), Blue Mountain State: Thadland'ın Yükselişi (2016), The Neighbors (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: L.L. Shapira | Lev Spiro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 5.8 365

Blue Mountain State: Thadland'ın Yükselişi
2016 Komedi Yönetmen 5.9 11,805
2015 Dram Yönetmen 7.9 9,470
2013 Komedi Yönetmen 6.5 1,535
2012 Komedi Yönetmen 6.7 7,382

Beverly Hills Çuvava 3
2012 Macera Oyuncu
Yönetmen
4.7 1,126
2011 Komedi Yönetmen 4.8 1,255
2010 Komedi Yönetmen 5.5 1,258
2010 Komedi Yönetmen 8.4 42,622
2009 Macera Yönetmen 6.4 7,591
2009 Komedi Yönetmen 4.6 5,050
2008 Macera Yönetmen 7.2 11
2007 Komedi Yönetmen 7.3 414
2006 Komedi Yönetmen 6.6 36,193
2005 Komedi Yönetmen 8.3 4,040
2005 Komedi Yönetmen 8.0 91,639
2005 Komedi Yönetmen 7.4 30,010
2004 Dram Yönetmen 7.1 3,229
2003 Komedi Yönetmen 8.9 232,336

The O.C. 2
2003 Komedi Yönetmen 7.5 70,573
2003 Komedi Yönetmen 7.5 549
2002 Dram Yönetmen 7.4 10,993

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Yönetmen 8.1 78,211
2000 Dram Senarist 6.1 284
1999 Komedi Yönetmen 7.4 5,429

Dawson's Creek 5
1998 Dram Yönetmen 6.6 29,616
1997 Komedi Yönetmen 5.6 345
1996 Dram Senarist
Yönetmen
4.0 147
1995 Komedi Sesler 4.1 4,429
1994 Romantik Yönetmen    

Hız Sınırı
1994 Aksiyon Sesler 5.4 10,819

Küçük Canavarlar 4
1994 Komedi Sesler 2.5 1,554
1994 Dram Yönetmen    
1993 Dram Sesler 4.7 237
1992 Aksiyon Sesler 6.0 816
1992 Komedi Sesler 5.2 2,607
1991 Korku Sesler 4.3 289
1990 Komedi Sesler 5.1 2,514
1990 Dram Sesler 3.2 817
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,721) Dunkirk (3,904) Stronger (2,685) It (2,157) Mother! (1,454) American Made (1,389) Loving Vincent (1,317) Kingsman: The Golden Circle (1,313) Flatliners (626) The Foreigner (626)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,007) Shameless (6,026) Mr. Robot (4,569) Game of Thrones (3,097) Peaky Blinders (2,040) Manhunt: Unabomber (1,980) Lucifer (1,616) Designated Survivor (1,491) Supernatural (1,354) The Big Bang Theory (1,082)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017