Giriş Kayıt
John Debney

John Debney (61)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

John Debney, 18 Ağustos 1956 Glendale, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Günah Şehri (2005), Demir Adam 2 (2010), Aman Tanrım! (2003), Yalancı Yalancı (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1956
Doğum Yeri: Glendale, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muhteşem Showman
2017 61 Biyografi Müzik    
2017 Komedi Müzik 6.3 5,162
2017 61 Komedi Müzik 5.7 4,075
2017 Komedi Müzik 7.7 21,673
2017 Macera Müzik 7.8 20,166
2016 60 Belgesel Oyuncu 6.9 1,488
2016 Animasyon Müzik 6.5 259

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 60 Animasyon Müzik
Müzik
5.7 39,427
2016 60 Aksiyon Müzik 4.7 1,081

Özel Bir Gün
2016 60 Komedi Müzik 5.6 23,019

Orman Çocuğu
2016 60 Macera Müzik 7.5 212,619
2016 60 Dram Müzik 5.5 2,295
2016 Dram Müzik 7.0 1,942
2015 Dram Müzik 6.7 2,132
2015 59 Aksiyon Müzik 5.7 1,635
2015 59 Gerilim Müzik 5.6 5,625
2015 Aksiyon Müzik 7.3 5,070

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 59 Animasyon Müzik
Müzik
6.0 38,985
2015 59 Dram Müzik 6.2 540

Şans Ayağıma Geldi
2014 58 Komedi Müzik 5.8 42,664
2014 Biyografi Müzik 7.4 7,563

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 58 Komedi Müzik 6.0 44,792
2014 58 Komedi Müzik 7.1 10,390
2014 58 Korku Müzik 6.8 41,033
2014 58 Dram Müzik 6.8 43,946
2014 Dram Müzik    
2014 Dram Müzik 8.3 45,751
2013 57 Biyografi Müzik 5.9 83,807

Acil Arama
2013 57 Suç Müzik 6.7 96,595
2013 Biyografi Müzik
Müzik
6.5 3,380
2012 56 Aksiyon Müzik 5.1 29,738
2012 Dram Müzik    

Üç Ahbap Çavuş
2012 56 Komedi Müzik 5.1 26,920

Kelimeler Yetmez
2012 56 Komedi Müzik
Müzik
5.9 33,018

Yılbaşı Gecesi
2011 55 Komedi Müzik 5.7 71,188

İkili Oyun
2011 55 Aksiyon Müzik 5.9 25,533

Hayat Sana Güzel
2011 55 Komedi Müzik 6.3 144,844

Korku Evi
2011 55 Dram Müzik 6.0 55,218

Bağlanmak Yok
2011 55 Komedi Müzik
Müzik
6.2 183,128
2011 Komedi Müzik 4.8 1,255

Ayı Yogi
2010 54 Animasyon Müzik 4.6 17,632

Ustura
2010 54 Aksiyon Müzik 6.6 174,122

Av
2010 54 Aksiyon Müzik 6.4 183,853

Demir Adam 2
2010 54 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 576,395
2010 54 Aile Müzik 6.1 499

Sevgililer Günü
2010 54 Komedi Müzik
Müzik
5.7 100,959

İki Babalık
2009 53 Komedi Müzik 5.4 32,679

Evimde Uzaylı Var
2009 53 Macera Müzik 5.4 18,047

Hannah Montana
2009 53 Komedi Müzik
Müzik
4.3 34,357

Köpek Oteli
2009 53 Komedi Müzik 5.4 17,906

Soraya'yı Taşlamak
2008 52 Dram Müzik 8.0 14,850

Arkadaşımın Aşkı
2008 52 Komedi Müzik 5.9 39,034

Oyum Kime?
2008 52 Komedi Müzik
Müzik
6.1 15,851

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 52 Aksiyon Müzik 5.2 129,432

Bir Çılgının İçinde
2008 52 Macera Müzik
Müzik
4.9 32,836

Uslu Dur
2007 51 Aksiyon Müzik 6.2 36,549

Aman Tanrım
2007 51 Komedi Müzik 5.4 122,131

Georgia Yasası
2007 51 Komedi Müzik 5.9 21,388

Örümcek Adam 3
2007 51 Aksiyon Müzik 6.2 419,728

Küçük Kahraman
2006 50 Animasyon Müzik 5.8 6,633

Parti Hayvanları
2006 50 Animasyon Müzik 5.6 22,772

Bitirim Karınca
2006 50 Animasyon Müzik
Müzik
5.9 31,563
2006 50 Suç Müzik
Müzik
6.2 4,628
2006 50 Komedi Müzik 5.4 2,736

Hayalperest
2005 49 Dram Müzik
Müzik
6.9 10,181

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 49 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 74,882

Sürüsüne Bereket 2
2005 49 Macera Müzik 5.5 46,515

Cesur Civciv
2005 49 Animasyon Müzik
Müzik
5.8 70,845

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 49 Komedi Müzik 4.6 43,358

Zehir
2005 49 Gerilim Müzik 4.7 8,379

Günah Şehri
2005 49 Suç Müzik
Müzik
8.0 692,046

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 49 Aksiyon Müzik 3.5 22,904
2005 49 Macera Müzik
Müzik
7.3 6,502

Komando Dadı
2005 49 Aksiyon Müzik 5.6 73,453
2005 49 Müzik Oyuncu 6.1 1,043

Çılgın Yılbaşı
2004 48 Komedi Müzik 5.2 31,308

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 48 Komedi Müzik 5.7 60,344

Örümcek Adam 2
2004 48 Aksiyon Müzik 7.3 454,763

Helen İle Büyümek
2004 48 Komedi Müzik 6.0 32,488

Katil Komşum Geri Döndü
2004 48 Komedi Müzik 5.5 48,547

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 48 Dram Müzik
Müzik
7.2 189,810

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 48 Komedi Müzik 5.2 10,721

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 47 Animasyon Müzik 5.7 27,069
2003 47 Komedi Müzik
Müzik
6.9 163,188

Aman Tanrım!
2003 47 Komedi Müzik 6.7 321,751

Herkes Onun Peşinde
2003 47 Komedi Müzik 5.1 16,788
2003 47 Kısa Metraj Müzik 8.0 1,182

Ateşli Piliç
2002 46 Komedi Müzik 5.5 79,875

Ölümcül Tutku
2002 46 Gerilim Müzik 5.0 17,158

Smokin
2002 46 Aksiyon Müzik 5.3 67,618

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 46 Aksiyon Müzik 5.1 49,523

Kar Köpekleri
2002 46 Macera Müzik 5.1 21,848

Sonsuz Aşk
2002 46 Dram Müzik
Müzik
6.1 33,270

Akrep Kral
2002 46 Aksiyon Müzik 5.5 111,644

Dahi Çocuk
2001 45 Animasyon Müzik 6.0 25,545

Acemi Prenses
2001 45 Komedi Müzik
Müzik
6.3 104,673

Kediler Ve Köpekler
2001 45 Komedi Müzik 5.1 49,253

Çılgın Çocuklar
2001 45 Aksiyon Müzik 5.4 91,516

Aşk Oyunları
2001 45 Komedi Müzik
Müzik
6.2 46,456

Spot
2001 45 Aksiyon Müzik
Müzik
5.4 7,562

Şaşkın İmparator
2000 44 Animasyon Müzik
Müzik
7.3 143,240

Büyük Yarış
2000 44 Komedi Müzik 5.8 549

Yedek Oyuncular
2000 44 Komedi Müzik
Müzik
6.5 51,282
2000 44 Komedi Müzik
Müzik
6.5 1,962
2000 44 Belgesel Müzik 7.5 1,742

Şeytanın Günü
1999 43 Aksiyon Müzik 5.7 94,671

Müfettiş Gadget
1999 43 Aksiyon Müzik 4.1 39,037
1999 43 Macera Müzik 5.8 2,077
1999 43 Korku Müzik 4.0 2,696
1999 43 Komedi Müzik 6.1 16,674

En Sevdiğim Marslı
1999 43 Komedi Müzik 4.9 10,974

Tatlı Tesadüf
1999 43 Komedi Müzik 5.0 5,581

Geveze Papağan Paulie
1998 42 Macera Müzik
Müzik
6.5 11,890
1998 42 Komedi Müzik
Müzik
5.4 7,042

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 41 Korku Müzik
Müzik
5.6 114,024

Yalancı Yalancı
1997 41 Komedi Müzik
Müzik
6.8 239,733

Kalıntı
1997 41 Korku Müzik
Müzik
5.7 20,700
1997 Aksiyon Müzik 3.1 846
1996 Dram Müzik 7.5 13,257
1996 40 Komedi Müzik
Müzik
4.9 3,547
1996 40 Macera Müzik
Müzik
6.4 7,330

Korsan
1995 39 Aksiyon Müzik 5.6 22,655

Ani Ölüm
1995 39 Aksiyon Müzik
Müzik
5.7 27,439
1995 39 Dram Müzik
Müzik
   
1995 39 Komedi Müzik 5.9 4,588
1994 38 Komedi Müzik
Müzik
6.3 21,234
1994 38 Macera Müzik
Müzik
5.4 1,666
1993 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 5,158

Hokus Pokus
1993 37 Komedi Müzik
Müzik
6.8 70,314

Silahların Günü
1993 37 Aksiyon Müzik 5.2 2,716
1993 37 Aksiyon Müzik
Müzik
5.5 202

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Müzik
Müzik
7.9 38,684
1992 Animasyon Müzik
Müzik
   
1991 Dram Müzik 7.6 1,504

Jetgiller
1990 34 Animasyon Müzik
Müzik
5.5 3,620
1989 33 Bilim-Kurgu Müzik    

Polis Akademisi
1988 Animasyon Müzik 5.8 532

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Müzik 8.6 75,030
1987 Aksiyon Müzik 7.7 863
1982 Dram Müzik 6.9 2,353
1975 19 Aile Oyuncu 6.0 1,981
1954 Aksiyon Müzik
Müzik
8.6 1,225
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017