Giriş Kayıt
Larry Lalonde

Larry Lalonde


Senarist, Yapımcı

Larry Lalonde, senarist, yapımcı. Top of the Food Chain (1999) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
4.9 3,358
2010 Dram Senarist 7.8 299,820
2009 Suç Çeşitli 6.8 6,687

Murdoch Vakaları
2008 Suç Yapımcı
Senarist
8.1 6,446
2002 Aksiyon Senarist    
2001 Macera Senarist    
1996 Suç Yapımcı
Senarist
   
Film Altyazıları
Live by Night (12,097) Resident Evil: The Final Chapter (5,841) Why Him? (4,798) Rogue One (3,924) Patriots Day (3,070) Hidden Figures (2,943) Assassin's Creed (2,934) Paterson (2,163) Allied (2,158) Split (2,139)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,013) The 100 (3,681) Legion (3,143) Into the Badlands (2,825) The Originals (2,591) The Last Kingdom (2,254) Arrow (1,994) Vikings (1,816) The Expanse (1,759) Designated Survivor (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017