Giriş Kayıt
Melissa Reneé Martin

Melissa Reneé Martin (37)


Oyuncu

Melissa Reneé Martin, 08 Temmuz 1979 Oklahoma City, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu. Kaynak (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Oklahoma City, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Melissa R. Martin | Melissa Renee Martin | Melissa
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 29 Komedi Oyuncu 2.4 388

İskelet Anahtar
2005 26 Korku Oyuncu 6.5 90,740

Veronica Mars 3
2004 Dram Oyuncu 8.4 56,837

Kaynak
2002 23 Gerilim Oyuncu 4.1 613
2002 23 Aksiyon Oyuncu    
2002 Komedi Oyuncu    

Beyaz Şeytan
2001 22 Biyografi Oyuncu 7.6 205,645
2001 22 Aksiyon Oyuncu 3.6 732

Problem Çocuk
1990 11 Komedi Oyuncu 5.3 23,265
1990 Komedi Oyuncu 7.0 828
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017