Giriş Kayıt
Larry Lalonde

Larry Lalonde


Senarist, Yapımcı

Larry Lalonde, senarist, yapımcı. Top of the Food Chain (1999) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
4.9 3,667
2010 Dram Senarist 7.8 299,820
2009 Suç Çeşitli 6.8 6,863

Murdoch Vakaları
2008 Suç Yapımcı
Senarist
8.1 6,867
2002 Aksiyon Senarist    
2001 Macera Senarist    
1996 Suç Yapımcı
Senarist
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017