Giriş Kayıt
Larry Lalonde

Larry Lalonde


Senarist, Yapımcı

Larry Lalonde, senarist, yapımcı. Tangled (2010), Kung Fu: The Legend Continues (1993), (2008) Murdoch Vakaları (2008), (2016) Aftermath (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
4.9 3,806
2010 Dram Senarist 7.8 299,820
2009 Suç Çeşitli 6.8 6,951

Murdoch Vakaları
2008 Suç Yapımcı
Senarist
8.1 7,160
2002 Aksiyon Senarist    
2001 Macera Senarist    
1996 Suç Yapımcı
Senarist
7.8 1,960
1993 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.7 1,735
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,078) Stronger (4,056) Dunkirk (3,032) Loving Vincent (1,890) American Made (1,615) It (1,582) Flatliners (1,564) Kingsman: The Golden Circle (1,441) Mother! (1,328) The Foreigner (742)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,948) Mr. Robot (6,567) Shameless (5,590) Game of Thrones (3,235) Manhunt: Unabomber (2,740) Peaky Blinders (2,649) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,331) The Big Bang Theory (1,269) Supernatural (1,159)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017