Giriş Kayıt
Faye Grant

Faye Grant (60)


Oyuncu

Faye Elizabeth Yoe, 16 Temmuz 1957 St. Clair Shores, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. Ziyaretçiler (1983), Ziyaretçiler: Son Savaş (1984), Omen IV (1991), Beni Deli Ediyorsun (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Faye Elizabeth Yoe
Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1957
Doğum Yeri: St. Clair Shores, Michigan, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 4.6 123

Arkadaşımın Aşkı
2008 51 Komedi Oyuncu 5.9 39,714
2002 45 Komedi Oyuncu 5.9 403

Beni Deli Ediyorsun
1999 42 Komedi Oyuncu 5.7 16,297

Omen IV
1991 34 Korku Oyuncu 3.8 3,847

Gizli İlişkiler
1990 33 Suç Oyuncu 6.5 14,746
1989 32 Aksiyon Oyuncu 5.6 5,506
1988 31 Komedi Oyuncu 6.9 2,949

Ziyaretçiler
1984 Aksiyon Oyuncu 7.3 8,363

Ziyaretçiler: Son Savaş
1984 Aksiyon Oyuncu 7.7 5,753

Ziyaretçiler
1983 26 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.9 9,829
1981 Macera Oyuncu 7.4 3,570
Film Altyazıları
Rampage (15,506) Ready Player One (10,979) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,753) The Cured (1,520) Blockers (1,279) Den 12. mann (727) Set It Up (554) Black Panther (549) Journey's End (477)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,113) 12 Monkeys (2,999) Into the Badlands (2,739) La casa de papel (2,261) The 100 (1,892) Legion (1,462) Fear the Walking Dead (1,140) The Crossing (1,135) The Expanse (1,021) Unsolved (989)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018