Giriş Kayıt
Stephen Semel

Stephen Semel


Editör, Yapımcı, Editör, Yönetmen

Stephen Semel, editör, yapımcı, editör, yönetmen. Lost (2004), Monte Kristo Kontu (2002), Boş Kafalılar (1994), Silahların Gölgesinde (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steven Semel | Steve Semel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Yapımcı 9.0 216,786
2012 Aksiyon Yapımcı 7.0 36,367

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
8.5 139,460
2010 Aksiyon Yapımcı 5.6 1,879
2004 Macera Yönetmen
Editör
8.4 416,180

Deliler Evi
2004 Korku Editör 5.6 5,367
2003 Suç Editör 7.1 737

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Editör 7.7 111,465

Silahların Gölgesinde
2000 Aksiyon Editör 6.7 28,407

Aşk Üçgeni
1999 Komedi Editör 6.1 16,481

Benim Devim
1998 Komedi Editör 4.9 5,849
1997 Dram Editör 6.6 494

187
1997 Dram Editör 6.7 18,637

Gözler Ve Sözler
1996 Komedi Editör 6.3 22,499
1995 Komedi Editör 4.0 6,292

Boş Kafalılar
1994 Komedi Editör 6.1 40,249

Güçlülerin Dünyası
1993 Aksiyon Editör 6.6 4,263
1991 Aksiyon Editör    

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Editör
Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.0 16,835

Sürücü Ehliyeti
1988 Komedi Editör 6.3 14,896

Sana Gününü Göstereceğim
1988 Aksiyon Editorial Department 6.6 10,395
1988 Aksiyon Editör 7.0 6,380

Geleceğe Dönüş
1985 Macera 8.5 814,555
1985 Macera Yapımcı 7.5 3,873
1985 Komedi Editör 6.7 6,388
1982 Dram Editorial Department 6.2 513
1980 Macera Editorial Department 3.5 2,098

Kıyamet
1979 Dram Editorial Department 8.5 490,412
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017