Giriş Kayıt
Sydney Greenstreet

Sydney Greenstreet (74)


Oyuncu

Sydney Hughes Greenstreet, 27 Aralık 1879 Sandwich, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Aşktan Kaçılmaz (1945), Pasifik'i Geçmek (1942), Conflict (1945), İzmirli Dimitriyos'un Maskesi (1944) gibi yapımlarla biliniyor.18 Ocak 1954 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Sydney Hughes Greenstreet
Doğum Tarihi: 27 Aralık 1879
Ölüm Tarihi: 18 Ocak 1954
Doğum Yeri: Sandwich, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1949 70 Komedi Oyuncu 6.2 1,140
1949 70 Dram Oyuncu 7.0 1,941
1948 69 Dram Oyuncu 6.6 1,026
1948 69 Dram Oyuncu 6.8 645
1948 69 Kara Film Oyuncu 6.9 720
1947 68 Dram Oyuncu 6.7 1,116
1946 67 Dram Oyuncu 7.2 1,284
1946 67 Suç Oyuncu 7.0 1,279

Aşktan Kaçılmaz
1945 66 Komedi Oyuncu 7.5 5,591
1945 66 Dram Oyuncu 7.2 2,590

İzmirli Dimitriyos'un Maskesi
1944 65 Suç Oyuncu 7.2 2,466
1944 65 Komedi Oyuncu 7.3 1,539
1944 65 Dram Oyuncu 6.5 801
1944 65 Gizem Oyuncu 7.3 1,334

Marsilya Geçidi
1944 65 Dram Oyuncu 6.9 3,317
1943 64 Dram Oyuncu 6.4 779

Kazablanka
1942 63 Dram Oyuncu 8.5 451,089

Pasifik'i Geçmek
1942 63 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,693

Malta Şahini
1941 62 Suç Oyuncu 8.1 134,218

Çizmeleriyle Gömüldüler
1941 62 Biyografi Oyuncu 7.3 5,062
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018