Giriş Kayıt
Sydney Greenstreet

Sydney Greenstreet (74)


Oyuncu

Sydney Hughes Greenstreet, 26 Aralık 1879 Sandwich, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Aşktan Kaçılmaz (1945), Pasifik'i Geçmek (1942), İzmirli Dimitriyos'un Maskesi (1944), Conflict (1945) gibi yapımlarla biliniyor.18 Ocak 1954 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Sydney Hughes Greenstreet
Doğum Tarihi: 26 Aralık 1879
Ölüm Tarihi: 18 Ocak 1954
Doğum Yeri: Sandwich, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1949 70 Komedi Oyuncu 6.2 1,032
1949 70 Dram Oyuncu 7.0 1,640
1948 69 Dram Oyuncu 6.6 847
1948 69 Kara Film Oyuncu 6.9 720
1946 67 Dram Oyuncu 7.2 1,176
1946 67 Suç Oyuncu 7.0 1,078

Aşktan Kaçılmaz
1945 66 Komedi Oyuncu 7.5 5,272
1945 66 Dram Oyuncu 7.1 2,183

İzmirli Dimitriyos'un Maskesi
1944 65 Suç Oyuncu 7.2 2,174
1944 65 Komedi Oyuncu 7.3 1,342
1944 65 Dram Oyuncu 6.5 663
1944 65 Gizem Oyuncu 7.3 1,246

Marsilya Geçidi
1944 65 Dram Oyuncu 6.9 2,872
1943 64 Dram Oyuncu 6.4 779

Kazablanka
1942 63 Dram Oyuncu 8.6 405,787

Pasifik'i Geçmek
1942 63 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,225

Malta Şahini
1941 62 Suç Oyuncu 8.1 118,738
1941 62 Biyografi Oyuncu 7.3 4,563
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017