Giriş Kayıt
Melissa Reneé Martin

Melissa Reneé Martin (38)


Oyuncu

Melissa Reneé Martin, 07 Temmuz 1979 Oklahoma City, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu. Kaynak (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Oklahoma City, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Melissa R. Martin | Melissa Renee Martin | Melissa
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 29 Komedi Oyuncu 2.4 388

İskelet Anahtar
2005 26 Korku Oyuncu 6.5 95,905

Veronica Mars 3
2004 Dram Oyuncu 8.4 58,849

Kaynak
2002 23 Gerilim Oyuncu 4.1 613
2002 23 Aksiyon Oyuncu    

Beyaz Şeytan
2001 22 Biyografi Oyuncu 7.6 216,012
2001 22 Aksiyon Oyuncu 3.6 732
1999 Komedi Oyuncu 6.3 965

Problem Çocuk
1990 11 Komedi Oyuncu 5.3 24,777
1990 Komedi Oyuncu 7.0 894
Film Altyazıları
Ready Player One (5,175) A Quiet Place (4,279) True Crimes (2,633) Black Panther (2,327) Red Sparrow (1,869) Death Wish (1,434) Game Night (1,300) The Mustanger and the Lady (1,266) Deadpool (1,036) Cargo (966)
Dizi Altyazıları
Westworld (19,223) La casa de papel (4,488) Supernatural (3,638) Into the Badlands (2,662) Krypton (2,470) Gotham (2,453) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,330) The Big Bang Theory (2,036) Legion (2,030) The 100 (1,919)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018