Giriş Kayıt
Robert Zappia

Robert Zappia


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Robert Zappia, senarist, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Senarist 7.3 426
2013 Fantastik Senarist    
2011 Belgesel Yapımcı    
2010 Belgesel Yapımcı 7.1 48,245
2007 Animasyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
   

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Yapımcı
Senarist
   

Korku Bayramı
1998 Dram Senarist 5.7 50,745
1991 Komedi Çeşitli 7.2 31,909
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,353) Allied (12,651) Moana (8,111) Lion (6,062) Arrival (4,257) Assassin's Creed (4,095) Hacksaw Ridge (3,562) Nocturnal Animals (3,284) Shut In (2,432) Underworld: Blood Wars (2,375)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,209) Taboo (9,730) The Expanse (7,899) Legion (6,343) Arrow (6,095) The Big Bang Theory (6,008) Vikings (5,011) The Blacklist (3,520) Suits (3,373) Sherlock (3,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017