Giriş Kayıt
Gary Rosen

Gary Rosen


Senarist, Editör

Gary Rosen, senarist, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Senarist 5.2 3,483
1995 Komedi Senarist 6.1 23,227
1989 Aksiyon Senarist 4.9 179

21. Cadde
1987 Suç Senarist 7.3 8,992
1981 Bilim-Kurgu Editorial Department 5.4 3,572
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,844) Silence (1,881) Personal Shopper (1,658) Gold (1,603) Split (1,107) La La Land (1,080) Get Out (736) The Age of Shadows (736) The Void (728) The Great Wall (722)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,927) Supernatural (4,723) The Flash (4,534) Arrow (3,976) The Big Bang Theory (3,289) Better Call Saul (2,925) Game of Thrones (1,564) Gotham (1,538) Vikings (1,231) Into the Badlands (1,193)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017