Giriş Kayıt
Jeff Mazzola

Jeff Mazzola


Sanat Bölümü, Oyuncu, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jeff Mazzola, sanat bölümü, oyuncu, yapımcı, yapım yöneticisi. Justin Bieber: Asla Asla Deme (2011), Hostages (2013), Büyük (1988), Third Watch (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeff 'Baby' Mazzola | Jeff M. Mazzola
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Takiptekiler
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 14,652

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 50,145
2014 Komedi Sanat Bölümü 7.0 4,942
2013 Dram Sanat Bölümü 6.8 8,609
2013 Suç Sanat Bölümü 8.3 53,007
2013 Dram Sanat Bölümü 6.4 4,767

Koruyucu
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 87,151

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 134,954

Justin Bieber: Asla Asla Deme
2011 Belgesel Sanat Bölümü 1.6 74,425

Aşk Mektupları
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.6 77,690
2008 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.5 1,662
2007 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
4.8 2,573
2006 Romantik Oyuncu
Yapımcı
5.2 836
2006 Suç Sanat Bölümü    

Aşk ve Sigara
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.3 10,162
2004 Komedi Yapımcı 4.7 192

Hollywoodvari Bir Son
2002 Komedi Oyuncu 6.6 21,892
2001 Suç Sanat Bölümü 7.4 18,753

Aklım Sende
2000 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 1,549

Çeteler Savaşı
1999 Suç Sanat Bölümü    
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 7,692
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.7 6,749

Köprüdeki Lulu
1998 Dram Sanat Bölümü 6.3 3,514

Şöhret
1998 Komedi Oyuncu 6.3 20,893
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.5 4,394

Yaramaz Harry
1997 Komedi Oyuncu 7.4 36,009

Aşk Tutkunu
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.1 20,037

Köstebek
1997 Biyografi Sanat Bölümü 7.8 233,109

Cenaze Ve Aşk
1996 Komedi Sanat Bölümü 4.9 6,171
1996 Komedi Sanat Bölümü    

Broadway Üzerinde Kurşunlar
1994 Komedi Oyuncu 7.5 29,975
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.3 8,304

Masumiyet Yaşı
1993 Dram Sanat Bölümü 7.2 37,837

Sevginin Bağladıkları
1993 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.8 128,018
1992 Dram Sanat Bölümü 6.3 752
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.0 1,157

Sen Nereden Çıktın?
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 14,699

Kirli ve Güçlü
1990 Dram Oyuncu 5.3 646

Dişi Şeytan
1989 Komedi Sanat Bölümü 5.4 12,983

Büyük
1988 Komedi Sanat Bölümü 7.3 159,787
1987 Belgesel Sanat Bölümü    
1987 Komedi Sanat Bölümü 5.2 5,019
- Korku Yapımcı    
Dizi Altyazıları
The Flash (6,789) Into the Badlands (3,345) Black Sails (2,333) Legion (1,964) Vikings (1,710) Iron Fist (1,565) 24: Legacy (1,562) Legends of Tomorrow (1,548) Arrow (1,460) Game of Thrones (1,387)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017