Giriş Kayıt
Michael Klastorin

Michael Klastorin (59)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Michael Klastorin, 20 Nisan 1957 doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Koruyucu (1986), Tanık (1985), Maximum Overdrive (1986), Özgür Willy 2 (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1957
Diğer Bir İsmi: Michael E. Klastorin
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikast
2016 59 Aksiyon Çeşitli 5.6 44,511

Aşkın Ritmi
2015 58 Dram Çeşitli 6.1 24,995
2014 57 Aksiyon Çeşitli 5.7 16,664
2013 56 Aksiyon Çeşitli 6.2 8,428

Teksas Katliamı 3D
2013 56 Korku Çeşitli 4.8 36,687
2013 56 Dram Çeşitli 6.5 155

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 54 Komedi Çeşitli 5.2 4,658
2011 54 Suç Çeşitli 5.8 20,375

Beyaz Fil
2011 54 Aksiyon Çeşitli 5.1 9,479

Adı Çıkmış
2010 53 Komedi Çeşitli 7.1 291,891

Bu Kız Beni Aşar
2010 53 Komedi Çeşitli 6.4 104,877
2009 52 Macera Çeşitli 7.7 404,827

Uyurgezer
2008 51 Dram Çeşitli 6.2 4,954
2008 51 Komedi Çeşitli 5.8 16,969
2007 50 Komedi Çeşitli 3.9 5,025

Temizlikçi
2007 50 Suç Çeşitli 6.1 33,053
2006 49 Komedi Çeşitli 3.9 19,314

Mezarlıkta Dans Edenler
2006 49 Korku Çeşitli 5.6 8,087

Yeni Yıl
2004 47 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.3 7,290

Zaman Ötesi
2003 46 Aksiyon Çeşitli 5.6 54,224
2003 46 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.0 5,529

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 45 Aksiyon Çeşitli 6.4 60,911
2002 45 Komedi Çeşitli    
2001 44 Dram Çeşitli 5.8 658
2000 43 Dram Çeşitli    
2000 43 Suç Çeşitli 5.6 12,003

Ölümüne Kadar
1999 42 Komedi Çeşitli 5.4 10,178

Ofis Çılgınlığı
1999 42 Komedi Çeşitli 7.8 207,189

Ihtiras tomurcuklari
1998 41 Dram Çeşitli 6.1 3,691
1998 41 Suç Çeşitli 6.0 6,709

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 39 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
7.3 74,388

Özgür Willy 2
1995 38 Aile Çeşitli 4.9 13,344

Cehennem Silahı 3
1992 35 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 132,819

Son Görev
1991 34 Aksiyon Çeşitli 6.9 78,328
1991 Animasyon Senarist 6.5 1,014

Sevimli Hırsız
1991 34 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.7 44,638
1991 34 Macera Oyuncu 7.8 1,718

Geleceğe Dönüş 3
1990 33 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.4 302,972

Geleceğe Dönüş 2
1989 32 Macera Çeşitli 7.8 361,952

Cehennem Silahı 2
1989 32 Aksiyon Çeşitli 7.2 133,577
1989 32 Komedi Çeşitli 6.5 10,206

Tehlikeli Kokteyl
1988 31 Suç Çeşitli 6.0 24,027
1988 31 Dram Çeşitli 6.7 4,670

Sonsuz Matem
1987 30 Dram Çeşitli 6.8 6,514

Cennette Aşk
1987 30 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.5 2,575

Koruyucu
1986 29 Aksiyon Çeşitli 5.5 24,018
1986 29 Aksiyon Çeşitli 5.4 24,087

Tanık
1985 28 Dram Çeşitli 7.4 69,460
1982 25 Korku Çeşitli 5.4 9,944
Dizi Altyazıları
Iron Fist (5,663) The Flash (5,529) Black Sails (5,045) Into the Badlands (3,759) The Originals (2,838) Legion (2,763) Vikings (2,702) Arrow (2,192) The 100 (2,084) Game of Thrones (1,975)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017