Giriş Kayıt
Lev L. Spiro

Lev L. Spiro


Yönetmen, Sesler, Senarist, Oyuncu

Lev L. Spiro, yönetmen, sesler, senarist, oyuncu. Blue Mountain State (2010), UnREAL (2015), Blue Mountain State: Thadland'ın Yükselişi (2016), Wizards of Waverly Place: The Movie (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: L.L. Shapira | Lev Spiro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 5.9 293

Blue Mountain State: Thadland'ın Yükselişi
2016 Komedi Yönetmen 5.9 10,743
2015 Dram Yönetmen 7.9 8,622
2013 Komedi Yönetmen 6.5 1,535
2012 Komedi Yönetmen 6.7 7,235
2012 Macera Oyuncu
Yönetmen
   
2011 Komedi Yönetmen 4.8 1,255
2010 Komedi Yönetmen 5.5 1,258
2010 Komedi Yönetmen 8.4 40,924
2009 Macera Yönetmen 6.4 7,591
2009 Komedi Yönetmen 4.5 4,994
2008 Macera Yönetmen 7.2 11
2007 Komedi Yönetmen 7.3 410
2006 Komedi Yönetmen 6.6 35,564
2005 Komedi Yönetmen 8.3 4,040
2005 Komedi Yönetmen 8.0 89,403
2005 Komedi Yönetmen 7.4 28,947
2004 Dram Yönetmen 7.1 3,176
2003 Komedi Yönetmen 8.9 222,000

The O.C. 2
2003 Komedi Yönetmen 7.5 68,213
2003 Komedi Yönetmen 7.5 549
2002 Dram Yönetmen 7.4 10,686

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Yönetmen 8.1 73,767
2000 Dram Senarist 6.1 284
1999 Komedi Yönetmen 7.4 5,287

Dawson's Creek 5
1998 Dram Yönetmen 6.6 28,652
1997 Komedi Yönetmen 5.6 345
1996 Dram Senarist
Yönetmen
4.0 147
1995 Komedi Sesler 4.1 4,276
1994 Romantik Yönetmen    

Hız Sınırı
1994 Aksiyon Sesler 5.4 10,819

Küçük Canavarlar 4
1994 Komedi Sesler    
1994 Dram Yönetmen    
1992 Aksiyon Sesler 6.0 816
1990 Komedi Sesler 5.1 2,382
1990 Dram Sesler 3.2 817
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017