Giriş Kayıt
Robert Zappia

Robert Zappia


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Robert Zappia, senarist, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Senarist 7.3 426
2013 Fantastik Senarist    
2011 Belgesel Yapımcı    
2010 Belgesel Yapımcı 7.1 48,245
2007 Animasyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
   

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Yapımcı
Senarist
   

Korku Bayramı
1998 Dram Senarist 5.7 51,202
1991 Komedi Çeşitli 7.2 32,259
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,682) Fargo (3,734) The Last Kingdom (2,428) Into the Badlands (2,124) The Expanse (2,117) Doctor Who (2,007) Game of Thrones (1,686) Vikings (1,679) Better Call Saul (1,576) Supernatural (1,493)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017