Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Bill Corcoran

Bill Corcoran


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Bill Corcoran, yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı. 21. Cadde (1987), Mutant X (2001), Left Behind II: Tribulation Force (2002), Büyük Tuzak (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William J. Corcoran | William Corcoran
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 38
2016 Macera Yönetmen Asistanı 5.2 227
2015 Gerilim Yönetmen Asistanı 4.6 1,894
2014 Macera Yönetmen Asistanı 3.7 180
2014 Dram Yönetmen    
2014 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 1,193
2014 Korku Yapımcı 4.7 935
2011 Komedi Yönetmen    
2009 Aksiyon Yönetmen 2.9 586
2009 Korku Yönetmen    
2008 Korku Yönetmen    

Kardaki Yaratık
2008 Macera Yönetmen Asistanı 3.3 1,464
2008 Dram Yönetmen    
2007 Dram Yönetmen    

Kariyer Savaşı
2006 Dram Yönetmen    
2005 Suç Yönetmen    
2002 Dram Yönetmen 5.2 3,057
2002 Aksiyon Yönetmen    
2001 Aksiyon Yönetmen 6.1 2,918
1999 Western Yönetmen    
1998 Bilim-Kurgu Yönetmen 8.0 419

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Yönetmen 8.4 66,624
1993 Aksiyon Yönetmen    
1993 Dram Yönetmen    
1992 Aksiyon Yönetmen 7.3 72
1992 Macera Yönetmen    
1989 Suç Yönetmen    
1988 Aksiyon Yönetmen    

Büyük Tuzak
1987 Suç Yönetmen 7.9 1,435

21. Cadde
1987 Suç Yönetmen 7.3 8,856

Genç kan
1986 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 10,054
1986 Dram Yönetmen Asistanı    
1983 Macera Çeşitli 5.9 1,580

Siyah Kısrak
1979 Macera 0 7.4 9,028
1977 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 277

İlk Kurşun
1976 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 223
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017