Giriş Kayıt
Marco Beltrami

Marco Beltrami (51)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Marco Beltrami, 07 Ekim 1966 New York City, New York, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Dünya Savaşı Z (2013), Logan (2017), Ben, Robot (2004), Ölümcül Tuzak (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ekim 1966
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardan Adam
2017 51 Suç Müzik 5.2 11,465

Önce Babamı Öldürdüler
2017 51 Biyografi Müzik 7.2 4,034
2017 51 Komedi Müzik 5.7 9,728
2017 51 Aksiyon Müzik 8.2 405,235
2017 51 Biyografi Müzik 5.6 459
2017 Aksiyon Müzik 7.3 5,484
2016 50 Belgesel Oyuncu 6.9 1,488
2016 50 Aksiyon Müzik 5.7 32,639

Karanlık Sular
2016 50 Dram Müzik 6.3 88,738

Mısır'ın Tanrıları
2016 50 Aksiyon Müzik 5.4 79,637
2015 Suç Müzik
Müzik
8.3 91,783
2015 49 Komedi Müzik 6.4 47,291

Kaçış Yok
2015 49 Aksiyon Müzik 6.8 61,908

Hitman: Ajan 47
2015 49 Aksiyon Müzik 5.7 73,777

Fantastik Dörtlü
2015 49 Aksiyon Müzik 4.3 126,962
2015 49 Aksiyon Müzik 5.8 32,701

Gerçek Hikaye
2015 49 Suç Müzik 6.3 44,733
2015 49 Aksiyon Müzik 5.3 6,037

Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği
2014 48 Dram Müzik 4.9 22,458

Yedinci Oğul
2014 48 Aksiyon Müzik 5.5 61,810

Kirli Para
2014 48 Suç Müzik 7.1 120,806

Seçilmiş
2014 48 Dram Müzik 6.5 97,087
2014 Dram Müzik 6.5 2,392

Hedefteki Adam
2014 48 Aksiyon Müzik 6.3 55,233

Yolcu
2014 48 Dram Müzik
Müzik
6.6 24,813
2014 Dram Müzik 8.1 15,562

Carrie: Günah Tohumu
2013 47 Dram Müzik 5.9 116,774

Kar Küreyici
2013 47 Aksiyon Müzik 7.0 209,611
2013 47 Aksiyon Müzik 6.7 367,306

Dünya Savaşı Z
2013 47 Aksiyon Müzik 7.0 511,025

Sıcak Kalpler
2013 47 Komedi Müzik 6.9 197,621

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 47 Aksiyon Müzik 5.3 176,729

Aşk Seansları
2012 46 Biyografi Müzik 7.2 38,173

Ölüme Doğru
2012 46 Suç Müzik 6.3 34,448

Hayatımın Atışı
2012 46 Dram Müzik 6.8 52,033

Siyahlı Kadın
2012 46 Dram Müzik 6.4 155,000

Şey
2011 45 Korku Müzik
Müzik
6.2 102,958
2011 45 Komedi 4.2 396

Çığlık 4
2011 45 Korku Müzik 6.2 111,107
2011 45 Biyografi Müzik 7.1 38,541

Günbatımı Sınırı
2011 45 Dram Müzik 7.4 19,566

Karanlıktan Korkma
2010 44 Korku Müzik 5.6 42,724
2010 44 Aksiyon Müzik 4.7 48,747

Satılık Ruh
2010 44 Korku Müzik 4.8 17,399
2010 44 Aksiyon Müzik 6.3 91,809

Kehanet
2009 43 Dram Müzik 6.2 197,931

Sislerin İçinden
2009 43 Suç Müzik 6.1 14,310

Ziyaretçiler
2009 Dram Müzik 6.8 48,575

Ölümcül Tuzak
2008 42 Dram Müzik 7.6 361,736
2008 42 Aksiyon Müzik 7.5 23,834

Ölümcül İçgüdü 1
2008 42 Aksiyon Müzik
Müzik
7.6 26,816
2008 42 Aksiyon Müzik 5.4 112,735

Ölümcül Saplantı
2008 42 Korku Müzik 5.1 9,849

Göz
2008 42 Dram Müzik 5.4 46,643

3:10 Treni
2007 41 Macera Müzik
Müzik
7.7 253,758

Dehşet Odası
2007 41 Suç Müzik 4.7 21,246

Zor Ölüm 4.0
2007 41 Aksiyon Müzik
Müzik
7.2 353,722

Görünmez
2007 41 Suç Müzik 6.3 32,271

Vekil Öğretmen
2007 41 Komedi Müzik 6.0 2,731

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 40 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 170,668

Omen 666
2006 40 Korku Müzik
Müzik
5.5 51,185

Üç Defin
2005 39 Macera Müzik
Müzik
7.4 34,832

Gece Uçuşu
2005 39 Gizem Müzik 6.5 99,487

Xxx 2
2005 39 Aksiyon Müzik 4.4 58,995

Lanet
2005 39 Komedi Müzik 5.0 27,502

Anka'nın Uyanışı
2004 38 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 47,618

Ben, Robot
2004 38 Aksiyon Müzik
Müzik
7.1 426,566
2004 38 Aksiyon Müzik
Müzik
6.8 263,187

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 37 Aksiyon Müzik
Müzik
6.3 327,761
2003 Korku Müzik 4.7 3,355

Dina - Lanetli Kadın
2002 36 Dram Müzik 6.6 4,756

Tehlikeli Hayaller
2002 36 Komedi Müzik 7.1 12,110

Korku Bayramı 2
2002 36 Komedi Müzik 4.1 29,554

Ölümcül Deney
2002 36 Aksiyon Müzik 6.7 217,458

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 36 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 172,506

İlk 20 Milyon
2002 36 Komedi Müzik
Müzik
5.6 2,796

Asla Yabancılarla Oynama
2001 35 Dram Müzik
Müzik
6.6 56,722

Korkunç Bir Film 2
2001 35 Komedi Müzik 5.3 128,881

Melek Gözler
2001 35 Dram Müzik 5.6 19,833

Drakula 2000
2000 34 Korku Müzik
Müzik
4.9 28,815

İzleyici
2000 34 Suç Müzik
Müzik
5.3 22,960

Çığlık 3
2000 34 Korku Müzik
Müzik
5.5 106,037

Karga 3
2000 34 Aksiyon Müzik 5.0 8,933
1999 33 Biyografi Müzik    
1999 33 Komedi Müzik 5.7 526
1999 33 Gerilim Müzik    
1999 33 Suç Müzik
Müzik
6.2 5,624

Fakülte
1998 32 Korku Müzik
Müzik
6.5 97,561

Stüdyo 54
1998 32 Dram Müzik 5.8 28,894

Korku Bayramı
1998 32 Korku Müzik
Müzik
5.7 53,348

Gece Bekçisi
1997 31 Dram Müzik 6.2 16,947

Çığlık 2
1997 31 Korku Müzik
Müzik
6.1 134,259

Tehlikeli Yaratıklar
1997 31 Korku Müzik 5.9 39,484
1997 Suç Müzik 7.7 6,323
1997 31 Dram Müzik 6.8 88

Çığlık
1996 30 Korku Müzik
Müzik
7.2 241,107

Hayalimdeki Sevgili
1993 27 Dram Müzik 6.2 3,144
- Dram Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017