Giriş Kayıt
Lev L. Spiro

Lev L. Spiro


Yönetmen, Sesler, Senarist, Oyuncu

Lev L. Spiro, yönetmen, sesler, senarist, oyuncu. Blue Mountain State (2010), UnREAL (2015), Blue Mountain State: Thadland'ın Yükselişi (2016), Wizards of Waverly Place: The Movie (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: L.L. Shapira | Lev Spiro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 5.9 293

Blue Mountain State: Thadland'ın Yükselişi
2016 Komedi Yönetmen 5.9 11,148
2015 Dram Yönetmen 7.9 8,954
2013 Komedi Yönetmen 6.5 1,535
2012 Komedi Yönetmen 6.7 7,235
2012 Macera Oyuncu
Yönetmen
   
2011 Komedi Yönetmen 4.8 1,255
2010 Komedi Yönetmen 5.5 1,258
2010 Komedi Yönetmen 8.4 41,488
2009 Macera Yönetmen 6.4 7,591
2009 Komedi Yönetmen 4.5 5,020
2008 Macera Yönetmen 7.2 11
2007 Komedi Yönetmen 7.3 410
2006 Komedi Yönetmen 6.6 35,804
2005 Komedi Yönetmen 8.3 4,040
2005 Komedi Yönetmen 8.0 90,207
2005 Komedi Yönetmen 7.4 29,362
2004 Dram Yönetmen 7.1 3,229
2003 Komedi Yönetmen 8.9 225,584

The O.C. 2
2003 Komedi Yönetmen 7.5 69,108
2003 Komedi Yönetmen 7.5 549
2002 Dram Yönetmen 7.4 10,796

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Yönetmen 8.1 75,468
2000 Dram Senarist 6.1 284
1999 Komedi Yönetmen 7.4 5,330

Dawson's Creek 5
1998 Dram Yönetmen 6.6 29,004
1997 Komedi Yönetmen 5.6 345
1996 Dram Senarist
Yönetmen
4.0 147
1995 Komedi Sesler 4.1 4,429
1994 Romantik Yönetmen    

Hız Sınırı
1994 Aksiyon Sesler 5.4 10,819

Küçük Canavarlar 4
1994 Komedi Sesler    
1994 Dram Yönetmen    
1992 Aksiyon Sesler 6.0 816
1991 Korku Sesler 4.3 289
1990 Komedi Sesler 5.1 2,382
1990 Dram Sesler 3.2 817
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017