Giriş Kayıt
Timm Zemanek

Timm Zemanek (70)


Oyuncu

Timm Zemanek, 08 Ekim 1947 Bad Ischl, Avusturya doğumlu oyuncu. Boz Bahçeler (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1947
Doğum Yeri: Bad Ischl, Avusturya
Diğer Bir İsmi: Tim Zemmanek | Tim Zenmanek
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 70 Aksiyon Oyuncu 5.1 533
2014 67 Komedi Oyuncu 6.3 691
2010 63 Komedi Oyuncu 7.1 45
2010 63 Suç Oyuncu 5.9 2,529

Boz Bahçeler
2009 62 Biyografi Oyuncu    
2005 58 Biyografi Oyuncu 7.3 5,503

Kabus
2003 56 Dram Oyuncu 4.9 19,175
2002 55 Komedi Oyuncu 6.0 3,726
2002 55 Komedi Oyuncu    
2002 55 Dram Oyuncu 6.5 10

Seks Dedikoduları
2000 53 Dram Oyuncu 5.9 12,610
2000 Dram Oyuncu 6.9 3,471
2000 53 Biyografi Oyuncu 6.4 2,061

Dünya Haritası
1999 52 Dram Oyuncu 6.7 3,586
1997 50 Dram Oyuncu 6.9 1,240

Gerçek Sarışın
1997 50 Komedi Oyuncu 6.0 3,475

Eve Uçuş
1996 49 Macera Oyuncu 6.8 20,907
1996 Dram Oyuncu 8.1 288
1994 Macera Oyuncu 8.2 4,987
1994 47 Komedi Oyuncu 6.9 20,697
1992 Biyografi Oyuncu 7.5 1,818
1987 Dram Oyuncu 8.2 2,276
Dizi Altyazıları
Shameless (5,803) Vikings (4,234) Game of Thrones (3,108) Mr. Robot (2,275) Supernatural (1,871) Lucifer (1,522) Outlander (1,473) The Big Bang Theory (1,401) Arrow (1,322) Manhunt: Unabomber (1,259)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017