Giriş Kayıt
Scott Levy

Scott Levy (47)


Oyuncu, Sesler, Yapımcı

Scott Joseph Levy, 13 Şubat 1971 Westwood, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, sesler, yapımcı. The Helix... Loaded (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Scott Joseph Levy
Doğum Tarihi: 13 Şubat 1971
Doğum Yeri: Westwood, New Jersey, ABD
Burcu: Kova
Web Sitesi: |
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 44 Dram Oyuncu 6.0 446
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 416
2015 44 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
Yapımcı
3.2 6
2014 43 Dram Oyuncu 4.4 2,212
2009 38 Korku Yapımcı
Oyuncu
5.5 53
2007 36 Aksiyon Oyuncu 4.5 420
2001 30 Aksiyon Oyuncu 6.1 280,324
2001 30 Komedi Oyuncu 5.1 1,450
1999 28 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,177
1999 28 Komedi Çeşitli 4.3 2,004
1998 27 Aksiyon Sesler 5.5 1,028

Titanik
1997 26 Dram Sesler 7.8 890,931

Mesaj
1997 26 Dram Sesler 7.4 224,313

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 26 Aksiyon Sesler 6.5 315,958
Dizi Altyazıları
Westworld (18,679) La casa de papel (7,119) The Flash (3,440) Legion (2,881) The Terror (2,473) Fear the Walking Dead (2,269) Into the Badlands (1,959) The Big Bang Theory (1,957) Supernatural (1,582) Lucifer (1,452)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018