Giriş Kayıt
Stephen Semel

Stephen Semel


Editör, Yapımcı, Editör, Yönetmen

Stephen Semel, editör, yapımcı, editör, yönetmen. Lost (2004), Monte Kristo Kontu (2002), Boş Kafalılar (1994), Silahların Gölgesinde (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steven Semel | Steve Semel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Yapımcı 9.0 161,814
2012 Aksiyon Yapımcı 7.0 36,034

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
8.5 135,000
2010 Aksiyon Yapımcı 5.6 1,879
2004 Macera Editör
Yönetmen
8.4 400,504

Deliler Evi
2004 Korku Editör 5.6 5,367
2003 Suç Editör 7.1 737

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Editör 7.7 108,817

Silahların Gölgesinde
2000 Aksiyon Editör 6.7 27,712

Aşk Üçgeni
1999 Komedi Editör 6.1 16,481

Benim Devim
1998 Komedi Editör 4.9 5,849
1997 Dram Editör 6.6 494

187
1997 Dram Editör 6.7 18,637

Gözler Ve Sözler
1996 Komedi Editör 6.3 22,499
1995 Komedi Editör 4.0 6,292

Boş Kafalılar
1994 Komedi Editör 6.1 39,096

Güçlülerin Dünyası
1993 Aksiyon Editör 6.6 4,263
1991 Aksiyon Editör    
1989 Komedi Editör
Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.0 16,143

Sürücü Ehliyeti
1988 Komedi Editör 6.2 14,311

Sana Gününü Göstereceğim
1988 Aksiyon Editorial Department 6.5 9,985
1988 Aksiyon Editör 7.0 6,380

Geleceğe Dönüş
1985 Macera 8.5 781,407
1985 Macera Yapımcı 7.5 3,717
1985 Komedi Editör 6.7 6,228
1982 Dram Editorial Department 6.2 513
1980 Macera Editorial Department 3.5 1,977

Kıyamet
1979 Dram Editorial Department 8.5 473,790
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,100) Rogue One (5,288) Split (3,902) Assassin's Creed (2,848) Brimstone (2,312) Hidden Figures (2,272) Paterson (2,205) The Institute (1,580) The Great Wall (1,324) Passengers (1,217)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,234) Legion (7,640) Arrow (4,454) Legends of Tomorrow (2,341) Into the Badlands (2,141) The Expanse (2,040) Vikings (1,895) The Blacklist (1,856) Black Sails (1,695) 24: Legacy (1,633)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017