Giriş Kayıt
Gary Rosen

Gary Rosen


Senarist, Editör

Gary Rosen, senarist, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Senarist 5.2 4,905
1995 Komedi Senarist 6.2 26,225
1989 Aksiyon Senarist 4.9 179

21. Cadde
1987 Suç Senarist 7.3 9,439

Pat Kramer'ın Hikâyesi
1981 Komedi Editorial Department 5.4 3,763
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018