Giriş Kayıt
Lev L. Spiro

Lev L. Spiro


Yönetmen, Sesler, Senarist, Oyuncu

Lev L. Spiro, yönetmen, sesler, senarist, oyuncu. Blue Mountain State (2010), UnREAL (2015), Blue Mountain State: Thadland'ın Yükselişi (2016), Wizards of Waverly Place: The Movie (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: L.L. Shapira | Lev Spiro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 5.8 357

Blue Mountain State: Thadland'ın Yükselişi
2016 Komedi Yönetmen 5.9 11,406
2015 Dram Yönetmen 7.9 9,178
2013 Komedi Yönetmen 6.5 1,535
2012 Komedi Yönetmen 6.7 7,235
2012 Macera Oyuncu
Yönetmen
   
2011 Komedi Yönetmen 4.8 1,255
2010 Komedi Yönetmen 5.5 1,258
2010 Komedi Yönetmen 8.4 41,908
2009 Macera Yönetmen 6.4 7,591
2009 Komedi Yönetmen 4.6 5,050
2008 Macera Yönetmen 7.2 11
2007 Komedi Yönetmen 7.3 410
2006 Komedi Yönetmen 6.6 35,964
2005 Komedi Yönetmen 8.3 4,040
2005 Komedi Yönetmen 8.0 90,733
2005 Komedi Yönetmen 7.4 29,618
2004 Dram Yönetmen 7.1 3,229
2003 Komedi Yönetmen 8.9 228,265

The O.C. 2
2003 Komedi Yönetmen 7.5 69,729
2003 Komedi Yönetmen 7.5 549
2002 Dram Yönetmen 7.4 10,882

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Yönetmen 8.1 76,487
2000 Dram Senarist 6.1 284
1999 Komedi Yönetmen 7.4 5,370

Dawson's Creek 5
1998 Dram Yönetmen 6.6 29,234
1997 Komedi Yönetmen 5.6 345
1996 Dram Senarist
Yönetmen
4.0 147
1995 Komedi Sesler 4.1 4,429
1994 Romantik Yönetmen    

Hız Sınırı
1994 Aksiyon Sesler 5.4 10,819

Küçük Canavarlar 4
1994 Komedi Sesler    
1994 Dram Yönetmen    
1992 Aksiyon Sesler 6.0 816
1992 Komedi Sesler 5.2 2,607
1991 Korku Sesler 4.3 289
1990 Komedi Sesler 5.1 2,382
1990 Dram Sesler 3.2 817
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017