Giriş Kayıt
Michael Klastorin

Michael Klastorin (61)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Michael Klastorin, 20 Nisan 1957 doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Koruyucu (1986), Tanık (1985), Maximum Overdrive (1986), Özgür Willy 2 (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1957
Diğer Bir İsmi: Michael E. Klastorin
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bebek Bakıcısı
2017 60 Komedi Çeşitli 6.3 35,056

Suikast
2016 59 Aksiyon Çeşitli 5.7 60,213

Aşkın Ritmi
2015 58 Dram Çeşitli 6.2 29,849
2014 57 Aksiyon Çeşitli 5.7 19,105
2013 56 Aksiyon Çeşitli 6.2 8,916

Teksas Katliamı 3D
2013 56 Korku Çeşitli 4.8 39,719
2013 56 Dram Çeşitli 6.3 325

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 54 Komedi Çeşitli 5.2 4,658
2011 54 Suç Çeşitli 5.8 20,755

Beyaz Fil
2011 54 Aksiyon Çeşitli 5.1 9,479

Adı Çıkmış
2010 53 Komedi Çeşitli 7.1 313,436

Bu Kız Beni Aşar
2010 53 Komedi Çeşitli 6.4 110,822
2009 52 Macera Çeşitli 7.7 434,733

Uyurgezer
2008 51 Dram Çeşitli 6.2 4,954
2008 51 Komedi Çeşitli 5.8 18,259
2007 50 Komedi Çeşitli 3.9 5,025

Temizlikçi
2007 50 Suç Çeşitli 6.1 34,721
2006 49 Komedi Çeşitli 3.9 19,314

Mezarlıkta Dans Edenler
2006 49 Korku Çeşitli 5.6 8,087

Yeni Yıl
2004 47 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.3 7,611

Zaman Ötesi
2003 46 Aksiyon Çeşitli 5.6 56,061
2003 46 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.0 5,529

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 45 Aksiyon Çeşitli 6.4 64,765
2002 45 Komedi Çeşitli    
2001 44 Dram Çeşitli 5.8 658
2000 Biyografi Çeşitli 6.3 437
2000 43 Suç Çeşitli 5.6 12,160

Ölümüne Kadar
1999 42 Komedi Çeşitli 5.4 10,178

Ofis Çılgınlığı
1999 42 Komedi Çeşitli 7.8 218,700

Ihtiras tomurcuklari
1998 41 Dram Çeşitli 6.1 3,691
1998 41 Suç Çeşitli 6.0 6,709

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 39 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
7.3 78,693

Özgür Willy 2
1995 38 Aile Çeşitli 4.9 14,425

Cehennem Silahı 3
1992 35 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 140,493

Son Görev
1991 34 Aksiyon Çeşitli 7.0 82,899
1991 Animasyon Senarist 6.5 1,014

Sevimli Hırsız
1991 34 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.8 46,888
1991 34 Macera Oyuncu 7.8 1,718

Geleceğe Dönüş 3
1990 33 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.4 333,638

Geleceğe Dönüş 2
1989 32 Macera Çeşitli 7.8 396,418

Cehennem Silahı 2
1989 32 Aksiyon Çeşitli 7.2 142,638
1989 32 Komedi Çeşitli 6.5 10,619

Tehlikeli Kokteyl
1988 31 Suç Çeşitli 6.0 24,713
1988 31 Dram Çeşitli 6.7 4,670

Sonsuz Matem
1987 30 Dram Çeşitli 6.8 7,074

Cennette Aşk
1987 30 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.5 2,575

Koruyucu
1986 29 Aksiyon Çeşitli 5.5 25,924
1986 29 Aksiyon Çeşitli 5.4 25,973

Tanık
1985 28 Dram Çeşitli 7.4 74,253

Bataklık Canavarı
1982 25 Korku Çeşitli 5.4 10,879
Film Altyazıları
Rampage (11,426) Ready Player One (8,569) Escape Plan 2: Hades (7,267) The Cured (1,888) Tomb Raider (1,797) Set It Up (957) Den 12. mann (833) Journey's End (764) Blockers (633) Black Panther (620)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,483) 12 Monkeys (2,884) La casa de papel (2,436) Into the Badlands (2,362) Legion (1,554) Fear the Walking Dead (1,379) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (865) The Crossing (852)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018