Giriş Kayıt
Scott Levy

Scott Levy (46)


Oyuncu, Sesler, Yapımcı

Scott Joseph Levy, 13 Şubat 1971 Westwood, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, sesler, yapımcı. The Helix... Loaded (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Scott Joseph Levy
Doğum Tarihi: 13 Şubat 1971
Doğum Yeri: Westwood, New Jersey, ABD
Burcu: Kova
Web Sitesi: |
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 44 Dram Oyuncu 6.0 446
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 416
2014 43 Dram Oyuncu 4.4 1,963
2009 38 Korku Yapımcı
Oyuncu
5.5 53
2007 36 Aksiyon Oyuncu 4.5 420
2001 30 Aksiyon Oyuncu 6.1 266,232
2001 30 Komedi Oyuncu 5.1 1,450
1999 28 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,177
1999 28 Komedi Çeşitli 4.3 2,004
1998 27 Aksiyon Sesler 5.5 1,028

Titanik
1997 26 Dram Sesler 7.7 839,565

Mesaj
1997 26 Dram Sesler 7.4 211,583

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 26 Aksiyon Sesler 6.5 295,909
Film Altyazıları
Gold (7,753) Rings (3,953) Logan (3,285) Get Out (2,817) La La Land (2,222) The Age of Shadows (2,023) Split (1,990) Zashchitniki (1,807) The Great Wall (1,637) Office Christmas Party (1,514)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,302) The Blacklist (4,761) The Expanse (3,512) The Last Kingdom (2,414) Better Call Saul (2,268) Doctor Who (1,936) Game of Thrones (1,870) Vikings (1,844) Supernatural (1,764) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017