Giriş Kayıt
Robert Zappia

Robert Zappia


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Robert Zappia, senarist, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Senarist 7.3 426
2013 Fantastik Senarist    
2011 Belgesel Yapımcı    
2010 Belgesel Yapımcı 7.0 50,543
2007 Animasyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
   

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.7 2,313

Korku Bayramı
1998 Korku Senarist 5.7 54,394
1991 Komedi Çeşitli 7.2 34,253
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,907) Den of Thieves (2,664) Maze Runner: The Death Cure (2,367) Hostiles (2,254) Winchester (2,219) 12 Strong (2,029) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,238) The Commuter (1,133) A martfüi rém (805)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,957) Supernatural (3,937) The Flash (3,365) The Terror (2,754) Legion (2,484) The Big Bang Theory (2,424) Gotham (2,109) The Expanse (2,024) The Crossing (1,898) Arrow (1,828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018