Giriş Kayıt
Linda Shayne

Linda Shayne


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Oyuncu Yönetmeni

Linda Shayne, oyuncu, yönetmen, senarist, oyuncu yönetmeni. Screwballs (1983), (1980) Humanoids from the Deep (1980), (1987) Porşe Hırsızları (1987), (1986) Out of Bounds (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Belgesel Oyuncu 7.3 2,733
1997 Aile Yönetmen 8.2 1,847

Küçük Ajan
1996 Aile Yönetmen 4.7 114
1988 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
4.5 727
1988 Korku Oyuncu 4.5 1,640
1988 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.2 1,172

Porşe Hırsızları
1987 Suç Oyuncu 6.0 3,069

Kötü Anne 2
1987 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen Asistanı
4.7 550
1986 Aksiyon Oyuncu 5.4 958
1985 Komedi Senarist 4.0 866
1985 Dram Oyuncu 7.7 79
1985 Aksiyon Oyuncu 5.0 351
1983 Komedi Oyuncu
Senarist
Çeşitli
4.8 1,964
1981 Korku Oyuncu 4.5 1,967
1980 Korku Oyuncu 5.7 4,951
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,903) Taboo (7,493) The Expanse (7,452) Legion (6,052) Arrow (5,809) The Big Bang Theory (5,593) Vikings (4,494) The Blacklist (3,181) Sherlock (2,817) Suits (2,650)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017