Giriş Kayıt
Robert De Grasse

Robert De Grasse (71)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Robert De Grasse, 08 Şubat 1900 Maplewood, New Jersey, ABD doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman. I Love Lucy (1951), The Dick Van Dyke Show (1961), Stage Door (1937), The Bachelor and the Bobby-Soxer (1947) gibi yapımlarla biliniyor.28 Ocak 1971 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Şubat 1900
Ölüm Tarihi: 28 Ocak 1971
Doğum Yeri: Maplewood, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Bob De Grasse | Bob DeGrasse | Robert DeGrasse | R
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1961 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.4 6,548
1952 52 Dram Görüntü Yönetmeni    
1951 51 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 101
1951 51 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 668
1951 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.4 17,656
1950 50 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 3,350
1949 49 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 335
1949 49 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 2,358
1949 49 Suç Görüntü Yönetmeni 6.6 962
1949 49 Kara Film Görüntü Yönetmeni 6.3 322
1948 48 Suç Görüntü Yönetmeni 6.6 381

Öldürmek Için Doğmuş
1947 47 Suç Görüntü Yönetmeni 7.3 3,257

Darağacımı Yükseğe Kur
1947 47 Dram Çeşitli 8.1 23,937
1947 47 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 6,284
1946 46 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 795
1946 46 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.3 462

Yeraltı Canavarı
1945 45 Korku Görüntü Yönetmeni 7.4 6,120
1945 45 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.7 370
1944 44 Gizem Görüntü Yönetmeni 7.1 2,100
1944 44 Müzikal Görüntü Yönetmeni 6.2 347
1943 43 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.0 436

Leopar Adam
1943 43 Korku Görüntü Yönetmeni 6.9 3,210

Kulisteki Esrar
1943 43 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 1,575
1942 42 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 793
1940 40 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 2,340
1940 40 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 554

Bekar Anne
1939 39 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.7 2,678
1939 39 Biyografi Görüntü Yönetmeni 7.0 1,737
1938 38 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 2,478
1937 37 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.9 5,903
1937 37 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 767
1935 35 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 2,809
1935 35 Komedi Kameraman 7.2 2,151
1934 34 Dram Kameraman 6.4 521
1934 34 Dram Kameraman 5.9 62
1934 34 Dram Kameraman 7.3 4,444

Küçük Kadınlar
1933 33 Dram Kameraman 7.4 4,795

En Tehlikeli Oyun
1932 32 Macera Kameraman 7.3 7,171
1931 31 Dram Kameraman 6.0 3,731
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,276) Allied (11,414) Moana (7,086) Lion (5,446) Arrival (3,752) Hacksaw Ridge (3,181) Nocturnal Animals (2,936) Shut In (2,228) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,848)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,869) The Expanse (7,417) Taboo (7,345) Legion (6,036) Arrow (5,792) The Big Bang Theory (5,572) Vikings (4,446) The Blacklist (3,160) Sherlock (2,780) Suits (2,598)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017