Giriş Kayıt
Marco Beltrami

Marco Beltrami (51)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Marco Beltrami, 07 Ekim 1966 New York City, New York, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Dünya Savaşı Z (2013), Logan (2017), Ben, Robot (2004), Ölümcül Tuzak (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ekim 1966
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Müzik    

Kardan Adam
2017 51 Suç Müzik 5.1 24,766

Önce Babamı Öldürdüler
2017 51 Biyografi Müzik 7.2 5,833
2017 51 Komedi Müzik 5.7 11,203
2017 51 Aksiyon Müzik 8.1 438,407
2017 51 Biyografi Müzik 5.4 959
2017 Aksiyon Müzik 7.3 5,771
2016 50 Belgesel Oyuncu 6.9 1,488
2016 50 Aksiyon Müzik 5.7 33,567

Karanlık Sular
2016 50 Dram Müzik 6.3 90,869

Mısır'ın Tanrıları
2016 50 Aksiyon Müzik 5.4 82,113
2015 Suç Müzik
Müzik
8.2 98,057
2015 49 Komedi Müzik 6.4 51,655

Kaçış Yok
2015 49 Aksiyon Müzik 6.8 63,084

Hitman: Ajan 47
2015 49 Aksiyon Müzik 5.7 74,766

Fantastik Dörtlü
2015 49 Aksiyon Müzik 4.3 128,709
2015 49 Aksiyon Müzik 5.8 33,057

Gerçek Hikaye
2015 49 Suç Müzik 6.3 45,455
2015 49 Aksiyon Müzik 5.3 6,041

Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği
2014 48 Dram Müzik 4.9 22,789

Yedinci Oğul
2014 48 Aksiyon Müzik 5.5 62,503

Kirli Para
2014 48 Suç Müzik 7.1 122,465

Seçilmiş
2014 48 Dram Müzik 6.5 98,289
2014 Dram Müzik 6.5 2,392

Hedefteki Adam
2014 48 Aksiyon Müzik 6.3 55,695

Yolcu
2014 48 Dram Müzik
Müzik
6.6 25,277
2014 Dram Müzik 8.1 16,051

Carrie: Günah Tohumu
2013 47 Dram Müzik 5.9 117,709

Kar Küreyici
2013 47 Aksiyon Müzik 7.0 213,328
2013 47 Aksiyon Müzik 6.7 371,427

Dünya Savaşı Z
2013 47 Aksiyon Müzik 7.0 516,461

Sıcak Kalpler
2013 47 Komedi Müzik 6.9 199,025

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 47 Aksiyon Müzik 5.3 178,276

Aşk Seansları
2012 46 Biyografi Müzik 7.2 38,382

Ölüme Doğru
2012 46 Suç Müzik 6.3 34,893

Hayatımın Atışı
2012 46 Dram Müzik 6.8 52,525

Siyahlı Kadın
2012 46 Dram Müzik 6.4 156,293

Şey
2011 45 Korku Müzik
Müzik
6.2 104,008
2011 45 Komedi 4.2 396

Çığlık 4
2011 45 Korku Müzik 6.2 111,878
2011 45 Biyografi Müzik 7.1 38,883

Günbatımı Sınırı
2011 45 Dram Müzik 7.4 19,566

Karanlıktan Korkma
2010 44 Korku Müzik 5.6 42,923
2010 44 Aksiyon Müzik 4.7 49,127

Satılık Ruh
2010 44 Korku Müzik 4.8 17,399
2010 44 Aksiyon Müzik 6.3 92,450

Kehanet
2009 43 Dram Müzik 6.2 199,328

Sislerin İçinden
2009 43 Suç Müzik 6.1 14,310

Ziyaretçiler
2009 Dram Müzik 6.8 48,901

Ölümcül Tuzak
2008 42 Dram Müzik 7.6 365,744
2008 42 Aksiyon Müzik 7.5 23,834

Ölümcül İçgüdü 1
2008 42 Aksiyon Müzik
Müzik
7.6 26,816
2008 42 Aksiyon Müzik 5.4 113,401

Ölümcül Saplantı
2008 42 Korku Müzik 5.1 9,849

Göz
2008 42 Dram Müzik 5.4 46,643

3:10 Treni
2007 41 Macera Müzik
Müzik
7.7 255,686

Dehşet Odası
2007 41 Suç Müzik 4.7 21,248

Zor Ölüm 4.0
2007 41 Aksiyon Müzik
Müzik
7.2 356,022

Görünmez
2007 41 Suç Müzik 6.3 32,489

Vekil Öğretmen
2007 41 Komedi Müzik 6.0 2,731

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 40 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 171,879

Omen 666
2006 40 Korku Müzik
Müzik
5.5 51,237

Üç Defin
2005 39 Macera Müzik
Müzik
7.4 34,832

Gece Uçuşu
2005 39 Gizem Müzik 6.5 100,262

Xxx 2
2005 39 Aksiyon Müzik 4.4 59,781

Lanet
2005 39 Komedi Müzik 5.0 27,539

Anka'nın Uyanışı
2004 38 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 47,888

Ben, Robot
2004 38 Aksiyon Müzik
Müzik
7.1 431,790
2004 38 Aksiyon Müzik
Müzik
6.8 265,833

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 37 Aksiyon Müzik
Müzik
6.3 330,449
2003 Korku Müzik 4.7 3,355

Dina - Lanetli Kadın
2002 36 Dram Müzik 6.6 4,756

Tehlikeli Hayaller
2002 36 Komedi Müzik 7.1 12,110

Korku Bayramı 2
2002 36 Komedi Müzik 4.1 29,608

Ölümcül Deney
2002 36 Aksiyon Müzik 6.7 219,241

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 36 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 174,182

İlk 20 Milyon
2002 36 Komedi Müzik
Müzik
5.6 2,796

Asla Yabancılarla Oynama
2001 35 Dram Müzik
Müzik
6.6 57,159

Korkunç Bir Film 2
2001 35 Komedi Müzik 5.3 130,029

Melek Gözler
2001 35 Dram Müzik 5.6 19,833

Drakula 2000
2000 34 Korku Müzik
Müzik
4.9 29,001

İzleyici
2000 34 Suç Müzik
Müzik
5.3 22,960

Çığlık 3
2000 34 Korku Müzik
Müzik
5.5 106,908

Karga 3
2000 34 Aksiyon Müzik 5.0 8,933
1999 33 Biyografi Müzik    
1999 33 Komedi Müzik 5.7 526
1999 33 Gerilim Müzik    
1999 33 Suç Müzik
Müzik
6.2 5,624

Fakülte
1998 32 Korku Müzik
Müzik
6.5 98,249

Stüdyo 54
1998 32 Dram Müzik 5.8 29,099

Korku Bayramı
1998 32 Korku Müzik
Müzik
5.7 53,778

Gece Bekçisi
1997 31 Dram Müzik 6.2 16,947

Çığlık 2
1997 31 Korku Müzik
Müzik
6.1 135,320

Tehlikeli Yaratıklar
1997 31 Korku Müzik 5.9 39,912
1997 Suç Müzik 7.7 6,404
1997 31 Dram Müzik 6.8 88

Çığlık
1996 30 Korku Müzik
Müzik
7.2 243,292

Hayalimdeki Sevgili
1993 27 Dram Müzik 6.2 3,144
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,389) Blade Runner 2049 (3,381) Jigsaw (2,447) Geostorm (2,234) Last Flag Flying (1,670) The Man from Earth: Holocene (1,466) Dunkirk (1,256) It (1,008) The Foreigner (982) Justice League (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,376) Shameless (5,742) Black Mirror (5,608) Star Trek: Discovery (3,248) The Big Bang Theory (3,230) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,086) Supernatural (3,046) The X Files (2,095) The Gifted (1,878) The Blacklist (1,595)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018