Giriş Kayıt
Faye Grant

Faye Grant (60)


Oyuncu

Faye Elizabeth Yoe, 16 Temmuz 1957 St. Clair Shores, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. Ziyaretçiler (1983), Ziyaretçiler: Son Savaş (1984), Omen IV (1991), Beni Deli Ediyorsun (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Faye Elizabeth Yoe
Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1957
Doğum Yeri: St. Clair Shores, Michigan, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Arkadaşımın Aşkı
2008 51 Komedi Oyuncu 5.9 38,832
2002 45 Komedi Oyuncu 5.9 403

Beni Deli Ediyorsun
1999 42 Komedi Oyuncu 5.7 15,795

Omen IV
1991 34 Korku Oyuncu 3.8 3,847

Gizli İlişkiler
1990 33 Suç Oyuncu 6.5 14,166
1989 32 Aksiyon Oyuncu 5.5 5,170
1988 31 Komedi Oyuncu 6.9 2,834

Ziyaretçiler
1984 Aksiyon Oyuncu 7.3 7,860

Ziyaretçiler: Son Savaş
1984 Aksiyon Oyuncu 7.7 5,753

Ziyaretçiler
1983 26 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.9 9,829
1981 Macera Oyuncu 7.4 3,331
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017