Giriş Kayıt
Gert Fröbe

Gert Fröbe (75)


Oyuncu

Karl-Gerhart Fröbe, 25 Şubat 1913 Oberplanitz [bugünkü Zwickau], Saxony, Almanya doğumlu oyuncu. Altın Parmak (1964), Uçan otomobil (1968), The Serpent's Egg (1977), Ludwig (1972) gibi yapımlarla biliniyor.05 Eylül 1988 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Karl-Gerhart Fröbe
Doğum Tarihi: 25 Şubat 1913
Ölüm Tarihi: 05 Eylül 1988
Doğum Yeri: Oberplanitz [bugünkü Zwickau], Saxony, Almanya
Diğer Bir İsmi: Gert Frobe | Gert Froebe
Burcu: Balık
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,539
2002 Belgesel Oyuncu    
1981 68 Aksiyon Oyuncu 7.6 628
1980 67 Komedi Oyuncu 6.6 1,457

Mirasçılar
1979 66 Suç Oyuncu 4.8 1,044
1977 64 Dram Oyuncu 6.7 3,791
1974 61 Gizem Oyuncu 6.5 301
1972 59 Biyografi Oyuncu 7.7 3,120

Büyük Vurgun
1971 58 Komedi Oyuncu 6.5 1,703

Monte Carlo Yarışı
1969 56 Komedi Oyuncu 6.1 1,520

Uçan otomobil
1968 55 Aile Oyuncu 6.9 33,098
1967 54 Biyografi Oyuncu 5.8 59

Paris Yanıyor
1966 53 Dram Oyuncu 6.9 2,753

İki Yüzlü Casus
1966 53 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,614
1966 53 Suç Oyuncu 6.1 294
1965 52 Macera Oyuncu 6.8 1,331

Cesur Pilotlar
1965 52 Macera Oyuncu 7.0 5,883

Altın Parmak
1964 51 Aksiyon Oyuncu 7.8 146,111
1964 51 Macera Oyuncu 7.2 1,300

En Uzun Gün
1962 49 Aksiyon Oyuncu 7.8 45,321
1962 49 Dram Oyuncu 7.2 50
1961 48 Suç Oyuncu 5.7 379
1960 47 Suç Oyuncu 7.1 2,096
1959 46 Dram Oyuncu 6.1 18
1958 45 Suç Oyuncu 6.4 27
1958 45 Dram Oyuncu 6.8 225

Yem
1958 45 Suç Oyuncu 7.9 3,261
1958 45 Dram Oyuncu 6.8 116
1957 44 Dram Oyuncu 7.5 481

Yorgun Kahramanlar
1955 42 Macera Oyuncu 6.7 78
1955 42 Komedi Oyuncu 7.0 8

Ölüm Raporu
1955 42 Gerilim Oyuncu 7.4 5,763
1954 41 Suç Oyuncu 5.6 110
1953 40 Dram Oyuncu 7.1 655
1951 38 Dram Oyuncu 7.4 1,739
1948 35 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017