Giriş Kayıt
Yûki Masuda

Yûki Masuda (44)


Oyuncu, Animasyon

Yûki Masuda, 23 Şubat 1973 Atami, Japonya doğumlu oyuncu, animasyon. Inuyasha (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1973
Doğum Yeri: Atami, Japonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Animasyon Oyuncu 7.1 145
2007 34 Animasyon Oyuncu 7.8 10,138
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 177
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 1,618
2007 Animasyon Oyuncu 8.5 52,404
2006 33 Animasyon Animasyon    
2006 Animasyon Oyuncu 6.2 26
2005 32 Animasyon Animasyon 7.1 363
2005 32 Animasyon Animasyon    
2005 Animasyon Oyuncu    
2004 31 Animasyon Oyuncu 7.4 1,031
2004 Animasyon Oyuncu 7.7 82
2003 30 Animasyon Oyuncu 7.8 1,344
2002 29 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,250
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 46,441
2001 Animasyon Oyuncu 7.5 285
2001 Animasyon Oyuncu 7.1 210
2000 Animasyon Oyuncu 7.9 11,663
1997 Animasyon Oyuncu 8.7 18,906
1997 Animasyon Oyuncu 8.0 43

Dedektif Conan
1996 Animasyon Oyuncu 8.4 6,790
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017