Giriş Kayıt
Gary Rosen

Gary Rosen


Senarist, Editör

Gary Rosen, senarist, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Senarist 5.2 3,279
1995 Komedi Senarist 6.1 23,072
1989 Aksiyon Senarist 4.9 179

21. Cadde
1987 Suç Senarist 7.3 8,934
1981 Bilim-Kurgu Editorial Department 5.4 3,572
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017